Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2025 στις 9:51 ΜΜ, sattack είπε

Και πάλι όπως και στο s24u θα παίρνει επίπεδα Tempered Glass των 5-10Ε χωρίς υγρές κόλλες κλπ 

E... αυτό έλειπε,.. κινητο των 1450€ να μην μπορούμε να του βάλουμε τζαμακι των 5€! 

Έχει βγάλει η spigen μια διαφανή με δαχτυλίδι σήμερα,  αλλά δεν μου άρεσαν τα κοψίματα στις κάμερες. Προτιμώ τα κοψίματα που είχαν οι αυθεντικές στα s24/s23 ultra.  H τουλάχιστον κάτι ενδιάμεσο όπως οι spigen clear , που είχαν τρεις κύκλους και δίπλα ένα άνοιγμα για τα υπόλοιπα.  

Επίσης υπάρχει και η φήμη για οθονη 6.9 ιντσών περίπου όπως στo iphone, μένει να το δούμε, αν όντως αντιγράφει την apple ..κανονικοτατα.

Αναβαθμισε την υπερερυγωνια στα 50mp, επειδή πήρε παράδειγμα από την apple, αλλα δεν μπορεί να πάρει παράδειγμα από την xiaomi (14 ultra) και να αναβαθμίσει και τον 3x ζουμ , που τον έχει αφήσει 4 χρόνια στα 10mp!

Έδιωξαν τον καλό 10x, και κράτησαν τον άχρηστο 3x, λες και η 200αρα καμερα δεν μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπεστατο 3x ψηφιακό ζουμ....!

Επεξ/σία από redhotstef
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω σταματήσει πλέον να χρησιμοποιώ, ούτε κανένα zoom, ούτε ευρυγώνιο.... Μόνο την κανονική κάμερα χρησιμοποιώ, και αντε να κάνω κανένα ψηφιακό zoom ή crop καμμία φορά. Δηλαδή με τις άλλες, ζήτημα να έβγαλα μονοψήφιο αριθμό φωτογραφιών μέσα στη χρονιά. 

Δημοσ.

Κακα τα ψέματα οι πιο χρήσιμες κάμερες είναι η κύρια και η υπερευρυγωνια για τοπία. 

Το 100-30x ζουμ είναι πιο πολύ εργαλείο για να βλέπεις κάτι μακριά. Εργαλείο όπως η πυξίδα,  αποστασιομετρο και αλλα πραγματάκια που έχουν τα κινητά μέσα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...