Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.αγορασα μια κάρτα γραφικών και στα στοιχεία της κάρτας είχα δει ότι έχει έξοδο dvi-d.πηρα την κάρτα στα χέρια μου και πήγα να την συνδέσω στην οθόνη μέσω του ανταπτορα που είχα dvi-d to vga και παρατηρώ ότι τελικά είναι διαφορετική η θύρα...έχει κάτι πιν πάνω και κάτω από το κεντρικό που είναι σαν παύλα.με αποτέλεσμα να μην κουμπώνει.θεκω να δοκιμάσω κιόλας την κάρτα να δω πως δουλεύει και δεν μπορώ.ξερει κάνεις να μου πει τι ανταπτορα πρέπει να αγοράσω για να την συνδέσω;;;η κάρτα είναι αυτή

https://www.msystems.gr/graphics-cards/asus-geforce-gtx-1060-dual-oc-3gb-90yv09x3-m0na00

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_2025-01-03-18-24-15-842_com.android.chrome.jpg

Όπως αυτή που βλέπω στην εικόνα...η παύλα είναι χωρίς καθόλου Πιν πάνω και κατω.δηλαδη έχει 24 πριν αριστερά και μια παύλα πιν.

Η οθόνη μου είναι μια lg παλιά ..θα αλλαχτεί μετά το Πάσχα και αυτή.απλα τώρα πρέπει να κάνω την δουλειά μου μόνο με ανταπτορα.

Παραγγειλα dvi-d γιατί έτσι λέει στα χαρακτηριστικά της κάρτας.εντωνεταξυ με βάση τα βύσματα που δείχνει στο λινκ που έστειλες σωστά έχω παραγγείλει.αυτο που μου έχουν στείλει υποτίθεται είναι dvi-i με βάση τις εικόνες.

Επεξ/σία από noobogadgetakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...