vagotron1995 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.Πριν κατι μηνες,ειχα φτιαξει ενα καινουριο pc και εχει γενικα καποια θεματακια και λογω χρονου δεν εχω κατσει να ασχοληθω.Ενα απο αυτα ειναι οτι κολλαει πολυ να φορτωσει youtube videos και γενικα σελιδες.Μερικες φορες,εχει κανει restart μονο του (ειδικα οταν παιζω lol η tft) και πολλες φορες δεν μπορω να παιξω αυτα τα 2 παιχνιδια καθολου(το πιο συχνο ειναι να κολλαει στο loading screen).Τελος,σε σελιδες και παιχνιδια σκρολαρει μονο του πανω-κατω.Εχω βαλει ο,τι driver χρειαζεται και δεν ξερω τι αλλο να κανω. Το συστημα ειναι: Windows: 11 pro 64 CPU: AMD Ryzen 7 7800x3d GPU:Sapphire Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Motherboard: GIGABYTE B650 EAGLE AX PSU: Corsair RM850x (2021) 850W Full Modular 80 Plus Gold RAM: G.SKILL RIPJAWS S5 32GB(2X16) SSD: Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 CPU FAN: Arctic Freezer 34 eSports Duo Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από vagotron1995
Kthulhou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά. υποθέτω πως οι drivers είναι όλοι εγκατεστημένοι κ όσο το δυνατόν ενημερωμένοι. (αν όχι, ξεκινάτε από εκεί, αν ναι....) πάτε σε hardware tests, και τις 2 ραμ μαζί, και αν βγει σφάλμα, τότε μια μια τις RAM, Aν όλα είναι ΟΚ με τις RAM, προχωράτε με GPU κλπ
vagotron1995 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. υποθέτω πως οι drivers είναι όλοι εγκατεστημένοι κ όσο το δυνατόν ενημερωμένοι. (αν όχι, ξεκινάτε από εκεί, αν ναι....) πάτε σε hardware tests, και τις 2 ραμ μαζί, και αν βγει σφάλμα, τότε μια μια τις RAM, Aν όλα είναι ΟΚ με τις RAM, προχωράτε με GPU κλπ Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Υπαρχει καποιο προγραμμα για να τσεκαρω τα drivers;
Kthulhou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vagotron1995 είπε να τσεκαρω τα drivers είτε μέσω win update, αλλά καλύτερα στα Sites των κατασκευαστών μητρική σας https://www.gigabyte.com/Motherboard/B650-EAGLE-AX/support#support-dl-driver gpu https://www.sapphiretech.com/en/drivers-download δείτε κ στη διαχείρηση υλικών του ΗΥ πως είναι όλα στημένα, δεν υπάρχουν θαυμαστικά, ερωτηματικά κλπ ελέγξτε κ την σωστή λειτουργία της ψύξης, να κάθεται σωστά, να υπάρχει θερμοαγώγιμη "πάστα" κλπ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Kthulhou 1
fmarkos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, vagotron1995 είπε Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.Πριν κατι μηνες,ειχα φτιαξει ενα καινουριο pc και εχει γενικα καποια θεματακια και λογω χρονου δεν εχω κατσει να ασχοληθω.Ενα απο αυτα ειναι οτι κολλαει πολυ να φορτωσει youtube videos και γενικα σελιδες.Μερικες φορες,εχει κανει restart μονο του (ειδικα οταν παιζω lol η tft) και πολλες φορες δεν μπορω να παιξω αυτα τα 2 παιχνιδια καθολου(το πιο συχνο ειναι να κολλαει στο loading screen).Τελος,σε σελιδες και παιχνιδια σκρολαρει μονο του πανω-κατω.Εχω βαλει ο,τι driver χρειαζεται και δεν ξερω τι αλλο να κανω. Το συστημα ειναι: Windows: 11 pro 64 CPU: AMD Ryzen 7 7800x3d GPU:Sapphire Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Motherboard: GIGABYTE B650 EAGLE AX PSU: Corsair RM850x (2021) 850W Full Modular 80 Plus Gold RAM: G.SKILL RIPJAWS S5 32GB(2X16) SSD: Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 CPU FAN: Arctic Freezer 34 eSports Duo Κατέβασε μία και τρέξε το adwcleaner. Λογικά κάτι έχεις "τσιμπήσει". 2
Pstathece Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Κάνεις εννοείται ότι είπαν οι προλαλήσαντες. Εγώ κλίνω περισσότερο σε θέμα θερμοκρασιών αλλά εκεί θα ήταν αλλά τα θέματα βασικά. Οπότε τσεκάρεις σε πρώτη φάση όλα όσα σου είπαν οι παραπάνω μάστερ, και σε δεύτερη, τρίτη, φάση, βάλε ένα HW info και δες θερμοκρασίες και χαλαρά με κάνα βίντεο γιουτούμπε αλλά και όταν τρέχεις παιχνίδια.
fmarkos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Pstathece είπε Κάνεις εννοείται ότι είπαν οι προλαλήσαντες. Εγώ κλίνω περισσότερο σε θέμα θερμοκρασιών αλλά εκεί θα ήταν αλλά τα θέματα βασικά. Οπότε τσεκάρεις σε πρώτη φάση όλα όσα σου είπαν οι παραπάνω μάστερ, και σε δεύτερη, τρίτη, φάση, βάλε ένα HW info και δες θερμοκρασίες και χαλαρά με κάνα βίντεο γιουτούμπε αλλά και όταν τρέχεις παιχνίδια. Αυτό που λες είναι σωστό αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια: 15 ώρες πριν, vagotron1995 είπε Τελος,σε σελιδες και παιχνιδια σκρολαρει μονο του πανω-κατω. Όταν ψάχνεις να βρεις μια βλάβη το πας βήμα βήμα, αν δεν έχει τσιμπήσει κάποιον γιο (υο) μετά πας σε θερμοκρασίες. 1
xsterg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις τροφοδοτικο. μπορει να ειναι προβληματικο. επισης να κοιταξεις και την ψυξη-θερμοκρασιες. 1
giorgosZMG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Κατέβασε το OCCT από ΕΔΩ . Θα πας στα options του προγράμματος και θα ενεργοποιήσεις (stop on error > enable) να σταματήσει εάν βγάλει error κάπου για να ξέρεις που οφείλεται. Τρέξε όλα τα τεστ. Το minimum test time θα το ορίσεις στα 15' λεπτά. Ενημέρωσε μας, καλή τύχη 🙃
vagotron1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας παιδιά.Κ εγώ τρέχω με την δουλειά και δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω ακόμα αυτά που μου είπατε,λογικά σήμερα βραδάκι ή αύριο θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. 1
vagotron1995 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπερα παιδια.Μεχρι στιγμης,εχω ενημερωσει ολα τα drivers,εχω δει θερμοκρασιες σε ολα,εκανα memtest και furmark,ετρεξα και το προγραμμα του @fmarkos και ηταν ολα κανονικα.Τωρα θα δω αυτα που ειπε ο @xsterg και ο @giorgosZMG.
Λύση bill987 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Στις 6/1/2025 στις 6:12 ΜΜ, vagotron1995 είπε Καλησπερα παιδια.Μεχρι στιγμης,εχω ενημερωσει ολα τα drivers,εχω δει θερμοκρασιες σε ολα,εκανα memtest και furmark,ετρεξα και το προγραμμα του @fmarkos και ηταν ολα κανονικα.Τωρα θα δω αυτα που ειπε ο @xsterg και ο @giorgosZMG. Αν δεν έχεις βρεις άκρη ακόμα, απεγκατέστησε τα gigabyte έξτρα που έχει, ένα που το λέει Gigabyte cFosSpeed και μετά αν δεν φτιάξει βγάλε και το control center της gigabyte! 1
atheatos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικό σου έχει εγγύηση ? Το πας πριν λήξει πίσω και τους λες τα συμπτώματα. Παίρνεις ένα αλλο καλύτερο τροφοδοτικό. Μετά ξεκινάς με τους ελέγχους για όλα τα άλλα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από atheatos
vagotron1995 Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ Καλησπέρα παιδιά και χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας.Εσβησα τα προγράμματα της gigabyte που μου είπε ο @bill987 και έφτιαξαν όλα!!!Δεν το πιστεύω ότι απλά με αυτά τα προγραμμα κόλλαγαν τόσα πράγματα σε καινούριο pc.Το θέμα του ποντικιού τελικά έφταιγε το ποντίκι και θα το πάω για αλλαγή.Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα