idefixius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Για να πάρετε την έκπτωση πρέπει να κάνετε απόσυρση κάποιου παλιού κινητού ή δε χρειάζεται?
sattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, idefixius είπε Για να πάρετε την έκπτωση πρέπει να κάνετε απόσυρση κάποιου παλιού κινητού ή δε χρειάζεται? Αυτή ηταν μια περυσινη έξτρα προσφορά, που δυστυχώς φέτος δεν την έχει. Δηλαδή πέρυσι σου έδινε και 10-15-20% έκπτωση από μόνη της και έξτρα ανεξάρτητα 100Ε παραπάνω έκπτωση για κάθε κινητό που έδινες πίσω για trade in (δεν το επαρνε η ίδια η Samsung το trade in. Συνεργαζόταν με μια άλλη εταιρεία για αυτο). Πολλοί το εκμεταλλευτηκαν στέλνοντας πίσω ενα παλιό χαλασμένο κινητο που έπιανε μηδεν Ε trade in και ετσι έπαιρναν έκπτωση 0+100=100Ε. Εξτρα έκπτωση, ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες. Φέτος δυστυχώς δεν το έχει αυτό και δεν έχω ακούσει κάποιον να πέτυχε κάτι παραπάνω από το -10% και τα -50Ε που δίνουν σε όλους στην Ελλαδα. Φυσικά όλα αυτά μας κακοφαινονται σε σχέση με πέρυσι, αλλά αν πχ η Apple έδινε double storage και -10% και -50Ε θα γινόταν επανάσταση και πανζουρλισμός στα media. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από sattack 1
idefixius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Άρα αυτό είναι μία έκπτωση που δίνεται χωρίς απόσυρση παλαιού κινητού και στο πλαίσιο της προπαραγγελίας για τα νέα Samsung. Προφανώς άμα πάρω τηλέφωνο το Πλαίσιο και ζητήσω έκπτωση για να αγοράσω ένα νέο iPhone δε θα μου τη δώσουν.
sattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, idefixius είπε Άρα αυτό είναι μία έκπτωση που δίνεται χωρίς απόσυρση παλαιού κινητού και στο πλαίσιο της προπαραγγελίας για τα νέα Samsung. Προφανώς άμα πάρω τηλέφωνο το Πλαίσιο και ζητήσω έκπτωση για να αγοράσω ένα νέο iPhone δε θα μου τη δώσουν. Nαι, φυσικα! Δεν χαρίζει λεφτα το Πλαίσιο! Η Samsung δινει τις εκπτώσεις και δινει και στο Πλαίσιο την δυνατότητα να εφαρμόσει την ίδια έκπτωση που δινει το Samsung shop. Ίσως οι μεγάλες αλυσίδες να δισμαρτυρηθηκαν στη Samsung πέρυσι, γιατι όλες οι διαφοτες εκπτώσεις μαζεμένες που εδινε το Samsung shop ήταν τόσο μεγάλες που ηταν ανόητος οποιος πηγαινε Κωτσοβολο Πλασιο κλπ να αγοράσει. Οπότε μάλλον φέτος η Samsung τα κατάργησε αυτά και έκαναν ενα ενιαίο πακέτο και για Samsung shop και για retailers. Όλα αυτά προφανώς μόνο για το preorder της σειρας S και καμμία σχέση με άλλες μάρκες. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από sattack 1
stelakos46 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στις 3/2/2025 στις 9:36 ΜΜ, sattack είπε Αύριο ξεκινάνε στην Ελλαδα οι παραδόσεις από τα preorder. Από την ίδια την Samsung, το Πλαίσιο κλπ. Δεν ξέρω όμως πως εννοείς από την Vodafone? Παντως αν σε ενδιέφερε κάποιο μοντελο έπρεπε να κάνεις τώρα preorder που είχε κάποιες εκπτώσεις. Ίσως όχι τις καλύτερες, αλλα πάντως κάτι ήταν. ( πχ η Apple δεν κάνει ποτέ τίποτα). εννοω εχω προπαραγγειλη απο την vodafone...αλλα δε μου ειπαν ποτε θα εχουν συσκευες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα