paoke9 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ (επεξεργασμένο) Έχω κολλήσει στην οθόνη του press ps button. Το πατάω στο φορτισμένο controller αλλά τίποτα. Έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις που βρήκα online, τίποτα. Ούτε στο safe mode τίποτα. Το καλώδιο USB δεν είναι το αυθεντικό αλλά δουλεύει, φαίνεται να φορτίζει το χειριστήριο με αυτό (άρα δουλεύει η θύρα του ps), το δοκίμασα και σε πρίζα. Γιατί δεν βρίσκει το playstation το χειριστήριο; To ps button επίσης δουλεύει, ανταποκρίνεται στο χειριστήριο, αν το πατήσω αναβοσβήνει το μπλε φως, αλλά στην οθόνη της τηλεόρασης τίποτα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:45 μμ από paoke9
mak3don Δημοσ. Παρασκευή στις 09:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:09 μμ Μήπως πρέπει να γίνει συγχρονισμός? Στο Xbox υπάρχει ένα κουμπί στο χειριστήριο και ένα στην κονσόλα που τα πατάς ταυτόχρονα και συνδέεται το χειριστήριο με την κονσόλα. Μήπως είναι έτσι και στο Playstation? 1
Moderators stormrain Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ To gaming δεν ειναι το δυνατο μου σημειο. Αλλα στα κινητα εχω δει πολλες φορες να δυσλειτουργει κατι κατα την μεταφορα αρχειων/γουατεβα οταν δεν ειναι αυθεντικο το καλωδιο. Απλα λεω...
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, paoke9 είπε Το καλώδιο USB δεν είναι το αυθεντικό αλλά δουλεύει, φαίνεται να φορτίζει Μονο φορτιζει,δε μπορει να συγχρονισει. Βρες ενα καλο καλωδιο. Αυτο ειναι ΜΟΝΟ για φορτιση. Ειναι πολυ κοινο προβλημα. Πρεπει να βρεις καλωδιο που κανει και μεταφορα δεδομενων. 3 λεπτά πριν, stormrain είπε To gaming δεν ειναι το δυνατο μου σημειο. Αλλα στα κινητα εχω δει πολλες φορες να δυσλειτουργει κατι κατα την μεταφορα αρχειων/γουατεβα οταν δεν ειναι αυθεντικο το καλωδιο. Απλα λεω... Πολλα καλωδια ειναι μονο για φορτιση και οχι για μεταφορα δεδομενων. Αυτο εχει παθει. Μου εχει τυχει πελατης να ωρυεται επειδη δε συνδεοταν το χειριστηριο,οτι εχει δοκιμασει 3 καλωδια και να επιμενει οτι εχει προβλημα το χειριστηριο. Οταν το εφερε και το εβαλα στον παγκο,μια χαρα συνδεθηκε. Απλα εχουν ολοι σκουπιδια καλωδια,πολυ φθηνα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:19 μμ από StamTheMan 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις