Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, cr77 είπε

Και καλά 21.000mAh μπαταρία και υποτίθεται ότι φορτίζει στο 80% σε 3 ώρες με 33w φορτιστή. 🤣🤣🤣

Αν σκεφτείς ότι μια μπαταρία λιθίου είναι 3,7 volt τα νούμερα βγαίνουν και ο φορτιστής δουλεύει άνετα.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα αργήσει αρκετά το 2 ημέρες αυτονομία χωρίς φόρτιση έχει δρόμο. Έχουν μείνει πίσω στο θέμα αυτονομίας οι συσκευές σε αντίθεση με τα τσιπ που είναι χρόνια μπροστά σε ισχύ.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ethereum είπε

σίγουρα , η τεχνολογία μπαταριών έχει μείνει πίσω σε σχέση με άλλους τομείς που έχουν αναπτυχθεί εντυπωσιακά , η φυσική έχει κάποιους νόμους που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν , πόση ενέργεια μπορεί να χωρέσει σε μια τόσο μικρή σε όγκο μπαταρία όπως είναι αυτή του κινητού ? θα πρέπει να αυξήσεις τον όγκο της μπαταρίας και να μειώσεις τον όγκο του υπόλοιπου hardwear.

πχ. να βγάλουν τη θύρα type-c, τη sim tray, να εξαφανίσουν τα φυσικά κουμπιά κλπ.

16 ώρες πριν, ii_die_4 είπε

Ακριβώς εκεί πρέπει να πάμε, αλλα σε κάθε ανακοίνωση για πρωτοπόρες τεχνολογίες, p.x. foldable ή πολλά Hz οθόνη ή rollable ή πιο ισχυρό APU, βλέπεις ένα σορό commends να λένε "’Aπατο", "’Aχρηστο" etc.

Δεν το πιάνει ο νους τους ότι θέλουμε εντέλει το κινητό να γίνει superpc, να γίνετε full blown OS όταν καθίσει σε dock, να παίζει full παιχνίδια, οι οθόνες να είναι ταχύτατες ώστε να μπούν σε VR/ΑΡ και να μην καταλαβαίνεις τίποτα, ούτε ζαλάδες ούτε ναυτίες.

Όπως τα λες, superpc με dock και συνδεδεμένο σε οθόνη.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, zio10 είπε

Για να υπάρξει πραγματική βελτίωση η διαφορά θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη στη διάρκεια. Αν στο τέλος της ημέρας η μπαταρία είναι στο 15 ή στο 40% για μένα δεν κάνει διαφορά, θα μπει για φόρτιση. Αν είναι στο 60-70% τότε ναι έχει διαφορά, δεν θα μπει για φόρτιση. 

Ποια είναι η χρηστικότητα αυτού? Τι θα κερδίζεις αν το βάλεις να φορτίσει κάθε δεύτερο βράδυ? Πολύ πιο σημαντικη είναι η ταχύτητα φόρτισης, όπου οι δύο κύριοι παίχτες έχουν μείνει αιώνες πίσω. Αλλά ακόμα και αυτοί, μέσα σε 1 ώρα έχει γεμίσει, έως να κάνεις ένα μπάνιο και να φας είναι έτοιμο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που θα ήταν χρήσιμο να διαρκεί η μπαταρία 2-3ημερες. το σημαντικό είναι να αυξηθεί η ικανότητα της μπαταρίας να φέρει σε πέρας την νέα τεχνολογία, για αυτό και προσπαθούν να αυξήσουν την χωρητικότητα. Αν ήθελαν να διαρκεί πολύ, θα έβαζαν ένα επεξεργαστή δεκαετίας, μια LCD και 3G και το έχεις για δύο εβδομάδες χωρίς γέμισμα 

• Like 1
Δημοσ.
On 04/01/2025 at 18:48, mernides said:

Προφανώς και θέλουμε πιο λεπτά κινητά!

Θέλω να το βάζω στην τσέπη του τζιν και να μη φαίνεται καν! Θέλω να βγει foldable και στο πάχος (διπλωμένο) να είναι όσο τα σημερινά flagships!! Θέλω σε 15 χρόνια τα "κινητά" να είναι όπως τα devices στο The Expanse, ένα λεπτό κομμάτι γυαλί και τίποτα άλλο!!!

Ευτυχώς που οι πραγματικοί πρωτοπόροι δεν ακούν τον καταναλωτή... Αλλιώς θα προσπαθούσαμε να κάνουμε τη φωτιά από ξύλα να κρατάει περισσότερο και τα άλογα να έχουν μεγαλύτερο διασκελισμό. Αντί αυτών έχουμε ηλεκτρισμό και αυτοκίνητα!

θα μπορουσαν να υπαρχουν ολες οι κατηγοριες.flip πχ για σενα που θες κατι να ειναι πολυ μικρο και για μενα για παραδειγμα ενα κινητο σαν το s24 ultra αλλα πιο χοντρο το οποιο να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια. το βαζω σε τσαντακι οποτε και να ηταν πιο χοντρο δεν θα με πειραζε. καθε χρηστης εχει αλλες αναγκες.ειχα καποτε το xiaomi mi max 2.μεγαλο κινητο μεγαλη μπαταρια.δεν με ενοχλουσε καπου.το κακο ειναι οτι τα κινητα με μεγαλες μπαταριες πολλες φορες ειναι κατι αγνωστες εταιρειες. η samsung παλια εβγαζε την σειρα M η οποια ειχε πολυ μεγαλυτερη μπαταρια. βεβαια η samsung και η καθε samsung,apple δεν την νοιαζει να βγαλει πχ μοντελο με 10.000mah μπαταρια.μαλλον πιστευει και ισως να εχει δικιο οτι το αγοραστικο κοινο ειναι μικρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Macosj είπε

Ποια είναι η χρηστικότητα αυτού? Τι θα κερδίζεις αν το βάλεις να φορτίσει κάθε δεύτερο βράδυ? Πολύ πιο σημαντικη είναι η ταχύτητα φόρτισης, όπου οι δύο κύριοι παίχτες έχουν μείνει αιώνες πίσω. Αλλά ακόμα και αυτοί, μέσα σε 1 ώρα έχει γεμίσει, έως να κάνεις ένα μπάνιο και να φας είναι έτοιμο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που θα ήταν χρήσιμο να διαρκεί η μπαταρία 2-3ημερες. το σημαντικό είναι να αυξηθεί η ικανότητα της μπαταρίας να φέρει σε πέρας την νέα τεχνολογία, για αυτό και προσπαθούν να αυξήσουν την χωρητικότητα. Αν ήθελαν να διαρκεί πολύ, θα έβαζαν ένα επεξεργαστή δεκαετίας, μια LCD και 3G και το έχεις για δύο εβδομάδες χωρίς γέμισμα 

Για μένα αυτό θα έκανε διάφορα, η ταχύτητα φόρτισης μου φαίνεται μια χαρά ακόμα και σε παλιότερα μοντέλα.

Δημοσ.

Διάβασα κάποια σχόλια και γράφουν να κρατάει η μπαταρία πάνω από 2 ημέρες.

Και αναρωτιέμαι κανένας δεν σκέφτεται ότι Μάλλον περνάμε παρά πολλές ώρες με ένα κινητό στο χέρι καθημερινά.

Δημοσ.
On 04/01/2025 at 15:02, poulinos said:

μακαρι.ολο ακουμε μεγαλυτερες μπαταριες αλλα τιποτα.μπας και δουμε να παιζουν 2 ημερες χωρις φορτιση.

βεβαια μαζι παιζει να δουμε και καμια τιμη 2000 ευρω

Καλά εγώ αν μου έβγαζε κινητό μια μέρα με συμπαθητική χρήση ειδικά μεταξύ 20-80% δεν θα το άλλαζα ποτέ. Το oneplus 12r που έχω τώρα βγάζει ίσως 2/3 της μέρας με πολύ μέτρια χρήση

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, JimGer είπε

Καλά εγώ αν μου έβγαζε κινητό μια μέρα με συμπαθητική χρήση ειδικά μεταξύ 20-80% δεν θα το άλλαζα ποτέ. Το oneplus 12r που έχω τώρα βγάζει ίσως 2/3 της μέρας με πολύ μέτρια χρήση

Δεν ξέρω πως το εννοείς το πολύ μέτρια. Νομίζω δεν είναι φυσιολογικό για κανένα κινητό που δεν έχει προβληματική μπαταρία να μη βγάζει μέρα με πολύ μέτρια χρήση.

Δημοσ.
6 hours ago, zio10 said:

Δεν ξέρω πως το εννοείς το πολύ μέτρια. Νομίζω δεν είναι φυσιολογικό για κανένα κινητό που δεν έχει προβληματική μπαταρία να μη βγάζει μέρα με πολύ μέτρια χρήση.

Υποθέτω ανάλογα τα apps, τον αριθμό των sim κλπ. Δεν ξέρω να σου πω 

Δημοσ.
21 hours ago, JimGer said:

αντο γεμισω μεχρι 80 τοις 100 δεν θα βγαλω την ημερα.οποτε το εχω βαλει στην smart φορτιση.οταν πεσω για υπνο το γεμιζει μεχρι το 80 τοις 100 και οταν ειναι να ξυπνησω μου το γεμιζει μεχρι το 100 τοις 100.βλεπει απο τα patterns ποτε δεν το χρησιμοποιω και ποτε ξυπναω.

On 06/01/2025 at 11:29, kremenarasi said:

Διάβασα κάποια σχόλια και γράφουν να κρατάει η μπαταρία πάνω από 2 ημέρες.

Και αναρωτιέμαι κανένας δεν σκέφτεται ότι Μάλλον περνάμε παρά πολλές ώρες με ένα κινητό στο χέρι καθημερινά.

θα διαφωνησω και θα συμφωνησω. εχει να κανει με πολλα.

αν σπιτι σου εχεις χαμηλο σημα ή εχεις dual sim την σκιζεις την μπαταρια. μετα ειναι ποσο το κανει καποιος use στην δουλεια.μπορει να μιλαει συνεχεια μπορει και καθολου.εγω πχ στην δουλεια παιζω πιο πολυ με teams (στο κινητο) οποτε δεν το σκιζω.και το βραδυ το βαζω σε wifi calling που γλυτωνεις μπαταρια.αλλα στο γυμναστηριο το χρησιμοποιω σαν mp3 player οποτε τρωει και εκει χρηση και πιο παλια το ειχα για να καταγραφει και το running .οποτε ναι την τερματιζα λιγο την μπαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...