LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 01:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:33 μμ Έχω μια Samsung Odyssey neo G7 και δεν έχω εικόνα πχ όταν πάω να μπω στο bios όταν θέλω να βάλω τον υπολογιστή σε safe mode η αν πάω να κάνω format σε έναν υπολογιστή. Το πρόβλημα υπάρχει και με Display Port και με HDMI Για να κάνω τα παραπάνω αναγκαστικά συνδέω μια τηλεόραση. Η κανονική εγγύηση έχει λήξει αλλά υπάρχει επέκταση από το Πλαίσιο για ακόμα τρία χρόνια.
Λύση tasvar Δημοσ. Σάββατο στις 12:40 μμ Λύση Δημοσ. Σάββατο στις 12:40 μμ (επεξεργασμένο) Από αναφορές που είδα, αυτό το δοκίμασες; change the DisplayPort version to 1.1 or 1.2 in the menu to view the BIOs screen if you can't see it. go into your bios and set the boot to CSM/UEFI and set windows to UEFI , if you have the bios set to UEFI only then it will not show the post/boot screen and you should be able to see the post screen on boot. Η το γυρνάς σε pip mode αν έχει. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:45 μμ από tasvar
Xristaras12 Δημοσ. Σάββατο στις 12:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:47 μμ Απενεργοποιήσε το freesync απο το μενού της οθόνης και δες αν εμφανίζεται το bios η οχι. Εχω διαβάσει πολλά περιστατικά γενικότερα και με Gsync αντίστοιχα.
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 12:56 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 12:56 μμ 15 λεπτά πριν, tasvar είπε Από αναφορές που είδα, αυτό το δοκίμασες; change the DisplayPort version to 1.1 or 1.2 in the menu to view the BIOs screen if you can't see it. go into your bios and set the boot to CSM/UEFI and set windows to UEFI , if you have the bios set to UEFI only then it will not show the post/boot screen and you should be able to see the post screen on boot. Η το γυρνάς σε pip mode αν έχει. Το εκανα αλλα παει μεχρι 120Hz μετα η οθονη. 9 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Απενεργοποιήσε το freesync απο το μενού της οθόνης και δες αν εμφανίζεται το bios η οχι. Εχω διαβάσει πολλά περιστατικά γενικότερα και με Gsync αντίστοιχα. Το Adaptive-Sync ειναι;
tasvar Δημοσ. Σάββατο στις 12:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:59 μμ 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Το εκανα αλλα παει μεχρι 120Hz μετα η οθονη. Μπαίνει στο bios έτσι; Αν μπαίνει, κάνεις τις ρυθμίσεις σου και την ξαναγυρνάς.
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 01:01 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:01 μμ 1 λεπτό πριν, tasvar είπε Μπαίνει στο bios έτσι; Αν μπαίνει, κάνεις τις ρυθμίσεις σου και την ξαναγυρνάς. Δεν το δοκιμασα τωρα θα κανω δοκιμες περιμενω να τελειωσει μια μετατροπη βιντεο που κανω. 1
Xristaras12 Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 μμ 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το εκανα αλλα παει μεχρι 120Hz μετα η οθονη. Το Adaptive-Sync ειναι; λογικά θα το λέει freesync premium
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 01:17 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:17 μμ 17 λεπτά πριν, tasvar είπε Μπαίνει στο bios έτσι; Αν μπαίνει, κάνεις τις ρυθμίσεις σου και την ξαναγυρνάς. Με 1.1 βλεπω bios αλλα μηπως να την παω για προβλημα αφου εχω εγγυηση;
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2025 στις 1:33 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε όταν θέλω να βάλω τον υπολογιστή σε safe mode Τι εννοείς "safe mode"; Αυτό γίνεται μέσα από τα windows αν κρατήσεις πατημένο το SHIFT και επιλέξεις "Επανεκκίνηση". Σε πάει σε recovery mode και επιλέγεις από εκεί τις επιλογές εκκίνησης. Σε αυτό το σημείο δε σου δείχνει εικόνα; Στις 3/1/2025 στις 1:33 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε αν πάω να κάνω format σε έναν υπολογιστή. Αν κάνουμε φορμάτ και το κάνουμε συχνά και σε διάφορους (ιδίως παλιούς) υπολογιστές, πάντα έχουμε στην άκρη ένα μικρό μόνιτορ με vga και αν είναι δυνατόν και με dvi ή έχουμε έναν αντάπτορα DVI ή hdmi σε d-sub. Μπορεί να είναι πολύ της μόδας η hdmi τώρα αλλά οι παλιοί υπολογιστές είχαν ή μόνο s-sub ή μπορεί να είχαν και dvi-i ή dvi-d. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σε τι θα πέσεις. Εγώ κρατάω ένα hp 17'' που έχει d-sub και dvi και έχω και έναν αντάπτορα hdmi to dvi για να είμαι καλυμμένος. Εννοείται ότι κρατάω και ένα ps2 πληκτρολόγιο γιατί κάποια pc δεν ανιχνεύουν τα usb keyboards κατά το post (ρύθμιση bios) οπότε δεν μπορείς να πατήσεις κανένα πλήκτρο για να μπεις bios. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:39 μμ από micos000
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 01:46 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:46 μμ 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι εννοείς "safe mode"; Αυτό γίνεται μέσα από τα windows αν κρατήσεις πατημένο το SHIFT και επιλέξεις "Επανεκκίνηση". Σε πάει σε recovery mode και επιλέγεις από εκεί τις επιλογές εκκίνησης. Σε αυτό το σημείο δε σου δείχνει εικόνα; Οταν πχ θελεις να κανεις DDU για να αλλαξεις drivers σε βαζει σε safe mode. Αν κάνουμε φορμάτ και το κάνουμε συχνά και σε διάφορους (ιδίως παλιούς) υπολογιστές, πάντα έχουμε στην άκρη ένα μικρό μόνιτορ με vga και αν είναι δυνατόν και με dvi ή έχουμε έναν αντάπτορα DVI ή hdmi σε d-sub. Μπορεί να είναι πολύ της μόδας η hdmi τώρα αλλά οι παλιοί υπολογιστές είχαν ή μόνο s-sub ή μπορεί να είχαν και dvi-i ή dvi-d. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σε τι θα πέσεις. Εγώ κρατάω ένα hp 17'' που έχει d-sub και dvi και έχω και έναν αντάπτορα hdmi to dvi για να είμαι καλυμμένος. Εννοείται ότι κρατάω και ένα ps2 πληκτρολόγιο γιατί κάποια pc δεν ανιχνεύουν τα usb keyboards κατά το post (ρύθμιση bios) οπότε δεν μπορείς να πατήσεις κανένα πλήκτρο για να μπεις bios. Εχω ενα παλιο με VGA για κανεναν παλιο υπολογιστη.
tasvar Δημοσ. Σάββατο στις 01:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:54 μμ 36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Με 1.1 βλεπω bios αλλα μηπως να την παω για προβλημα αφου εχω εγγυηση; Μήπως να στείλεις email πρώτα στη samsung, σε περίπτωση που έχει βρεθεί κάποια λύση, μήπως σε βοηθήσουν;
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 01:57 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:57 μμ 1 λεπτό πριν, tasvar είπε Μήπως να στείλεις email πρώτα στη samsung, σε περίπτωση που έχει βρεθεί κάποια λύση, μήπως σε βοηθήσουν; Εχω βαλει το τελευταιο firmware που εχουν το 1012 Θα στειλω να δω τι θα μου πουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα