nchatz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Νέες ενδείξεις και διαρροές υποδηλώνουν ότι η Valve ετοιμάζεται να ανακοινώσει επιτέλους το πολυαναμενόμενο Half-Life 3 μέσα στο 2025. Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια αναμονής, οι φήμες για την ανάπτυξη του Half-Life 3 φαίνεται να αποκτούν πλέον πιο στέρεη βάση. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές και αναφορές, η Valve εργάζεται ενεργά στο project με κωδική ονομασία "HLX", το οποίο πιστεύεται ότι είναι το επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής σειράς. Όπως αναφέρει το USGamer, ο Mike Shapiro, η φωνή του χαρακτήρα G-Man, δημοσίευσε ένα μήνυμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2024, το πρώτο του μετά από τέσσερα χρόνια σιωπής. Στο μήνυμα, με τη χαρακτηριστική φωνή του G-Man, αναφέρθηκε σε "απρόσμενες εκπλήξεις" για την επόμενη 25ετία. Ο γνωστός Valve watcher Tyler McVicker αποκάλυψε μέσω ανάλυσης του κώδικα Source 2 ότι το "HLX" είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι Half-Life χωρίς VR υποστήριξη. Σύμφωνα με τα ευρήματά του, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει καινοτόμα συστήματα φυσικής, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων παραμόρφωσης voxel, πλοήγησης σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας και υποβρύχιας εξερεύνησης. Επιπλέον, ο YouTuber "Gabe Follower", γνωστός για τις αξιόπιστες διαρροές του σχετικά με τη Valve, ανέφερε ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει εντατικές δοκιμές του "HLX" τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβάνοντας όχι μόνο μέλη άλλων ομάδων αλλά και φίλους και συγγενείς των εργαζομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Mike Shapiro είχε αναφέρει το 2020 στο USGamer ότι εργαζόταν σε ένα μυστηριώδες project που θα άλλαζε την κατανόηση των παικτών για την ιστορία του παιχνιδιού. Η δήλωση αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων. Παράλληλα, διαρροές σχετικά με το μυστηριώδες "Project White Sands" της Valve, που εμφανίζεται σε δημόσιες αγγελίες πρόσληψης, ενισχύουν περαιτέρω τις υποψίες για την επικείμενη ανακοίνωση του Half-Life 3 εντός του 2025. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tony_boy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Άντε να δούμε. Κοντεύω να τερματίσω το HL2. Περιμένω εδώ κ 20 χρόνια για το 3 κ μέχρι τώρα παίρνω το μακρύτερο... 2
mAs_81 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μακάρι επιτέλους …. Εκτός κ αν εχουμε τπτ “unforeseen consequences” 1 1
MSSB Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η Valve δεν πρέπει να βγάλει το 3 ποτέ και να εγκαταλείψει το project. Ας βγάλει άλλα παιχνίδια ή ας το κάνει reboot. Θα προτιμούσα ένα remake. ...και πριν με κράξετε, να πω ότι ήμουν έφηβος όταν βγήκε το πρώτο και έχω παίξει όλα τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα (To Alyx με MOD γιατί δεν έχω VR). Είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια. Το HL ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του. Όλα ήταν. Ένα HL σήμερα πιστεύω ότι θα με απογοητεύσει. Θα προτιμούσα να μείνω για πάντα με τον πόθο για ένα HL αλλά χωρίς να πρέπει πραγματικά να το πάρω που ίσως είναι χειρότερο από τα προηγούμενα. Πείτε με περίεργο, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω τις ίδιες θετικές και αγαπημένες εμπειρίες που είχα από τότε. Στον αντίποδα, έχουμε το επόμενο Game of the Year αν και όποτε βγει. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από MSSB 8 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Half life 3 χωρίς να είναι VR παιχνίδι είναι πισογύρισμα πλέον. Δεν μπορώ να φανταστώ τι επαναστατικό μπορει να φέρει ένα 2δ παιχνίδι το 2025. Και δεν υφίσταται half life χωρίς να φέρει κάτι πολύ πρωτοποριακό στο gaming. Αλλά βαλβ είσαι, ξέρεις καλύτερα. 3
Bansel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Αντε επιτελους , εμεις μεχρι και οικογενεια φτιαξαμε και τα παιδια πλεον δημοτικο 🥹 3
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, MSSB είπε Η Valve δεν πρέπει να βγάλει το 3 ποτέ και να εγκαταλείψει το project. Ας βγάλει άλλα παιχνίδια ή ας το κάνει reboot. Θα προτιμούσα ένα remake. ...και πριν με κράξετε, να πω ότι ήμουν έφηβος όταν βγήκε το πρώτο και έχω παίξει όλα τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα (To Alyx με MOD γιατί δεν έχω VR). Είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια. Το HL ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του. Όλα ήταν. Ένα HL σήμερα πιστεύω ότι θα με απογοητεύσει. Θα προτιμούσα να μείνω για πάντα με τον πόθο για ένα HL αλλά χωρίς να πρέπει πραγματικά να το πάρω που ίσως είναι χειρότερο από τα προηγούμενα. Πείτε με περίεργο, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω τις ίδιες θετικές και αγαπημένες εμπειρίες που είχα από τότε. Στον αντίποδα, έχουμε το επόμενο Game of the Year αν και όποτε βγει. Και εγώ θεωρώ πως θα απογοητεύσει το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή οι προσδοκίες είναι στον Θεό. 3
akmakas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Ο γνωστός Valve watcher Tyler McVicker Εργασία ως Valve watcher ένσημα τον κολλάνε? 3
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Τελικά αυτή η αγελάδα που όλοι την αρμέγουν πρέπει να ψοφήσει μπας και δούμε κάτι νέο και πρωτοποριακό. Remakes, reboots, τραβάνε από τα μαλλιά έναν τίτλο 1,2,3 κτλ, τι στο διάολο, στέρεψαν τα μυαλά; ταινίες, παιχνίδια, παντού τα ίδια. Η πεπατημένη δεν σημαίνει πάντα επιτυχία. Ίσα, ίσα.... 1
panathatube Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Τελικά αυτή η αγελάδα που όλοι την αρμέγουν πρέπει να ψοφήσει μπας και δούμε κάτι νέο και πρωτοποριακό. Remakes, reboots, τραβάνε από τα μαλλιά έναν τίτλο 1,2,3 κτλ, τι στο διάολο, στέρεψαν τα μυαλά; ταινίες, παιχνίδια, παντού τα ίδια. Η πεπατημένη δεν σημαίνει πάντα επιτυχία. Ίσα, ίσα.... Το Half Life 3 πάντως δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι το υπεσχημένο εδώ και δεκαετίες τρίτο μέρος της τριλογίας με το οποίο θα ολοκληρωνόταν η ιστορία και για το οποίο όλοι οι φαν των ορίτζιναλ πίεζαν τη Valve. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα