DjAkis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα τον υπολογιστή με νέο CPU 5600x και Μ2 και τώρα σειρά έχει η GPU από τροφοδοτικό έχω ένα Corsair vs 650 plus 80 και είμαι ανάμεσα στης 7600xt, 4060rtx (που δεν νομίζω να την πάρω), και την XFX6750 που με ψήνει είναι η αλήθεια ιδανικά θα ήθελα μια 7700XT αλλά θα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό και δεν το ψήνω... Από οθόνη θα πάρω την Dell g2724d qhd , κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από DjAkis
Westbaum Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, DjAkis said: Καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα τον υπολογιστή με νέο CPU 5600x και Μ2 και τώρα σειρά έχει η GPU από τροφοδοτικό έχω ένα Corsair vs 650 plus 80 και είμαι ανάμεσα στης 7600xt, 4060rtx (που δεν νομίζω να την πάρω), και την XFX6750 που με ψήνει είναι η αλήθεια ιδανικά θα ήθελα μια 7700XT αλλά θα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό και δεν το ψήνω... Από οθόνη θα πάρω την Dell g2724d qhd , κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη Με βάση τις τιμές αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.Απόφυγε 8GB κάρτες εκτός αν θες να δώσεις μέχρι 200 ευρώ.Δε χρειάζεσαι αλλαγή psu με αυτό το σύστημα άσχετα αν προτείνουν 700W αν και το συγκεκριμένο corsair είναι μέτριο.Πριν μια βδομάδα θα σου έστελνα λινκ για 6750ΧΤ στα 330 amazon.de αλλά το τσίμπησαν.. https://www.digital-master.gr/amd-rx-7xxx/70110-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-12gb-oc-4719331314446.html?ref=bestprice.gr Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Westbaum 1
TopCLR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, DjAkis είπε Καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα τον υπολογιστή με νέο CPU 5600x και Μ2 και τώρα σειρά έχει η GPU από τροφοδοτικό έχω ένα Corsair vs 650 plus 80 και είμαι ανάμεσα στης 7600xt, 4060rtx (που δεν νομίζω να την πάρω), και την XFX6750 που με ψήνει είναι η αλήθεια ιδανικά θα ήθελα μια 7700XT αλλά θα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό και δεν το ψήνω... Από οθόνη θα πάρω την Dell g2724d qhd , κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη Το τροφοδοτικό σου δεν είναι από τα καλύτερα. Ίσως να το έβαζες και αυτό στην σειρά για αλλαγή. Ειδικά αν έστω "πλησιάζει" την ηλικία του συστήματος της υπογραφής σου (MSI 870A-G54 + AMD 1055T) εννοείται πως θέλει αλλαγή!
DjAkis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου @TopCLR καλησπέρα το τροφοδοτικό νομίζω είναι του 2018 όποτε μου δωθεί η ευκαιρία θα το αλάξω
TopCLR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά, τροφοδοτικό VS και μάλιστα 6-7 ετών δεν θα του εμπιστευόμουν σύστημα με κάρτα των 350€ (RX 7600XT, RTX 4060). Δεν λέω ότι σίγουρα δεν μπορεί να τα σηκώσει αλλά, για μένα, είναι αρκετό το ρίσκο πιθανής ζημιάς κατά την λειτουργία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από TopCLR 1
dsi44 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου με ενα επωνυμο ποιοτικο δεν εχει θεμα για τουλαχιστον 12 χρονια. Στο βασικο μου συστημα εχω ενα hipper 880W απο το 2008 και πλεον συνοδευει 4070ti super.Στα υπολοιπα συστηματα μου εχω τροφοδοτικα απο το 2006 μεχρι και το 2010.
TopCLR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, dsi44 είπε με ενα επωνυμο ποιοτικο δεν εχει θεμα για τουλαχιστον 12 χρονια. Το VS επώνυμο μπορεί να είναι (Corsair γαρ) αλλά "ποιοτικό" δεν θα το έλεγα. Ναι, δεν είναι και "του κιλού" αλλά δεν το λες και "αρκετά καλό". Νομίζω πως τα VS (ειδικά η πρώτη σειρά) "χαλούσαν" κάπως την καλή εικόνα της Corsair γιατί γραφόντουσαν αρκετά παράπονα. Άλλωστε ήταν η πιο φθηνή σειρά της Corsair.
DjAkis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέχρι στιγμής είναι πένα, παράπονο δεν έχω, φυσικά δεν το ζορίζω κι όλας δεν κάνω καν o.c. παιχνίδια παίζω και κάνα office όταν αλλάξω λογικά θα πάω σε 850 be quiet η seasonic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα