d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 minutes ago, hasiotis_john said: Δεν υπάρχει πουθενά η έκπτωση αυτή που περιγράφετε στο site ... Έβαλα την 65ρα Tcl που αναφέρετε από πάνω, μαζί με το καλώδιο στο καλάθι και οι τιμές είναι ως έχουν! Έληξε. Μέχρι 23:59 ίσχυε η προσφορά 2
lancias1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, alimentas είπε Μια χαρά προφορές έχει αν ψάξεις.Και κατ εμε απ' τα καλύτερα "προμο" το τελευταίο 3μηνο.Νισαφι πια με τις επιστροφές ,το μείον 30% σε επόμενες αγορές διπλάσιας αξίας κτλ. Τσίμπησα την oled c4 65αρα συν τον πιο φτηνό κωδικό που είχε για να βγει η προσφορά...στα 1.270.Την κυνηγάω κανά 4μηνο την συγκεκριμένη.Πιθανως να είναι κ η τοπ τιμή πανευρωπαικα Εγω αρχισα να την ψαχνω τη συγκεκριμενη TV πριν 2 μερες...κ χτες την ειδα σε αχτυπητη τιμη😀!!πηρα την ιδια με 5 χρονια εγγυηση κ ενα φτηνο καλωδιο στα 1420!!!για να καταλαβεις ο Κουμπαρος μου πηρε το περσινο μοντελο στο black friday ακριβοτερα...ευχαριστω το φιλο που ανοιξε το thread κ μας ανοιξε τα μάτια αλλα κ τις τσέπες....τον ψαχνω για δανεικά.....χαχα 1
alimentas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Με γεια ,να μας έρθουν όσο πιο νωρίς .Είχε προσφορές μέσα παρά πολύ καλές.Κ άλλα μοντέλα είχε σε καλές τιμές,πχ το flagship μοντέλο η g4 έβγαινε 1,700.Οπως κ άλλες μοντέλα.Απλα έπρεπε να ψάξεις ώρα Όσοι πήραμε πραγματικά μάλλον τις πήραμε στην καλύτερη τιμή που θα παίξουν.Οπως είπες κ εσύ ακόμα κ στο Σκρουτζ τα περσινά μοντέλα είναι αρκετά πιο ακριβά 1
noble Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Έχω την εντύπωση πως στις τηλεοράσεις ήταν καλά αλλά σε πολλά άλλα όπως λαπτοπ πχ. ήταν τραγικά, εκθεσιακά, χωρίς στοκ, με ανεβασμένες τιμές κλπ. 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 16 minutes ago, noble said: Έχω την εντύπωση πως στις τηλεοράσεις ήταν καλά αλλά σε πολλά άλλα όπως λαπτοπ πχ. ήταν τραγικά, εκθεσιακά, χωρίς στοκ, με ανεβασμένες τιμές κλπ. Γενικα , αποτι εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια , η τηλεοραση ειναι το μοναδικο προιον οπου του δινουν γενναια μειωση τιμης
stcp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Παρελαβα απο καταστημα την 55αρα Samsung QD-OLED στα 1200Ε! Η τιμη δεν υπαρχει! Στην αρχη θορυβηθηκα γιατι μου εφεραν μια που πρεπει να τους ειχε πεσει απο τον 3ο οροφο, το κουτι απο ορθογωνιο ειχε γινει τραπεζιο. Λεω να γιατι 400Ε εκπτωση... Ζητησα αλλη, ευτυχως ειχε 2 ακομα με κανονικη κατασταση κουτιου. Πηρα τη μια κι εφυγα! 1
lmag Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Στις 3/1/2025 στις 10:04 ΜΜ, stcp είπε Παρελαβα απο καταστημα την 55αρα Samsung QD-OLED στα 1200Ε! Η τιμη δεν υπαρχει! Στην αρχη θορυβηθηκα γιατι μου εφεραν μια που πρεπει να τους ειχε πεσει απο τον 3ο οροφο, το κουτι απο ορθογωνιο ειχε γινει τραπεζιο. Λεω να γιατι 400Ε εκπτωση... Ζητησα αλλη, ευτυχως ειχε 2 ακομα με κανονικη κατασταση κουτιου. Πηρα τη μια κι εφυγα! Καλη Χρονια και καλοδουλευτη!! Μια ερωτηση τα 10€ που εδιναν με την παραλαβη της παραγγελιας απο καταστημα σας σταλθηκαν κατευθειαν ? Επισης εχουν καποιο ελαχιστο ποσο παραγγελιας για να εξαργυρωθουν ? Εαν γνωριζει και καποιος αλλος συμφορουμιτης... Ευχαριστω εκ των προτερων
stcp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lmag είπε Καλη Χρονια και καλοδουλευτη!! Μια ερωτηση τα 10€ που εδιναν με την παραλαβη της παραγγελιας απο καταστημα σας σταλθηκαν κατευθειαν ? Επισης εχουν καποιο ελαχιστο ποσο παραγγελιας για να εξαργυρωθουν ? Εαν γνωριζει και καποιος αλλος συμφορουμιτης... Ευχαριστω εκ των προτερων Καλησπερα. Ναι, ηρθε αμεσως στο viber μολις παρελαβα στο καταστημα, αλλα βλακωδως δεν το ειδα κ πληρωσα κατι εξτρα τσιμπλικια που πηρα χωρις αυτο. Αν θυμαμαι καλα ειναι για παραγγελια ανω των 30Ε και ισχυει μεχρι 31/1. Edit: το χρησιμοποιησα μολις για παραγγελια 10Ε και το πηρε κανονικα! Αρα δεν εχει ελαχιστη παραγγελια. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από stcp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα