Dr_Pepper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Logitech7 είπε Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και εκτιμω τον χρονο που σπαταλησατε, αλλα επειδη δεν θελω να επεκταθουμε σε αλλο θεμα, η ερωτηση μου ηταν σχετικα με το κουτι και ποσους ανεμιστηρες χρειαζομαι. Αν σας ειναι ευκολο να μου απαντησετε περι αυτου. Κάτσε το θέμα να σου πούμε σύνθεση δεν ειναι; άρα πως θα πάμε σε άλλο θέμα; ειναι τόσο δύσκολο στο να απαντήσεις στην ερώτηση του πόσο budget απομένει τελικά; Τέλος πάντων εγώ να σου πω απο τώρα ότι αν συνεχίσεις την απο πάνω σύνθεση θα κάνεις μεγάλο λάθος, το ΑΜ4 τελείωσε εδώ και 2 γενιές δενα αξίζει να πάρεις καινούργιο δεν μπορείς να αναβαθμίσεις σε κάτι άλλο στο μέλλον ... 3200 mhz μνήμη ειναι αργή για τόσα λεφτά προτίμησε κάτι σε 3600 αν ειναι να επιμείνεις σε AM4 (που δεν το σειστώ αλλά δικά σου τα λεφτά ) Τώρα όσο αφορά τα fan καλό ειναι να κρατάς θετική πίεση μέσα στο κουτί πράγμα που σημαίνει ότι ο αέρας που βάζεις μέσα θα πρέπει να ειναι > απο τον αέρα που βγάζεις έξω Στην περίπτωση σου με τις 2 αγορές που έχεις κάνει (κουτί ψύκτρα) έχεις 2 fan πάνω στην ψύκτρα με 72,8 CFM το καθένα άρα 145,6 σύνολο. Αυτά έτσι όπως ειναι (αν και μπορείς να τα αναποδογυρίσεις) θα διώχνουν τον αέρα προς τα έξω. Άρα καλύτερα είναι να ψάξεις και να βρεις 3 ανεμιστήρες τουλάχιστον (ένα πίσω και 2 κάτω ας πούμε ) που να ρουφάνε αέρα μέσα στο κουτί με ρυθμό μεγαλύτερο απο 145,6 cfm. (ψάχνοντας για ανεμιστήρες βρίσκεις πόσα cfm ειναι στα χαρακτηριστικά τους) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Dr_Pepper
LouCi4er Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, Logitech7 είπε Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και εκτιμω τον χρονο που σπαταλησατε, αλλα επειδη δεν θελω να επεκταθουμε σε αλλο θεμα, η ερωτηση μου ηταν σχετικα με το κουτι και ποσους ανεμιστηρες χρειαζομαι. Αν σας ειναι ευκολο να μου απαντησετε περι αυτου. Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.Το κουτι που πηρες ειναι φοβερο αλλα εχει και καποια μειονεκτηματα.Πρωτον δεν παιρνει υδροψυξη στο πανω μερος,εσυ πηρες 360αρα υδροψυξη για τον 5700X3D(αν πηρες οντως αυτον τον επεξεργαστη) πραγμα εντελως περιττο και θα αναγκαστεις να την βαλεις ή στο πλαι κατι που ειναι οχι και τοσο καλο απο θεμα θερμοκρασιων.Θα βαζεις ζεστο αερα μεσα στο κουτι ενω θα μπορουσες να παρεις μια 240αρα πχ να την βαλεις στο πισω μερος σαν exhaust και θα ηταν καπως καλυτερα μιας και θα ηταν και πιο οικονομικη και υπεραρκετη για τον 5700X3D.Τεσπα,αφου σου αρεσε οπτικα κααι την πηρες ηδη βαλτην στο πλαι του κουτιου. Τωρα για να απαντησω στην ερωτηση σου σχετικα με το ποσους ανεμιστηρες χρειαζεσαι εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι και εγω,να γεμισεις ολες τις θεσεις που εχει το κουτι σου.Εχω λευκο build και εγω με επισης Lian Li κουτι και εχω παρει τους λευκους Arctic rgb.Εσυ απο την στιγμη που τις 3 πλαινες θεσεις εισαγωγης θα τις πιασεις με την υδροψυξη,χρειαζεσαι ακομα 5 12αρηδες,3 κατω και 2 πισω.
Logitech7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, LouCi4er είπε Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.Το κουτι που πηρες ειναι φοβερο αλλα εχει και καποια μειονεκτηματα.Πρωτον δεν παιρνει υδροψυξη στο πανω μερος,εσυ πηρες 360αρα υδροψυξη για τον 5700X3D(αν πηρες οντως αυτον τον επεξεργαστη) πραγμα εντελως περιττο και θα αναγκαστεις να την βαλεις ή στο πλαι κατι που ειναι οχι και τοσο καλο απο θεμα θερμοκρασιων.Θα βαζεις ζεστο αερα μεσα στο κουτι ενω θα μπορουσες να παρεις μια 240αρα πχ να την βαλεις στο πισω μερος σαν exhaust και θα ηταν καπως καλυτερα μιας και θα ηταν και πιο οικονομικη και υπεραρκετη για τον 5700X3D.Τεσπα,αφου σου αρεσε οπτικα κααι την πηρες ηδη βαλτην στο πλαι του κουτιου. Τωρα για να απαντησω στην ερωτηση σου σχετικα με το ποσους ανεμιστηρες χρειαζεσαι εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι και εγω,να γεμισεις ολες τις θεσεις που εχει το κουτι σου.Εχω λευκο build και εγω με επισης Lian Li κουτι και εχω παρει τους λευκους Arctic rgb.Εσυ απο την στιγμη που τις 3 πλαινες θεσεις εισαγωγης θα τις πιασεις με την υδροψυξη,χρειαζεσαι ακομα 5 12αρηδες,3 κατω και 2 πισω. Το μονο που περιμενω ειναι το κουτι, τα εχω αγορασει ολα εκτος απο τους ανεμιστηρες. Ημουν αναμεσα σε αυτο ή στο αλλο κουτι της Lian Li που παιρνει στο πανω μερος υδροψυξη. Οπως και να εχει εχω ηδη πληρωσει για το κουτι και κανει και 20-25 εργασιμες να ερθει. Ευχαριστω για την απαντηση σου
LouCi4er Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Logitech7 είπε Το μονο που περιμενω ειναι το κουτι, τα εχω αγορασει ολα εκτος απο τους ανεμιστηρες. Ημουν αναμεσα σε αυτο ή στο αλλο κουτι της Lian Li που παιρνει στο πανω μερος υδροψυξη. Οπως και να εχει εχω ηδη πληρωσει για το κουτι και κανει και 20-25 εργασιμες να ερθει. Ευχαριστω για την απαντηση σου Μια χαρα οι επιλογες σου,ελπιζω να χαρεις το συστημα σου οταν με το καλο παραλαβεις το κουτι και το στησεις.Βαλε και καμια φωτο οταν ερθει εκεινη η ωρα.
Logitech7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Μια χαρα οι επιλογες σου,ελπιζω να χαρεις το συστημα σου οταν με το καλο παραλαβεις το κουτι και το στησεις.Βαλε και καμια φωτο οταν ερθει εκεινη η ωρα. Σε ευχαριστώ πολύ, να σε καλα. Μόλις στηθεί και δουλέψει θα ανεβάσω σε αυτό το πόστ φωτογραφίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα