Προς το περιεχόμενο

Support και Pixel πάνε μαζί ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ,

Είμαι με Google pixel 8 απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τη συσκευη.

Την έχω ούτε χρόνο και παρουσίασε το μάλλον κλασσικό πρόβλημα green screen όπου αρχίζει και κάτι κατι σαν static green noise η οθόνη.το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επισκευάσω κάπου έστω κ με κόστος διότι το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποια συσκευή μπορεί να προσφέρει clean android ,ωραία κάμερα και interface κατω από τα 600 ευρώ.

Δεν θέλω να πάω σε iphone και δεν δυσκολεύομαι να πάω προς Samsung.

Επίσης μετά από αυτό αδύνατον να αγοράσω καινούργιο pixel μιας κ επίσημη υποστήριξη δεν υπαρχει....

Ευχαριστώ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Thanofski είπε

Καλησπέρα παιδια ,

Είμαι με Google pixel 8 απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τη συσκευη.

Την έχω ούτε χρόνο και παρουσίασε το μάλλον κλασσικό πρόβλημα green screen όπου αρχίζει και κάτι κατι σαν static green noise η οθόνη.το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επισκευάσω κάπου έστω κ με κόστος διότι το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποια συσκευή μπορεί να προσφέρει clean android ,ωραία κάμερα και interface κατω από τα 600 ευρώ.

Δεν θέλω να πάω σε iphone και δεν δυσκολεύομαι να πάω προς Samsung.

Επίσης μετά από αυτό αδύνατον να αγοράσω καινούργιο pixel μιας κ επίσημη υποστήριξη δεν υπαρχει....

Ευχαριστώ

Δυσκολο για Ελλαδα μονο σε aftermarket επιλογη και δεν ειναι και καθολου εγγυημενο το αποτελεσμα της επισκευης.

Αυτο ειναι και το τιμημα με τα Pixel οσο καθαρο λειτουργικό εχουν αλλο τοσο δεν εχουν υποστηριξη αν συμβει κατι.

Δεν υπαρχει επισημο σερβις ουτε και καποια εστω μικρή υποστηριξη Ελλαδα. 

Αναγκαστικα θα κοιταξεις καποια εταιρεια με καλη υποστηριξη Ελλαδα οπως και ευρεση ανταλλακτικων (μπαταριες κλπ) οπως Samsung, Xiaomi (αν αγοραστει απο αντιπροσωπεια) ή σε iPhone.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καθαρό λειτουργικό έχουν τα Motorola, θα έλεγα ίσως και πιο καθαρό από τα Pixel, αφού δεν έρχονται με προεγκατεστημένες όλες τις Google εφαρμογές. Έχουν υποστήριξη στη χώρα μας, αλλά δεν έχω ιδέα πως συγκρίνονται με τα Pixel στο θέμα της κάμερας.

Τα Samsung είναι με skin και γεμάτα bloatware, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα τελευταία μοτορολα έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές και εκτός google που δεν μπορούν να απεγκατεστηθούν .

Σε μερικά μοντελα έχουν αναφερθεί και διαφημίσεις . Είναι το τίμημα για μειώσουν το κόστος της μεγαλύτερης υποστήριξης λογισμικού .

Από κάμερες μόνο τα μοντέλα pro και ultra έχουν  πολύ καλές ,αν και φαίνεται η εταιρία πλεον κάνει βελτιώσεις και στα φθηνότερα μοντέλα .

Επεξ/σία από Fotia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...