Πέτρος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Από χτες το μεσημέρι, όποτε μπαίνω στο δίκτυο με dial-up σύνδεση, ο υπολογιστής σέρνεται! Συγκεκριμένα, η taskbar κάνει 5-6 δευτερόλεπτα!!! να εμφανιστεί είτε με το ποντίκι είτε με κουμπί, όποιο πρόγραμμα πάω να ανοίξω καθυστερεί πάρα πολύ, το start menu κολλάει μερικά sec πριν αποκριθεί κ.λ.π. Η cpu παραμένει στο 5-7% και δε μπορώ να βρω κάποιο νέο process. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα νέο στον υπολογιστή εδώ και μια βδομάδα, εκτός από τους νέους οδηγούς για nForce πριν από 5 μέρες. Όταν κλείνω τη σύνδεση, όλα ωραία και καλά, τα πάντα φυσιολογικά. Σύστημα: AMD Duron 1300MHz, MSI K7N2G-ILSR, 2*512 KINGSTON 333DDR CL 2.5 σε XPSP1 με όλα τα updates εκτός του SP2. Το modem είναι CRYPTO με chip Cοnnexant και δηλωμένο ως 56k soft modem με τους generic οδηγούς της μάνας του chip. Ευχαριστώ...
george3543 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 dokimase na kaneis defrag kai kapoio clean sta regisrty me to RegCleaner
as223 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μη γελασεις με αυτο που θα σου πω αλλα κοιτα λιγο τον ελευθερο χωρο του δισκου σου... Το ιδιο επαθα πριν λιγες μερες και συνειδητοποιησα κατα τυχη πως ειχα μονο 200ΜΒ ελευθερα και σερνοταν...
ipso33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Χρησιμοποιησε τον Task manager και δες ποιο προγραμμα σου τρωει πορους.
Πέτρος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Το πρόβλημα είναι ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Χώρο στο σκληρό έχω κάπου 2gB, defrag κάνω μια φορά το μήνα, ο επεξεργαστής είναι 10-12% max. Εξάλλου, όπως γραφώ μόλις κλείνω τη σύνδεση όλα πάνε μια χαρά...
ekkli Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 ακριβώς το ίδιο έπαθε ο κολλητός μου πριν 1 βδομάδα περίπου ο υπολογιστής σερνότανε πολύ άσκημα με το που έμαινε internet. η λύση βρέθηκε σχετικά εύκολα, με το ad-aware ή spybot s&d, δεν θυμάμαι. είχε κολλήσει μια @#$&^ που ενεργοποιήτο όταν έμπαινε internet και δεν φαινότανε καν στις processes του task manager. νομίζω key-logger ήτανε. για τσέκαρε το, και τα 2 προγράμματα που ανέφερα δωρεάν είναι...
Πέτρος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Ότι και να ήταν μάλλον πέρασε, σταμάτησε, ψόφησε μόνο του. Ούτε με NAV, ούτε με Spybot μπόρεσα να βρω κάτι περίεργο ή ύποπτο. Η μόνη αλλαγή ήταν να απεγκαταστήσω τους τελευταίους οδηγούς για το nForce (4.31) και να βάλω τους προηγούμενους (4.27). Δεν έγινε κάτι θεαματικό, συνέχισε να κολλάει, αλλά μετά από 2-3 μέρες τελικά στάνιαρε. Άβυσσος ο κώδικας του S/W... Ευχαριστώ σας όλους πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.