Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 hours ago, smart4ever said:

''Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''

να ηταν καμια ferrari να πω ναι.αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου.ακομα και τα  tesla δεν μαρεσουν πολυ σαν design

και δεν το λεω μονο για την τεσλα.και τα volvo δεν μαρεσουν για παραδειγμα. αλλα ειλικρινα ειναι αρκετα εκτρωμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

να ηταν καμια ferrari να πω ναι.αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου.ακομα και τα  tesla δεν μαρεσουν πολυ σαν design

και δεν το λεω μονο για την τεσλα.και τα volvo δεν μαρεσουν για παραδειγμα. αλλα ειλικρινα ειναι αρκετα εκτρωμα.

Model 3 highland , Roadster και το επικείμενο model Y Juniper είναι έρωτας 

Δημοσ.

Μου αρεσει παρα πολυ και μακαρι να ειχα τα χρηματα να το αγορασω.Το αυτοκινητο ειναι εντελως υποκειμενικο κομματι.
Εδω βλεπεις ατομα με saxo 20 ετων να σχολιαζουν οτι δε θα το αγοραζαν.
Το audi 80 για οποιον θυμαται, θαβονταν απο τον τυπο και το κοινο της εποχης επειδη δεν ηταν "ορθογωνιο" και μετα το αντεγραψαν ολοι.
Σε καθε περιπτωση, σε οποιον αρεσει, οι αλλοι ας αγορασουν κατι αλλο, δεν χρειαζεται beef :)

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Vasilisxd said:

Το Yaris Cross των 25.000€ πούλησε στην Ευρώπη 52.000 κομμάτια στο τελευταίο τρίμηνο με περιθώριο κέρδους ~3.000€ == 156εκ

Τουλάχιστον άτυχης η σύγκριση για να μην πω άλλον χαρακτηρισμό.

Το μοντέλο που ανέφερες θα συνεχίσει να παράγει αξία, για τουλάχιστον 15 χρόνια, σε μηχανικούς, επίσημη αντιπροσωπια ανταλλακτικατζιδες,βενζινάδικα, ιδιώτες, μαντραδες και έναν σωρό άλλους κλάδους επαγγελματιών.

Το cybertruck που θα είναι σε 15 χρόνια;

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, SaFiS said:

Ειναι λογω της καταπληκτικης ποιοτητας κατασκευης και συναρμολογησης (12:00 και μετα)…

άσε φίλε πολύ χάλια. Ας σορτάρουμε την μετοχή όπως ο φιλαράκος μας ο Bill Gates για εύκολο κέρδος. It's practically free money.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογο σούπερ όχημα είχανε δει προ καιρού στην σειρά Ivalo αλλά πλέον ο μασκ δείχνει να χάνει την αξιοπιστία του 

Δημοσ.
8 hours ago, HeimerSwag said:

Model 3 highland , Roadster και το επικείμενο model Y Juniper είναι έρωτας 

ισως επειδη παντα μου αρεσαν τα μικρα αμαξια να μην μαρεσουν τα τεσλα.οτι βλεπω να πηγαινει προς suv ή οικογενειακο με χαλαει συνηθως. γενικα εχω επισης βαρεθει να βλεπω στα στενα της αθηνας θωρηκτα ολοκληρα

αλλα το  cybertruck μου θυμιζει κονσερβοκουτι.πιο πολυ μαρεσει πχ ενα hammer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...