Προς το περιεχόμενο

pc - desktop gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και καλη χρονια ! Θελω να αγορασω ή να φτιαξω ενα gaming υπολογιστη εως 700 (?) ευρω. Παιζω LoL, Battlefield 1, GTA V κατα κυρια βαση. Τι επιλογες εχω? Αν χρειαστει μπορω να δωσω και κατι παραπανω αν αξιζει. 

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου και καλή χρονιά! 

Αρχικά πρέπει να μας πεις με τι οθόνη θα συνδυάσεις το επερχόμενο σύστημα και σε τι settings θες να παίζεις τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Και έπειτα αν θέλεις να πας αποκλειστικά σε αγορά καινούργιων κομματιών ή αν συμπεριλάβεις και κάποια μεταχειρισμένα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geoz57 είπε

Καλησπέρα φίλε μου και καλή χρονιά! 

Αρχικά πρέπει να μας πεις με τι οθόνη θα συνδυάσεις το επερχόμενο σύστημα και σε τι settings θες να παίζεις τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Και έπειτα αν θέλεις να πας αποκλειστικά σε αγορά καινούργιων κομματιών ή αν συμπεριλάβεις και κάποια μεταχειρισμένα.

Καλησπερα, εχω παραγγειλει και περιμενω την Xiaomi G Pro 27i IPS HDR Gaming Monitor 27", ωστε να παιζω σε standar 1080 αναλυση. Θα προτιμουσα σε καινουργια κομματια - ποτε δεν ξερεις -, εκανα μια ερευνα και βρηκα τα παρακατω. https://pcpartpicker.com/list/rBqt3w

Δημοσ.

Τα parts που βρήκες ξεφεύγουν κατά πάρα πολύ από το αρχικό σου κεφάλαιο που ανέφερες πιο πάνω , δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο δυνατό για τη χρήση που έγραψες ότι θες να κάνεις. Παρόλα αυτά αν διαθέτεις το budget μπορείς να προχωρήσεις άφοβα σε αυτές τις επιλογές , με τη μόνη διαφορά , να πας σε RMx 850αρι και όχι απλό RM. Αν δεν μπορείς να διαθέσεις το κάτι παραπάνω , μπορείς πιο οικονομικά να δεις και RMx 750αρι σε καλύπτει εξίσου καλά. 

Το build στο σύνδεσμο είναι για 1440p gaming , οπότε όπως καταλαβαίνεις σε 1080p θα είναι overkill αλλά θα σε καλύψει για πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη ανάλυση αν εν τέλη δεν αναβαθμίσεις σε 2Κ οθόνη.

Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις την παραγγελία σου , κοίτα για 24αρι monitor. Είναι must διάσταση για 1080p. Από 27αρα και πάνω σε αυτή την ανάλυση πιξελιαζει αρκετά η εικόνα.

Δημοσ.

Είδα ότι ξεφεύγω από το budget αλλά είπα οτι μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω και να κανω κάτι που να μου αρέσει αισθητικά αλλά ταυτόχρονα να είναι και για πολλά χρόνια. Θα συμφωνήσω σχετικά με το τροφοδοτικό ότι δίνεις παίρνεις και αξίζει το συγκεκριμένο. Πήρα την 27ρα γιατί είχα 24 και δεν με κάλυπτε στα "ματια" μου

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geoz57 είπε

Οκευ τότε , προχώρα άφοβα.

Καλό χτίσιμο με υπομονή και μεράκι! 

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου !

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, geoz57 είπε

Οκευ τότε , προχώρα άφοβα.

Καλό χτίσιμο με υπομονή και μεράκι! 

Εχω μονο εναν ενδοιασμο, σιγουρα θελω μονο white build και εριξα μια ματια παλι στην καρτα γραφικων.  Τι καρτα γραφικων  να παρω ? Δηλαδη Nvidia ή AMD? Αυτο που εχω επιλεξει διαβασα οτι ειναι μεγαλος σε ογκο. Θα εχω θεμα στο αισθητικο  ή στο τεχνικο κομματι ? Επισης προτεινεις κατι καλυτερο ?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η καρτα που διαλεξες,εχω την ιδια σε 7900GRE.Δεν θα εχεις κανενα θεμα σε θεμα ογκου,η υλοποιηση της οσον αφορα το θεμα ογκου ειναι απαιχτη.Τβρα για το θεμα AMD vs Nvidia αυτο ειναι προσωπικη προτιμηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Μια χαρα ειναι η καρτα που διαλεξες,εχω την ιδια σε 7900GRE.Δεν θα εχεις κανενα θεμα σε θεμα ογκου,η υλοποιηση της οσον αφορα το θεμα ογκου ειναι απαιχτη.Τβρα για το θεμα AMD vs Nvidia αυτο ειναι προσωπικη προτιμηση.

Δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες στο  τεχνικο θεμα, για αυτο ρωτησα τι θα ειναι καλυτερο. Διαβασα αρκετα forum, και σε γενικα πλαισια καταλαβα οτι η Nvidia ειναι καλυτερη και σε ταχυτητα αλλα και σε αναβαθμισεις. Μπορει καποιος να με "διαφωτιση" με αυτο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...