Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε

Στη δουλεια μου παντως δε θυμαμαι κανεναν που να εχει google wallet / apple pay και να μην κουβαλαει πορτοφολι, εγω παλι εχω μονο ενα πορτοφολι για καρτες που δεν παιρνει τιποτα άλλο, άλλοι πιθανον να κουβαλανε μετρητα ή έγγραφα που δε σκεφτηκαν / θελουν να τα ψηφιοποιησουν. 

Δεν μου λες όμως τι περιέχουν αυτά τα πορτοφόλια και πρέπει να τα έχεις πάνω σου συνέχεια. Εγώ σου είπα σταμάτησα νε έχω πορτοφόλι εδώ και κάποια χρόνια και έχω apple pay και δεν μου χρειάστηκε ποτέ πορτοφόλι και φυσικές κάρτες!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fotia είπε

Υπάρχει και το  θέμα να  χαλασει  ,να χασει κάποιος το κινητό ή να του το κλεψουν .

Και το πορτοφόλι το χάνει κάποιος ή του το κλέβουν 😉

Δημοσ.

Μου εχει τυχει να φαει κολλημα το pos, να μου λεει η ταμιας, το κινητο δεν το δεχεται, εχετε την καρτα να την βαλουμε μεσα.

Εκει η φυσικη καρτα χρειαζεται ειδικα αν πηγες να κανεις τα ψωνια και το καροτσι ειναι γεματο. 

Υ.Γ:Ενα ακομα κουλο, οι καρτες που ειναι περασμενες στο ψηφιακο πορτοφολι, εχουν αλλον αριθμο. Πηγα να επιστρεψω κατι και ηθελε να περασω την καρτα απο το πως για την επιστροφή χρηματων, μια την περασα ανεπαφα τιποτα, μια την εβαλα μεσα παλι, απορριφθηκε. Μετα με εκοψε και την ειπα ας δοκιμασω με το κινητο οπου πληρωσα με αυτον τον τροπο και ετσι το δεχτηκε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Υ.Γ:Ενα ακομα κουλο, οι καρτες που ειναι περασμενες στο ψηφιακο πορτοφολι, εχουν αλλον αριθμο. Πηγα να επιστρεψω κατι και ηθελε να περασω την καρτα απο το πως για την επιστροφή χρηματων, μια την περασα ανεπαφα τιποτα, μια την εβαλα μεσα παλι, απορριφθηκε. Μετα με εκοψε και την ειπα ας δοκιμασω με το κινητο οπου πληρωσα με αυτον τον τροπο και ετσι το δεχτηκε.

Δεν είναι κάτι παράξενο, γενικότερα, όταν βάζεις μια κάρτα σε ψηφιακό πορτοφόλι, αλλάζει τον αριθμό της κάρτας, για λόγους ασφαλείας, βγάζει έναν πλασματικό αριθμό δηλαδή. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του android, συμβαίνει και στο iOS. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...