Guitar guy Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλή χρόνια. Ψάχνομαι να φτιάξω το πρώτο μου PC για gaming στα 1440p και βασική χρήση photoshop. Θα αλλάζατε κάτι σε αυτό το build; Από compatibility κτλ ξέρω τα πολυ βασικά, οποτε μην κράξετε😂 Επειδή θα κοπεί τιμολόγιο η προτίμηση είναι να κινηθούμε σε ένα κατάστημα, οποτε παίζουμε κατά προτίμηση με e-shop. Βγαίνει στα 1400€ περίπου και καλό θα ήταν να το συγκρατήσουμε εκεί. Thx in advance Επεξ/σία Σάββατο στις 01:23 πμ από Guitar guy
tsofras Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ 10 ώρες πριν, Guitar guy είπε Καλησπερα και καλή χρόνια. Ψάχνομαι να φτιάξω το πρώτο μου PC για gaming στα 1440p και βασική χρήση photoshop. Θα αλλάζατε κάτι σε αυτό το build; Από compatibility κτλ ξέρω τα πολυ βασικά, οποτε μην κράξετε😂 Επειδή θα κοπεί τιμολόγιο η προτίμηση είναι να κινηθούμε σε ένα κατάστημα, οποτε παίζουμε κατά προτίμηση με e-shop. Βγαίνει στα 1400€ περίπου και καλό θα ήταν να το συγκρατήσουμε εκεί. Thx in advance Θα σου πρότεινα να πας σε 7600 και όχι σε Χ , τσάμπα το παραπάνω ρεύμα που τραβάει χωρίς να κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο. Σε περίπτωση που θες όμως να πας σε Χ επειδή τον έχω δουλέψει με την Pure Rock 2 δεν καταφέρνει να τον κρατήσει χαμηλά , οπότε τουλάχιστον άλλαξε cooler Αυτή είναι καλύτερη https://www.skroutz.gr/s/51031768/Thermalright-Peerless-Assassin-120-SE-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-1700.html Και αν θες και με RGB https://www.skroutz.gr/s/52234019/Thermalright-Peerless-Assassin-120-SE-ARGB-PSyktra-Epexergasti-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-1700.html Δοκιμή σε 12900Κ Αναφορά σε κείμενο Thermalright’s Peerless Assassin 120 SE is also the only air cooler that has passed my 200W tests when limited to 50% fan speeds, though it did get quite toasty when doing so.
TopCLR Δημοσ. Σάββατο στις 02:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:20 μμ 12 ώρες πριν, Guitar guy είπε Καλησπερα και καλή χρόνια. Ψάχνομαι να φτιάξω το πρώτο μου PC για gaming στα 1440p και βασική χρήση photoshop. Θα αλλάζατε κάτι σε αυτό το build; Από compatibility κτλ ξέρω τα πολυ βασικά, οποτε μην κράξετε😂 Επειδή θα κοπεί τιμολόγιο η προτίμηση είναι να κινηθούμε σε ένα κατάστημα, οποτε παίζουμε κατά προτίμηση με e-shop. Βγαίνει στα 1400€ περίπου και καλό θα ήταν να το συγκρατήσουμε εκεί. Thx in advance Γιατί 2 SSD (Intenso 500GB, Crucial 1TB); Στα λεφτά τους μπορείς να πάρεις 2TB! Αν (υποθέτω) θέλεις έναν για λειτουργικό και έναν αποθήκη, βάλε κάτι λίγο καλύτερο (Intenso 2 έτη εγγύηση μόνο, Crucial διαβάζω πως "ενοχλεί" τα 220TBW μόνο, που έχει). 1
Guitar guy Δημοσ. Σάββατο στις 02:31 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:31 μμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις! Όντως είδα τον 7600 αντί του 7600Χ και μάλλον θα τον προτιμήσω. @TopCLRΤους ssd δεν τους πολύ έψαξα να σου πω την αλήθεια. Μόνο να είναι descent κοιταξα.Όντως ήθελα ένα για το λειτουργικό και έναν για αποθήκευση. Τον crucial είδα ότι τον χρησιμοποιούν γενικά σε αυτό το price range.
sattack Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ (επεξεργασμένο) Από αυτά τα 2 link και από αυτό το πινακάκι προσπαθώ εγώ να βγάλω άκρη για αξιοπρεπείς NVMe (καλό TBW και read/write) και σε καλή τιμή. Παρότι λέει ότι οι TLC δεν είναι πολύ ακριβότεροι από τους QLC (που υστερούν πολύ σε TBW) , δεν έχω προς το παρόν εντοπίσει κάποιον TLC σε καλή τιμή. Προς το παρόν έχω δει τον Kingston ΝV3 QLC pcie 4.0 , με TBW 320 , read/write 6000/4000 (και 5 χρόνια εγγύηση λέει ο ξένος, 3 λέει το eshop), στα 60Ε περίπου. Αν κάποιος εχει βρει κάποιον που να συνδυάζει καλύτερα αυτά τα τρία (TBW/ταχύτητα/τιμή) ας το γράψει. Edit: α οκ, τώρα βρήκα στο skroutz τον Teamgroup MP44 TLC pcie 4.0 , TBW 1450 , r/w 7400/6500 και 5 χρονια εγγύηση στα 68Ε. Και κάπου ανάμεσα ο WD blue SN580 TLC pcie4.0, TBW 600 , r/w 4150/4000 (και εγγύηση 5 χρόνια?) στα 63-65Ε Μάλλον κάποιον από αυτούς τους 3 θα διάλεγα τώρα, ανάλογα σε ποιο μαγαζί θα με βόλευε. https://www.gamingpcbuilder.com/best-budget-nvme-m-2-ssd/ https://ssd-tester.com/m2_ssd_test.php?sort=1024&sort_interface=PCIe+4.0+x4 Επεξ/σία Σάββατο στις 04:18 μμ από sattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα