Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και sos

 

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που να ασχολείται με επισκευή μητρικής κινητών ? Δε με ενδιαφέρει αντικατάσταση της μητρικής γιατί θα χάσω τα αρχεία μου. Δλδ αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αντιγράψω τα αρχεία μου. 

Το πρόβλημα το πιθανότερο είναι η μητρική που δε παίρνει μπροστά. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε τεταρτοκοσμική χώρα (αλήθεια βρίσκομαι ουσιαστικά σε μια ημιπολεμική ζώνη) και θα επιστρέψω Ελλάδα σε περίπου 2 εβδομάδες. Ακόμα και εδώ όμως υπήρχε κατάστημα Vodafone. Το πήγα εκεί και μου είπαν ότι μπορούν να μου αλλάξουν όλη τη μητρική αλλά θα χάσω τα αρχεία μου ή να το πάνε το κινητό σε έναν δικό τους off the record και να επισκευάσει τη μητρική. Προφανώς και δεν τους εμπιστεύτηκα να αφήσω το κινητό μου εκεί. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. 

Δημοσ.

Οι περισσότεροι εάν όχι όλοι δεν θα ασχοληθούν.

Αλλάζουν όλη την πλακέτα και τέλος.

Εννοείται ότι τους το αφήνεις εκεί και χάνεις και ότι υπάρχει μέσα.

Καλή χρονιά.

Δημοσ.

Σας παρακαλώ βρε παιδιά σε τεχνολογικό φόρουμ βρισκόμαστε δεν υπάεχει ούτε ένας σε όλο το λεκανοπέδιο που να ασχολείται με αυτή τη δουλειά ??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

Σας παρακαλώ βρε παιδιά σε τεχνολογικό φόρουμ βρισκόμαστε δεν υπάεχει ούτε ένας σε όλο το λεκανοπέδιο που να ασχολείται με αυτή τη δουλειά ??

Πιστευω μονο ο Γιαννης  μπορει να στο επισκευασει-παρτον τηλεφωνο και ρωτησε τον http://www.anyrepair.gr/

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν εισαι προς τα Βορεια στα Μελισσια υπαρχει το i restore  εκει κατα 99,9 % θα στο επισκευασουν...

μου εχουν επισκευασει αρκετες φορες διαφορες συσκευες που τους εχω παει και παντα δουλευουν...

Δημοσ.
On 12/02/2025 at 13:52, Sakm said:

αν εισαι προς τα Βορεια στα Μελισσια υπαρχει το i restore  εκει κατα 99,9 % θα στο επισκευασουν...

μου εχουν επισκευασει αρκετες φορες διαφορες συσκευες που τους εχω παει και παντα δουλευουν...

Καλησπέρα φίλε,

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τελικά το πηρα στο irepair πριν δέκα μέρες περίπου και σήμερα ή αυριο θα το παραλάβω. Τιμή 189 ευρώ, τους είχα πει να αλλάκξουν και τη μπαταρία αν τελικά κατάφερναν να το φτιάξουν αλλά δε ξέρω ακόμα αν τελικά την άλλαξαν και στη τιμή είναι και η αλλαγή μπαταρίας μέσα.

  • Like 1
Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα και μετά από μισή ώρα ξανά έκανε τα ίδια. Το ξανά έστειλαν στα κεντρικά στην Αθήνα και πρέπει να περιμένω πάλι δέκα μέρες … η μπαταρία εν τέλη δεν αλλάχτηκε παρά μόνο το power ic… 

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά το ξαναστείλανε και μετά από δέκα μέρες το ξανά έλαβα και αυτη τη φορά και μεχρι σήμερα (1 μήνα μετά) δουλεύει κανονικά. Από ο΄τι μού είπαν έκαναν "κάποια ρύθμιση στον επεξεργαστή" κάτι το οποίο δε πιστεύω αλλά οκ αφού το έφτιαξαν και πήρα τα αρχεία μου χαλάλι!.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...