Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Έθεσες ένα επιχείρημα πως δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις τα δύο μηχανήματα και ότι επειδή είσαι καχύποπτος θεώρησες ότι είναι άλλοι λόγοι. Δεν απάντησες όμως κάτι πάνω σε αυτό.

Δεν εχουν διαφορά οι επιδόσεις γιατί μιλάμε για άλλες αναλύσεις άρα αλλο heavy load. Σε αυτό στέκομαι και υπεραμύνομαι γιατί το παιχνίδι δεν είναι σε μια custom μηχανή γραφικών που ίσως να κάνει τη διαδικασία ασύμφορη.

Είναι υπεραρκετη η δύναμη τους Series S (και του όποιου Series S) να τρέξει έναν τίτλο σαν το Wukong σε αναλυση 1080p, δεν καταλαβαίνω γιατι το θεωρείς παράλογο αυτό σαν άποψη.

Μιλάμε για την UE5 ετσι; Εφόσον είσαι Developer εχεις δουλέψει ή έστω "σκαλίσει" τη μηχανή θεωρώ. Ξέρεις πόσο Scalable είναι. εξαρχής σου βγάζει αν "πατάς καλά" σε αυτό που κάνεις και πάνω κάτω το heavy load που θα έχει. Ξέρεις από την αρχή οτι υποστηρίζεις ένα μηχάνημα με 10GB Ram. Το μόνο που δέχομαι ως επιχείρημα όπως είπα ειναι οτι είναι μικρό και άπειρο studio και ίσως να την πάτησαν πάνω στους χρόνους που είχαν διαθέσιμους με βάση την πίεση από τη διοίκηση και τον όποιο publisher. Αν και πάλι γέρνω προς το timed exclusivity. Το οποιο αν βγει τελικά το παιχνίδι σε 1 χρόνο θα γελάσω.

Επεξ/σία από Volga
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Εγώ τα ξέρω προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει με ερωτήσεις.

Όπως βλέπεις απάντησα το γιατί, εσύ ρίχνεις την μπάλα εξέδρα χωρίς να απαντήσεις τίποτε.

Η απάντηση είναι στο σεντόνι που κάνεις πως δεν διάβασες ή επέλεξες να αγνοήσεις. Μια φορά εδώ μέσα να μην κάνετε τις πάπιες...Μια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Η απάντηση είναι στο σεντόνι που κάνεις πως δεν διάβασες ή επέλεξες να αγνοήσεις. Μια φορά εδώ μέσα να μην κάνετε τις πάπιες...Μια

Πλάκα μου κάνεις; Δεν έγραψα και κάτι άλλο; Ότι ναι μπορείς να μιλήσεις για την εταιρεία χωρίς να έχεις γνώση αλλά όχι για τους εργαζόμενους; Οπότε το σεντόνι σου είναι άκυρο γιατί δεν είπα ότι δεν μπορεί ο χρήστης να έχει γνώμη για για το παιχνίδι ή την εταιρεία, αλλά όχι για τους εργαζόμενους. Για να έχει για τους εργαζόμενους, όπως έκανες αυτός, ΤΟΤΕ θα πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση των πραγμάτων. Για αυτό είναι άκυρο όλο το σεντόνι. Και επίσης έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό αν νομίζεις ότι θα κάνουμε την πάπια σε σένα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πλάκα μου κάνεις; Δεν έγραψα και κάτι άλλο; Ότι ναι μπορείς να μιλήσεις για την εταιρεία χωρίς να έχεις γνώση αλλά όχι για τους εργαζόμενους; Οπότε το σεντόνι σου είναι άκυρο γιατί δεν είπα ότι δεν μπορεί ο χρήστης να έχει γνώμη για για το παιχνίδι ή την εταιρεία, αλλά όχι για τους εργαζόμενους. Για να έχει για τους εργαζόμενους, όπως έκανες αυτός, ΤΟΤΕ θα πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση των πραγμάτων. Για αυτό είναι άκυρο όλο το σεντόνι. Και επίσης έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό αν νομίζεις ότι θα κάνουμε την πάπια σε σένα.

Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ο άνθρωπος που ρωτάει τους άλλους τι δουλειά κάνουν ώστε να κρίνει αν είναι τεμπέληδες.....Ο άνθρωπος που ειρωνεύεται πως οι άλλοι γράφουν αχρείαστα σεντόνια όταν δεν έχει τι να πει.....χρειάζεσαι ένα reality check επειγόντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ο άνθρωπος που ρωτάει τους άλλους τι δουλειά κάνουν ώστε να κρίνει αν είναι τεμπέληδες.....Ο άνθρωπος που ειρωνεύεται πως οι άλλοι γράφουν αχρείαστα σεντόνια όταν δεν έχει τι να πει.....χρειάζεσαι ένα reality check επειγόντως

Ο άλλος τους είπε πρώτα τεμπέληδες και άχρηστους και μετά τον ρώτησα τι δουλειά κάνει. Νομίζω πως η τοποθέτηση τους μου έδωσε το δικαίωμα να τον ρωτήσω. Επίσης σου εξήγησα γιατί ήταν αχρείαστο το σεντόνι, γιατί κατάλαβες λάθος και εξήγησα το γιατί. Σου εξήγησα γιατί κατάλαβες λάθος αλλά συνεχίζεις να κάνεις την ... πάπια.

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...