ChrisN.S. Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 μμ 4 ώρες πριν, soul_d είπε Ναι περίπου 10 λεπτά με 2 ώρες. Ανάλογα Μπα, από τις 2 το μεσημέρι και ακόμη δεν έχει μπει τίποτα, θα περιμένω μέχρι αύριο κ θα επικοινωνήσω μαζί τους..
soul_d Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 πμ 3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Μπα, από τις 2 το μεσημέρι και ακόμη δεν έχει μπει τίποτα, θα περιμένω μέχρι αύριο κ θα επικοινωνήσω μαζί τους.. Στείλε στο τσατ. Απαντάνε και είναι πολύ εξυπηρετικοί 1
HarryBk Δημοσ. Δευτέρα στις 03:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:06 μμ Ειμαι ηδη στο CU, και δεν θελω να αλλαξω (ουτε να παρω νεο αριθμο). Εχει κανεις ιδεα αν η προσφορα αφορα αποκλειστικα μονο νεους πελατες, η αν υπαρχει τροπος να γινει και σε υπαρχοντες? Ειδαλλως θα αναγκαστω να παω σε Cosmote.
andreasomagiras Δημοσ. Δευτέρα στις 05:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:36 μμ 2 ώρες πριν, HarryBk είπε Ειμαι ηδη στο CU, και δεν θελω να αλλαξω (ουτε να παρω νεο αριθμο). Εχει κανεις ιδεα αν η προσφορα αφορα αποκλειστικα μονο νεους πελατες, η αν υπαρχει τροπος να γινει και σε υπαρχοντες? Ειδαλλως θα αναγκαστω να παω σε Cosmote. Ενοχλείς και αναφέρεις τι θέλεις, αν πιάσει οκ αν όχι... Ποτέ δεν ξέρει με την VODAFONE.
fysikos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:09 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, HarryBk είπε Ειμαι ηδη στο CU, και δεν θελω να αλλαξω (ουτε να παρω νεο αριθμο). Εχει κανεις ιδεα αν η προσφορα αφορα αποκλειστικα μονο νεους πελατες, η αν υπαρχει τροπος να γινει και σε υπαρχοντες? Ειδαλλως θα αναγκαστω να παω σε Cosmote. Αν εννοείς να πας στην cosmote ωστε να εκμεταλλευτείς την αντίστοιχη προσφορα, μαλλον δεν προλαβαίνεις Την Πέμπτη στο chat μου ειπαν οτι εχει εγκριθεί η φορητότητα και εντος 2 ημερων θα εχει ολοκληρωθεί.σημερα μου λενε πως ακομη περιμένουν την έγκριση. Κακως μπηκα στην διαδικασία... Πριν 1,5 χρονο ειχα ξαναπάει στην Vodafone. Εφυγα πριν ενα 6μηνο και τωρα εκανα αιτηση να ξαναγυρισω. Μου είπαν μολις πως η αιτηση που εκανα οριν 7 ημερες δεν εχει προχωρήσει επειδη εμφανιζεται συστημικά ενεργη η αίτηση φορητότητας του 4ου 2023 που απο τοτε εχει υλοποιηθεί. Μιλάμε για εντελως μπακαλικο. Πως μας γλεντανε ετσι και επιβιωνουν.... Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:49 μμ από fysikos 1
HarryBk Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Εχεις δικιο. Επειδη το θελω κυριως για δεδομενα σε νεο διαμερισμα μεχρι να συνδεθει η οπτικη ινα, πηγα στην ευκολη λυση (νεο αριθμο whatsup απο καταστημα που ειναι διπλα μου ωστε να ενεργοποιηθει αμεσα γτ ξεμενω απο μερες)
fysikos Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 μμ 1 ώρα πριν, HarryBk είπε Εχεις δικιο. Επειδη το θελω κυριως για δεδομενα σε νεο διαμερισμα μεχρι να συνδεθει η οπτικη ινα, πηγα στην ευκολη λυση (νεο αριθμο whatsup απο καταστημα που ειναι διπλα μου ωστε να ενεργοποιηθει αμεσα γτ ξεμενω απο μερες) Καλα εκανες.εγω αγορασα το πακετο στις 3/1 και ανεβασα τοτε τα δικαιολογητικά. Εβλεπα οτι δεν προχωρά και ξαναανεβασα τα εγγραφα στις 10/1 σε ενα site της Vodafone.σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι προχωρα η φορητότητα της αίτησης στις 10/1...οτι ναναι...θα το κρατησω κ θα περιμένω αντίστοιχη προσφορα της cosmote για να επιστρεψω
fysikos Δημοσ. Τρίτη στις 04:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:01 μμ Πριν 30' ολοκληρωθηκε η φορητότητα...μιλαμε για μνημείο αξιοπιστίας... Τι πρέπει να κανω για να εχω ολα απεριόριστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα