Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2025 στις 4:25 ΜΜ, Vinsomnia είπε

Ειλικρινής απορία, εφόσον υπάρχει για 12 ημέρες ακόμη το ίδιο πακέτο στην Comoste, με πραγματικά απεριόριστα GB, γιατί να προτιμήσει κάποιος Vodafone;

Γιατί στις δικές του περιοχές η vodafone έχει καλύτερη κάλυψη. 

Πχ πήγα τις προάλλες στο χωριό κ είδα με έκπληξη ότι είχε βάλει 5G κεραία!

Οπότε αν ήθελα data για το χωριό θα πήγαινα μόνο στην vodafone...

Εγώ παρόλα αυτά έσπασα 2 χρόνον συμβόλαιο (στον 15ο μήνα) στην cosmote  πριν λίγες ημέρες κ αγόρασα την προσφορά της Frog για 12 μήνες,  γιατί η προσφορά με τους 9 μήνες δεν με καλύπτει είτε από cosmote ή vodafone 

Οπότε η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που σε εξυπηρετεί καλύτερα. 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

από 23 Δεκεμβρίου αίτηση online ανέβασμα δικαιολογητικά ταυτότητες φωτογραφίες κλπ 31/12 παραδόθηκε η SIM από την vodafone αλλά ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί και στο status βρίσκεται στο "Ελέγχουμε την παραγγελία & τα δικαιολογητικά" ... στο chat εξυπηρέτησης πελατών μου λένε ότι του κατέβει ο καθένας.. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από όσους έκαναν φορητότητα;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

από 23 Δεκεμβρίου αίτηση online ανέβασμα δικαιολογητικά ταυτότητες φωτογραφίες κλπ 31/12 παραδόθηκε η SIM από την vodafone αλλά ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί και στο status βρίσκεται στο "Ελέγχουμε την παραγγελία & τα δικαιολογητικά" ... στο chat εξυπηρέτησης πελατών μου λένε ότι του κατέβει ο καθένας.. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από όσους έκαναν φορητότητα;

Έχει αναφερθεί πολλές φορές,δυστυχώς η φορητότητα έχει πολλά προβλήματα-καθυστερήσεις.Σε αντίθεση με όσους πήρανε καινούργια αριθμό που όλα λειτούργησαν άψογα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, L007 είπε

Μεχρι πότε είναι η προσφορα του 9μηνου του cu;

Δεν αναφέρει ημερομηνία αλλά σήμερα που μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν έχει προχωρήσει ακόμη η παραγγελία με διαβεβαίωσε ότι δεν παίζει ρόλο πότε θα ενεργοποιηθεί η κάρτα αλλά το πότε έγινε το αίτημα...θα δείξει...Αν έχετε κάποιον φίλο με cu πάντως κάντε και το bring a friend να πάρετε και οι δύο από ενα κουπονάκι 7 ευρώ για efood και 10 gb το μηνα ο καθένας όταν θα βάζει κάποιος καρτα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Δεν αναφέρει ημερομηνία αλλά σήμερα που μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν έχει προχωρήσει ακόμη η παραγγελία με διαβεβαίωσε ότι δεν παίζει ρόλο πότε θα ενεργοποιηθεί η κάρτα αλλά το πότε έγινε το αίτημα...θα δείξει...Αν έχετε κάποιον φίλο με cu πάντως κάντε και το bring a friend να πάρετε και οι δύο από ενα κουπονάκι 7 ευρώ για efood και 10 gb το μηνα ο καθένας όταν θα βάζει κάποιος καρτα. 

Παίζει και ο κωδικός birthday, ο οποίος δίνει 2 κουπόνια των 10€

Δημοσ.

Ερωτήσεις

1. Κοιτώντας το nperf βλέπω κάλυψη 5g από όλες στον δρόμο μου (αλλά όχι στην γειτονιά μου)

2. Αν κάνω φορητότητα από συμβόλαιο κόσμοτε υπάρχει θέμα?

3. Πρέπει να παραμείνω για όλο μήνες ή αν στην βδομάδα πάνω δω ότι το ίντερνετ και το σήμα είναι τραγικό, μπορώ να κάνω φορητότητα άλλου τον ίδιο αριθμό?

• Moderators
Δημοσ.
Στις 6/1/2025 στις 4:44 ΜΜ, dimis_pj είπε

...κάντε και το bring a friend να πάρετε και οι δύο από ενα κουπονάκι 7 ευρώ για efood 

6 ή 7 ημερες η διαρκεια ισχυος των κουπονιων, το εκανε γνωστος και ηταν πραγματικα πολυ απογοητευτικο αυτο. Εκανε παραγγελιες ενω δεν θα εκανε εκεινες τις ημερες, σκληρο μαρκετιν θα μπορουσες να το πεις. Με αυτο στην σκεψη, δωρο αδωρο ειναι για μενα αυτα τα κουπονακια, οποτε δεν τους δινω πλεον αξια και βαση, σαν να μην υπαρχουν το βλεπω.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, logo15 είπε

1. Κοιτώντας το nperf βλέπω κάλυψη 5g από όλες στον δρόμο μου (αλλά όχι στην γειτονιά μου)

Αυτός ο χάρτης πρέπει να έχει τουλάχιστον 7-8 μήνες να ενημερωθεί, γιατί στην περιοχή που ζω τώρα δεν δείχνει καθόλου κάλυψη 5G, ενώ έχουμε κεραίες από Cosmote & Vodafone

Δημοσ.

παρέλαβα την καρτα sim την τρίτη αλλά ακόμη δεν εχει ολοκληρωθεί η φορητότητα. κάποιος που παρέλαβε σιμ, σε πόσο καιρό εγινε η μετάβαση;

Δημοσ.
38 minutes ago, fysikos said:

παρέλαβα την καρτα sim την τρίτη αλλά ακόμη δεν εχει ολοκληρωθεί η φορητότητα. κάποιος που παρέλαβε σιμ, σε πόσο καιρό εγινε η μετάβαση;

αιτηση 23/12 και αμεσα ανεβασα τα δικαιολογητικα , παρελαβα sim σχετικα αμεσα, 27/12....και ακομα περιμενω την φορητοτητα/ενεργοποιηση...

Σημερα μετα απο 17 μερες (9 εργασιμες λογω εορτων) στην παρακολουθηση παραγγελιας γραφει "χρειαζομαστε καποιες διευκρυνισεις με την παραγγελια σου, θα επικοινωνησουμε μαζι σου συντομα". Ειμαι 5η μερα χωρις internet/ομιλια στο κινητο, επειδη δε θελω να πληρωσω παροχες cosmote και την επομενη μερα να γινει η φορητοτητα και να πανε πεταμενες....ουτε το γ@μοGPS στο αμαξι δε μπορω να χρησιμοποιησω και αυτοι τον "παιζουν"....

• Like 2
Δημοσ.

απο ότι βλέπω στην εεττ θα πρέπει να με αποδεσμευσει η cosmote εντος μιας ημερας απο οταν θα δεχτει την αιτηση. άρα μηπως η καθυστερηση αφορα την vodafone που δεν εχει στειλει αιτημα;

Δημοσ.

εγώ μόλις ενεργοποιήθηκα στo CU δέχομαι κανονικά κλήσεις και sms αλλά δεν έχω τα δωρεάν MB και την απεριόριστη ομιλία, μου λέει πως δεν έχω μονάδες. χρειάζεται κάποιος χρόνος για να τα ενεργοποιήσουν; (αναφέρομαι στην προπληρωμή των 13€ για την ενεργοποίηση του πρώτου πακέτου).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

εγώ μόλις ενεργοποιήθηκα στo CU δέχομαι κανονικά κλήσεις και sms αλλά δεν έχω τα δωρεάν MB και την απεριόριστη ομιλία, μου λέει πως δεν έχω μονάδες. χρειάζεται κάποιος χρόνος για να τα ενεργοποιήσουν; (αναφέρομαι στην προπληρωμή των 13€ για την ενεργοποίηση του πρώτου πακέτου).

Ναι περίπου 10 λεπτά με 2 ώρες. Ανάλογα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...