obrax1977s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά Αν κάποιος γνωρίζει Το pc που έχω συνδέεται κανονικά με monitor μέσω dvi η μέσω hdmi καλώδιο Προσπάθησα να τον συνδέσω μέσω hdmi καλώδιο όμως και σε tv (μεμονωμένα όχι να το έχω και στο monitor και στην tv) Δυστυχώς άλλαξα 2-3 καλώδια σε 2-3 διαφορετικές τηλεοράσεις αλλά δεν έρχεται σήμα (αλλάζω το source στην τηλεόραση και το έχω στην είσοδο hdmi) Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω/κοιτάξω; Έχει να κάνει με ανάλυση η με κάτι άλλο; Οι τηλεοράσεις είναι σχετικά νέας τεχνολογιας Ευχαριστώ πολύ
nickol-us Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Έχει κάρτα γραφικών ή χρησιμοποιείς ενσωματωμένα γραφικά; Όταν συνδέεις το hdmi, αποσυνδέσεις το dvi; Ρωτάω γιατί σε κάποιες μητρικές αυτές οι δύο θύρες είναι κοινές και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τη μια. Το pc με hdmi δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη οθόνη/μόνιτορ και να δεις τι κάνεις; Ή τηλεόραση είναι hd ή full hd; Σε τι ανάλυση έχεις το μόνιτορ σου;
obrax1977s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών Η τηλεόραση είναι full hd Το μόνιτορ είναι σε ανάλυση 1920 Χ 1080 (full hd) Δεν έχω άλλο μόνιτορ για να κάνω άλλη δοκιμη Δε δοκίμασα να είναι και μόνιτορ και tv συγχρόνως συνδεδεμενα σαν duplicate Αυτό που λες με το dvi αν το αποσυνδεω .....αν καταλαβαίνω καλά ναι αποσυνδεδεμενο είναι όταν βάζω το hdmi
Kthulhou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλημέρα κ καλή χρονιά βάλτε πλζ τον ΗΥ στην TV, χρησιμοποιείστε το καλώδιο HDMI με το οποίο λειτουργεί ο ΗΥ στο monitor σας, οπότε είναι σίγουρα λειτουργικό. Βεβαιωθείτε πως είναι καλά κουμπωμένο το καλώδιο κ στην κάρτα γραφικών και στην TV. και πως φυσικά δεν έχει κουνηθεί η κάρτα γραφικών κλπ. ξαναπάτε στις ρυθμίσεις της TV , στις πηγές σήματος κ δείτε μήπως έχει παραπάνω από 1 hdmi εισόδους, οπότε να επιλέξετε μια-μια αυτές τις εισόδους και να περιμένετε 4-5 δευτερόλεπτα στην καθεμία, να δείτε αν θα δείτε εικόνα ή το μνμα "δε βρέθηκε σήμα", "no signal" ή ό,τι αντίστοιχο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από Kthulhou
obrax1977s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Το ίδιο καλώδιο που έχει στο monitor το ίδιο χρησιμοποιώ και για την tv Σε όλες τις tv που το εχω δοκιμάσει, όλες είναι άχνη η επιλογή των hdmi Μόλις συνδέω το καλώδιο γίνετε φωτεινή με το μήνυμα "δεν βρέθηκε σήμα" Αλλαξα όλες τις θύρες hdmi που έχουν οι tv με το ίδιο αποτέλεσμα Μου κάνει υπερβολική εντύπωση μιας κ η σύνδεση είναι τόση απλή χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις.....παρόλο αυτά το αποτέλεσμα είναι Τζιφός Θα το πάω σε κανένα μαγαζί να δω τι θα μου πουν κ εκεί με τις δοκιμές που θα κάνουν (ευελπιστώ να έχουν και tv εκτός από monitor)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα