serafeim71 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 μμ Καλησπέρα σας, χρόνια καλα , χρονιά πολλά! θελω 2 ερωτησεις να κανω και θελω την βοηθεια σας η την γνωμη σας .. θελω να φτιαξω ενα pc build,, Δεν εχω ιδεα ουτε απο τιποτα παιδια μονο λιγα πραγματα, φιλος φιλος μου ,μυ σύστησε σαιτ msystems και θελω να φτιαξω ενα pc με το budget κοντα στο 1,500 k τωρα ειναι αξιοπιστα αυτα τα pc .? και οντος αξιζει η τιμες που ζητανε για το ετοιμο pc .? ..η αν τα αγωρασω και βρω καποιον φιλο γνωστο και μου συναρμολογήσει το pc θα βαλω καλητερα πραγματα επανω .? αυτα !
konik Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 μμ Βρες ένα φίλο που να ξέρει και αγόρασε το πισι κομμάτι κομμάτι μην ασχοληθείς με κανένα έτοιμο build από πουθενά , στην τελική δες ένα βιντεάκι στο youtube είναι πραγματικά πανευκολο. Το pc που θα χτίσεις κομμάτι κομμάτι στα 1500€ σε σύγκριση με αυτό που θα αγοράσεις έτοιμο από οπουδήποτε θα είναι 100 φορές καλύτερο για τα λεφτά του. 2
sattack Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 πμ Σωστά! Ή αν δεν μπορείς με φίλο ή μόνος σου, οκ, μπορείς πάντα να πάρεις όλα τα κομμάτια που θελεις από 1 μαγαζί και να σου τα στήσουν αυτοί. 1
nickol-us Δημοσ. Παρασκευή στις 06:05 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:05 πμ (επεξεργασμένο) Τα msystem build είναι σχετικά αλμυρά σε τιμές. Θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται, μια χαρά κάνουν την δουλειά τους νομίζω, τίθεται καθαρά θέμα hardware. Για παράδειγμα σε am5/b650 build, έχει μια σχετικά τραγική μητρική και αν θες να την τροποποιήσεις για κάτι καλύτερο, η πρώτη που αξίζει κατ'εμέ κοστίζει +100€. Εφόσον μπορείς να συναρμολογήσεις, στήνεις καλύτερο μηχάνημα στα αντίστοιχα χρήματα. Μπορείς να δεις είτε για καταστήματα που κάνουν build (συνήθως κάτι παίρνεις λίγο πιο ακριβά και είσαι περιορισμένος στις επιλογές), είτε να συγκεντρώσεις τα πράγματα και να τα δώσεις για συναρμολόγηση σε κατάστημα ή τεχνικό (για παράδειγμα το πλαίσιο χρέωνε 40€ αν δεν κάνω λάθος). Φυσικά αν υπάρχει γνωστός που γνωρίζει καλά και δε θα το κάνει αγγαρία, εννοείται είναι προτιμότερο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:06 πμ από nickol-us 1
serafeim71 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Γεια σας,δηλαδη να παω σε ενα καταστημα πχ plaisio και να τους πω οτι θελω ενα pc games μεχρι 1500 ευρω,αλλα δεν εχω ιδεα απο τα εξαρτηματα και θα χρειαστω και συναρμολόγηση ,?
TopCLR Δημοσ. Παρασκευή στις 03:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:07 μμ 9 λεπτά πριν, serafeim71 είπε Γεια σας,δηλαδη να παω σε ενα καταστημα πχ plaisio και να τους πω οτι θελω ενα pc games μεχρι 1500 ευρω,αλλα δεν εχω ιδεα απο τα εξαρτηματα και θα χρειαστω και συναρμολόγηση ,? Το πιο πιθανό είναι να σου προτείνουν ένα από τα έτοιμα συστήματα που πουλάνε! Σου εξήγησαν ότι θα πρέπει να βρεις/αποφασίσεις τι κομμάτια θα βάλεις και (ανάλογα που και πόσο θα τα βρεις) να κάνεις με κάποιο τρόπο την συναρμολόγηση (είτε κατάστημα που θα τα έχει όλα σε ανεκτές τιμές, είτε με κάποιον που μπορεί να συναρμολογήσει). 1
konik Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ 11 λεπτά πριν, serafeim71 είπε Γεια σας,δηλαδη να παω σε ενα καταστημα πχ plaisio και να τους πω οτι θελω ενα pc games μεχρι 1500 ευρω,αλλα δεν εχω ιδεα απο τα εξαρτηματα και θα χρειαστω και συναρμολόγηση ,? Όχι,Μπες στο Σκρουτζ και στο bestprice και στο eshop αν θες και πάρε από τα πιο φθηνά καταστήματα με καλές κριτικές από 4.1αστερια και πάνω τα κομμάτια που θέλεις,αν θες μπορούμε να σου προτείνουμε εδώ build.
sattack Δημοσ. Παρασκευή στις 03:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:39 μμ 42 λεπτά πριν, serafeim71 είπε Γεια σας,δηλαδη να παω σε ενα καταστημα πχ plaisio και να τους πω οτι θελω ενα pc games μεχρι 1500 ευρω,αλλα δεν εχω ιδεα απο τα εξαρτηματα και θα χρειαστω και συναρμολόγηση ,? Oχι! Πρώτα πες μας εδώ αν εχεις ένα φίλο που θα σου κάνει τη συναρμολογηση ή όχι. Αν ναι, θα σου πούμε συγκεκριμένα parts από διαφορα μαγαζιά, ώστε να είναι τα καλύτερα και φθφθηνότερα Αν όχι, θα σου πούμε συγκεκριμένα parts από ένα μόνο μαγαζί, ώστε να πας εκεί και να τους πεις θέλω αυτά τα συγκεκριμένα parts και να μου τα συναρμολογισετε. YΓ. Επίσης πες μας αν τα 1500 είναι μαζί με οθόνη (και πληκτρολόγιο mouse) ή χωρίς οθόνη. Αν έχεις οθόνη, πες μας ποια είναι, τι ανάλυση εχει. Επίσης πες μας αν έχεις συγκεκριμένα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις, ή γενικά να είναι καλό σε οποιοδήποτε game.
Chris2756 Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 πμ Στις 3/1/2025 στις 6:05 ΠΜ, nickol-us είπε Τα msystem build είναι σχετικά αλμυρά σε τιμές. Πριν λιγες ημερες ζητησαν 90Ε για συναρμολογιση και με την προυποθεση οτι θα εβαζαν και μια υδροψηξη επιλογης τους. Μαλον θα καβαλησαν κι αυτοι το καλαμι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα