Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, XarisArgy είπε

Δεν ξερω. Εγω παντως που παιζω σε PC μπορω να καταλαβω πως εχει τεμπελιασει πολυ το development πλεον οσον αφορα το optimization.

Δηλαδή τους λέει η εταιρεία κάντε optimization και οι υπάλληλοι devs πινουν καφεδάκι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Volga said:

Γνωρίζω άπειρες εταιρίες που θα κανανε παπάδες με αυτό το build. Απλως να πούμε οτι το Hogwarts Legacy παίζει στο Switch σε χαμηλότερη ανάλυση και με χειρότερα γραφικά. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια φίλε μου :)  
image.png.6d4f0dc177d037296cf74cd0b487bf

Ε ναι γι αυτο μοιάζει σαν να είναι ένα "άλλο" εμφανισιακά παιχνίδι 🥱

7 minutes ago, Retromaniac said:

Δηλαδή τους λέει η εταιρεία κάντε optimization και οι υπάλληλοι devs πινουν καφεδάκι;

Δε τους δίνει λεφτά, δε τους δίνει τίποτα. Δεν τους εκπαιδεύει πλήρως. Μιλάμε για escapism products καθαρά. Εκτός και μιλάμε για indie teams που όντως ρισκάρουν ΜΟΝΟΙ τους.

Υπάρχουν αναφορές από πρώην devs σε dev teams από μεγαλοcorps να τους λένε " έχουμε ΑΥΤΑ τα deadline, κλείνει τότε το οικονομικό έτος, πρέπει τότε να βγει πάση θυσία. Βγάλτε το όσο καλύτερα μπορείτε με αυτά που σας διαθέσαμε και μετά κι αν, εφόσον, ' το στρώνουμε ' ". Πρέπει να τα γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος από συναδέλφους. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν μιλησα για τους devs, ειπα το development γενικα. Ολοι εχουν ευθύνη στο πως θα παει το development, devs, executives, shareholders, publishers. 

Επεξ/σία από XarisArgy
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Αν εγώ πάρω ένα προϊόν και δεν μου αρέσει κάτι θα κατηγορήσω την εταιρεία και όχι τους εργαζόμενους. Για να κατηγορήσω τους εργαζόμενους θα πρέπει να έχω καλύτερη γνώση των πραγμάτων. Τόσο απλά σου απαντώ στο περιττό σεντόνι που έγραψες γιατι φαίνεται πολύ ξεκάθαρα αυτό που σου λέω.

Περιττό σεντόνι αποκαλείς οτιδήποτε σου δείχνει πως έχεις άδικο ? Ωραία ντρίπλα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Ε ναι γι αυτο μοιάζει σαν να είναι ένα "άλλο" εμφανισιακά παιχνίδι 🥱

Δε τους δίνει λεφτά, δε τους δίνει τίποτα. Δεν τους εκπαιδεύει πλήρως. Μιλάμε για escapism products καθαρά. Εκτός και μιλάμε για indie teams που όντως ρισκάρουν ΜΟΝΟΙ τους.

Υπάρχουν αναφορές από πρώην devs σε dev teams από μεγαλοcorps να τους λένε " έχουμε ΑΥΤΑ τα deadline, κλείνει τότε το οικονομικό έτος, πρέπει τότε να βγει πάση θυσία. Βγάλτε το όσο καλύτερα μπορείτε με αυτά που σας διαθέσαμε και μετά κι αν, εφόσον, ' το στρώνουμε ' ". Πρέπει να τα γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος από συναδέλφους. 

Εγώ τα ξέρω προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει με ερωτήσεις.

22 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Περιττό σεντόνι αποκαλείς οτιδήποτε σου δείχνει πως έχεις άδικο ? Ωραία ντρίπλα..

Όπως βλέπεις απάντησα το γιατί, εσύ ρίχνεις την μπάλα εξέδρα χωρίς να απαντήσεις τίποτε.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
2 hours ago, XarisArgy said:

Δεν ξερω. Εγω παντως που παιζω σε PC μπορω να καταλαβω πως εχει τεμπελιασει πολυ το development πλεον οσον αφορα το optimization.

Λοιπόν για να κλείνουμε την παρανόηση και το κεφάλαιο «τεμπελιά developer», αν και δεν δουλεύω προφανώς στην εταιρία τους, 99,9% δεν φταίει ο developer ο ίδιος αλλά η διοίκηση της εταιρίας που τους λένε «σε 2 μήνες να είναι έτοιμο και κόψτε το λαιμό σας».

Στην εποχή που ζούμε υπάρχουν πάντα τα patch ακόμα και 2 χρόνια μετά το launch οπότε βγάλτο τώρα να το αγοράσουν τα πειραματόζωα και έχει ο θεός.

Δεν είναι θέμα τεμπελιάς των developers. Ας μείνουμε σε αυτό. 

2 hours ago, Retromaniac said:

Brother η αλήθεια είναι ότι άλλος μίλησε ευθέως για τους developers:

19 hours ago, TsironakosMix said:

Με συγχωρεις λαθος λεξη χρησιμοποιησα. Δεν ειναι τεμπεληδες, δουλευουν τα παιδια. Αχρηστοι ειναι. Και τελειωνω εδω.

Καλη συνεχεια.

2 hours ago, XarisArgy said:

Δεν μιλησα για τους devs, ειπα το development γενικα. 

Ωπα κάτσε γιατί μόλις είδα αυτό:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, polaki είπε

Λοιπόν για να κλείνουμε την παρανόηση και το κεφάλαιο «τεμπελιά developer», αν και δεν δουλεύω προφανώς στην εταιρία τους, 99,9% δεν φταίει ο developer ο ίδιος αλλά η διοίκηση της εταιρίας που τους λένε «σε 2 μήνες να είναι έτοιμο και κόψτε το λαιμό σας».

Στην εποχή που ζούμε υπάρχουν πάντα τα patch ακόμα και 2 χρόνια μετά το launch οπότε βγάλτο τώρα να το αγοράσουν τα πειραματόζωα και έχει ο θεός.

Δεν είναι θέμα τεμπελιάς των developers. Ας μείνουμε σε αυτό. 

Brother η αλήθεια είναι ότι άλλος μίλησε ευθέως για τους developers:

Ναι μονο που δεν αναφερθηκα στους developers αποκλειστικα, οπως εγραψα και παραπανω, αναφερθηκα στο development γενικοτερα, στο οποιο εχει πεσει γερη τεμπελια, και στο οποιο εχουν μεριδιο ευθυνης ολοι, developers, executives, shareholders, publishers. Μην προσπαθεις να βγαλεις την ουρα κανενος απ'εξω.

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.
23 hours ago, XarisArgy said:

Και επισης ισχυει, απο τοτε που εβγαλαν frame generation και upscaling πεταξαν το optimization στα σκουπιδια, παλιοτεμπεληδες. 

Δημοσ.
Just now, XarisArgy said:

Ναι μονο που δεν αναφερθηκα στους developers αποκλειστικα, οπως εγραψα και παραπανω, αναφερθηκα στο development γενικοτερα, στο οποιο εχει πεσει γερη τεμπελια, και στο οποιο εχουν μεριδιο ευθυνης ολοι, developers, executives, shareholders, publishers. Μην προσπαθεις να βγαλεις την ουρα κανενος απ'εξω.

Τελοσπάντων δεν έχει σημασία αν είναι το development ή ο developer ο συγκεκριμένος.

Αυτοι που φταίνε είναι οι μανατζαραίοι που έχουν τα deadlines απτη διοίκηση και τα επιβάλουν στους devs. 

Νομίζω θα συμφωνήσουμε να το κλείσουμε! 😂

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, polaki είπε

Τελοσπάντων δεν έχει σημασία αν είναι το development ή ο developer ο συγκεκριμένος.

Αυτοι που φταίνε είναι οι μανατζαραίοι που έχουν τα deadlines απτη διοίκηση και τα επιβάλουν στους devs. 

Νομίζω θα συμφωνήσουμε να το κλείσουμε! 😂

Ολοι τους φταινε.

Δημοσ.
Just now, XarisArgy said:

Ολοι τους φταινε.

Περισσότερο από όλους φταίει ο ίδιος ο gamer. 

Θέλει λίγο βαθύτερη σκέψη το γιατί, αλλά είναι ο αποκλειστικός φταίχτης κατά την άποψη μου. 

Οι άλλοι ΟΛΟΙ, μάγκες είναι. Ο βλάκας ο gamer που αγοράζει ξανά και ξανά και ξανά προπαραγγελίες καλά να πάθει που γκρινιάζει και ειδικά σε PC χάνει τα μισά του Χριστούγεννα για να βρει τους κατάλληλους drivers να παίξει ένα ημιτελές game.

Ρούφα gamer, μπας και βάλεις μυαλό σε 20 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, polaki είπε

Περισσότερο από όλους φταίει ο ίδιος ο gamer. 

Θέλει λίγο βαθύτερη σκέψη το γιατί, αλλά είναι ο αποκλειστικός φταίχτης κατά την άποψη μου. 

Οι άλλοι ΟΛΟΙ, μάγκες είναι. Ο βλάκας ο gamer που αγοράζει ξανά και ξανά και ξανά προπαραγγελίες καλά να πάθει που γκρινιάζει και ειδικά σε PC χάνει τα μισά του Χριστούγεννα για να βρει τους κατάλληλους drivers να παίξει ένα ημιτελές game.

Ρούφα gamer, μπας και βάλεις μυαλό σε 20 χρόνια.

Προσωπικα δεν ξερω τι εννοεις με τους drivers, δεν το εχω κανει ποτε αυτο. Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν ξαναγοραζω ποτε triple A game απο steam, epic και λοιπα. Μονο οταν βγουν φθηνα keys και μεχρι τοτε πειρατεϊκα. Και ναι συμφωνω με αυτο που λες για τους μαλακες που το μονο που ξερουν ειναι να κανουν consoom χωρις να τους απασχολει τι ακριβως τους ταϊζουν.

Δημοσ.
24 minutes ago, XarisArgy said:

Προσωπικα δεν ξερω τι εννοεις με τους drivers, δεν το εχω κανει ποτε αυτο. Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν ξαναγοραζω ποτε triple A game απο steam, epic και λοιπα. Μονο οταν βγουν φθηνα keys και μεχρι τοτε πειρατεϊκα. Και ναι συμφωνω με αυτο που λες για τους μαλακες που το μονο που ξερουν ειναι να κανουν consoom χωρις να τους απασχολει τι ακριβως τους ταϊζουν.

Εννοώ ότι πολλές φορές οι PC users αναγκάζονται να σκαλίζουν ρυθμίσεις ρυθμίσεων στα γραφικά ακόμα και στους drivers προκειμένου να «φτιάξουν» κάτι που έπρεπε να μη λαγκάρει εξ αρχής.

Το να γίνεται κάποιος πειραματόζωο στη διασκέδαση του ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, polaki είπε

Εννοώ ότι πολλές φορές οι PC users αναγκάζονται να σκαλίζουν ρυθμίσεις ρυθμίσεων στα γραφικά ακόμα και στους drivers προκειμένου να «φτιάξουν» κάτι που έπρεπε να μη λαγκάρει εξ αρχής.

Το να γίνεται κάποιος πειραματόζωο στη διασκέδαση του ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω..

η μονη φορα που εχω χρειαστει να κανω κατι τετοιο ειναι σε παιχνιδι 10ετιας+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...