dimis_pj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η Vodafone ακολουθεί την προσφορά της cosmote και προσφέρει σε νέους συνδρομητές CU unlimited data+λεπτά+200 sms κάθε μήνα για 9 μήνες με 13 ευρώ/μήνα χωρίς καμία δέσμευση όπως γράφει. Για να λαμβάνεις τα UNLIMITED DATA τους επόμενους μήνες θα πρέπει να ενεργοποιείς το CU COMBO FLOW. Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ! Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να πάρεις ΔΩΡΟ την άυλη κάρτα eSIM, η οποία κανονικά έχει επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο. Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU COMBO FLOW, CU COMBO WAVE, CU COMBO SWELL, CU COMBO OCEAN, CU POPCORN FLOW, CU POPCORN WAVE, CU POPCORN SWELL, CU POPCORN OCEAN. Tα UNLIMITED DATA δεν είναι διαθέσιμα προς χρήση εντός της Ε.Ε. Όπως είδα το Cu combo flow έχει 11.8 ευρώ το μήνα. Επειδή προσπάθησα να κάνω την αίτηση για μεταφορά από Cosmote μου ζήτησε πληρωμή 13 ευρώ. Μίλησα στο chat και μου είπαν ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση του πρώτου πακέτου και ότι για τον πρώτο μήνα η ενεργοποίηση έχει ολοκληρωθεί από την ομάδα του CU. Επιπλέον, μόλις περάσουν οι 9 μήνες δικαιούσαι για ακόμη 3 μήνες διπλασιασμό σε όλα τα COMBO πακέτα. https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από dimis_pj 1 2
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου είναι όντως απεριόριστα τα δεδομένα ή μπαίνει κόφτης (μείωση ταχύτητας) μετά από κάποια GB;
Anton1974 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μπαίνει κόφτης στα 300gb, μετά μειώνεται η ταχύτητα. 3
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Anton1974 είπε Μπαίνει κόφτης στα 300gb, μετά μειώνεται η ταχύτητα. στην ίδια προσφορά της cosmote με το whatsapp γνωρίζεις αν ισχύει κάτι παρόμοιο;
mavroulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε στην ίδια προσφορά της cosmote με το whatsapp γνωρίζεις αν ισχύει κάτι παρόμοιο; Δεν έχει κόφτη η cosmote. 2
Vinsomnia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Ειλικρινής απορία, εφόσον υπάρχει για 12 ημέρες ακόμη το ίδιο πακέτο στην Comoste, με πραγματικά απεριόριστα GB, γιατί να προτιμήσει κάποιος Vodafone; 1
dimis_pj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Γιατί πιθανώς υπάρχουν κάποιοι οπως εγώ, που εχω σύνδεση cosmote και δεν μ αφηνει να το κανω ούτε whatsup, ούτε cosmokarta ούτε frog γιατί λέει ότι είμαι στον ίδιο παροχο!🤬 2
acidsonicer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 47 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Γιατί πιθανώς υπάρχουν κάποιοι οπως εγώ, που εχω σύνδεση cosmote και δεν μ αφηνει να το κανω ούτε whatsup, ούτε cosmokarta ούτε frog γιατί λέει ότι είμαι στον ίδιο παροχο!🤬 Τί εννοεις; Και εγώ είμαι στην COSMOTE και πήρα κανονικά νέο αριθμό.
JustGud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δεν θέλουμε όλοι νέο αριθμό όμως, οπότε η φορητότητα είναι μονόδρομος αν θέλουμε την προσφορά. 2 1
soul_d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vinsomnia είπε Ειλικρινής απορία, εφόσον υπάρχει για 12 ημέρες ακόμη το ίδιο πακέτο στην Comoste, με πραγματικά απεριόριστα GB, γιατί να προτιμήσει κάποιος Vodafone; Γιατί υπάρχουν περιοχές όπου η Vodafone έχει καλύτερο σήμα από την cosmote 1 1
alexx_bauer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, soul_d είπε Γιατί υπάρχουν περιοχές όπου η Vodafone έχει καλύτερο σήμα από την cosmote Εξαιρετικά σπάνιο, αλλά συμβαίνει
andreasomagiras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Εξαιρετικά σπάνιο, αλλά συμβαίνει Όχι εξαιρετικά, ούτε σπάνιο. Επαρχία pl(κεντρική Μακεδονία) κατά τόπους, έχω καλύτερη κάλυψη από vodafone. Όχι καλύτερα τεστ ταχύτητας, καλύτερη γενική κάλυψη. 1 1
soul_d Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Εξαιρετικά σπάνιο, αλλά συμβαίνει Εξαιρετικά σπάνιο δεν το λες. Συμβαίνει.
alexx_bauer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Όχι εξαιρετικά, ούτε σπάνιο. Επαρχία pl(κεντρική Μακεδονία) κατά τόπους, έχω καλύτερη κάλυψη από vodafone. Όχι καλύτερα τεστ ταχύτητας, καλύτερη γενική κάλυψη. απο το αυλάκι και κάτω πάντως είναι χαόδης οι διαφορές υπερ cosmote. Συν το οτι η vodafone έχει κόφτη ταχύτητας σετα 300gb, για όσους εμάς την έχουμε ως κύρια πηγή ιντερνετ δυστυχώς δεν εξυπηρετεί..
andreasomagiras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε απο το αυλάκι και κάτω πάντως είναι χαόδης οι διαφορές υπερ cosmote. Συν το οτι η vodafone έχει κόφτη ταχύτητας σετα 300gb, για όσους εμάς την έχουμε ως κύρια πηγή ιντερνετ δυστυχώς δεν εξυπηρετεί.. Ο λόγος που πάντα αναφέρω "κατά τόπους" και στις "περιοχές που ενδιαφέρεται ο κάθε ένας". Επίσης να διευκρινίσω πως με cosmote έχω δει μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά με κενά κάλυψης μέσα στις περιοχές που κινούμαι. Με vodafone δεν έχω εκπλαγεί από την ταχύτητα της όμως έχω σταθερά κάλυψη με εξαίρεση την Γουμένισσα που εκεί δεν έχει καθόλου καλή κάλυψη, σχεδόν ούτε τηλεφωνία. Οπότε συνολικά για να "κάνω την δουλειά μου" είναι προτιμότερη η κόκκινη, στο χώρο εργασίας μου (βόρια και λίγο έξω από το Πολύκαστρο) η cosmote δεν έχει ούτε τηλεφωνία, ενώ αντίθετα για την σύζυγο (που εργάζεται στην Γουμένισσα) ταιριάζει η cosmote. Το θέμα είναι πως βολεύεται με την κάλυψη wifi από την δουλειά της για την τηλεφωνική χρήση και δεν θέλει να αλλάξει σε cosmote ούτε αυτή. Για μια ακόμα φορά θα πω πως όποια εταιρεία καλύπτει τον κάθε ένα, στην περιοχή που τον ενδιαφέρει, είναι η καλύτερη για αυτόν. Μου είναι αδιάφορο εάν κάποια έχει "μέσο όρο" καλύτερες ταχύτητες και κάλυψη εάν δεν βρίσκομαι στον μέσο όρο της. Δεν έχω κόλλημα με κάποια εταιρία, εάν πάψει να με εξυπηρετεί την αλλάζω, εάν πάψει να με συμφέρει την αλλάζω. Η μόνη που δεν θα επιλέξω συμβόλαιο (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) είναι η wind / nova ή όπως αλλιώς λέγεται κάθε φορά, γιατί σε περίπτωση προβλημάτων δεν βγαίνει εύκολα άκρη και δεν σπάει το συμβόλαιο, κόντεψα να πάω στον ψυχίατρο μαζί της. Πάντα αναφέρομαι σε υπαρκτό πρόβλημα που δεν υπήρχε τεχνικά εφικτή λύση. Υ.γ. Τα συμβόλαια της vodafone δεν έχουν κόφτη, τουλάχιστον κάποια. Πέρσι ως κύριο πάροχο για το internet του σπιτιού είχα την extra sim της vodafone. Φέτος μετά από την αλλαγή και επιβολή κόφτη άλλαξα στο πακέτο της frog. Μια η άλλη από θέμα ταχύτητας, ίσως λιγότερα κολλήματα με την VODAFONE αλλά είναι νωρίς ακόμα και θα δείξει στην πορεία. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από andreasomagiras 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα