Marcos_Aurilius Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Τίτλος: "...αποκλείει την κυκλοφορία" Περιεχόμενο: "...η πιθανότητα... δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς"
TerrorGore Δημοσ. Σάββατο στις 11:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:07 πμ Στις 2/1/2025 στις 10:52 ΜΜ, Alexaras1991 είπε Έχω το Stalker 2 στο PC. Αν προέρχεσαι από Stalker Anomaly/Gamma μάλλον θα απογοητευτείς με το πόσο casual είναι ακόμα και στο hard. Μαζεύεις άνετα 50 φαρμακεία και 400 σφαίρες σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο το κάνει εύκολο. Έχει όμως εξαιρετικότατο potential με mods αλλά αυτό μπορεί να πάρει καιρό για ένα σοβαρό overhaul σαν το Gamma. Μέχρι τότε θα πρότεινα το Anomaly/Gamma γιατί συνολικά είναι καλύτερη Stalker εμπειρία και είναι πιο smooth ακόμα και σε παλαιότερο hardware. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει με το καιρό όταν εξελιχθεί και άλλο το Stalker 2 και τα mods του. Όπως είπα εξαιρετικό potential. Άδικη σύγκριση, το σωστό θα ήταν να συγκρίνεις το base game με τα παλιά base games Και οχι τα fan made mods τους. Εγώ που είμαι casualας και όχι hardcorας το βρίσκω απαιτητικό και στο medium, όπου τρώω μπόλικο damage και οι αντίπαλοι έχουν μπόλικο life. Η αλήθεια είναι ότι δίνει όντως πολλές σφαίρες γιατί οι αντίπαλοι είναι bullet sponges, ευτυχώς έχω καλό στόχο και πετυχαίνω κεφάλια και κάνω οικονομία. Γενικά το gameplay είναι εξαιρετικό και έχω προωθεί σαν τρελός! Δεν βρίσκω την ώρα να το παίξω! Όμως παράλληλα έχει ακόμα quest bugs που παλεύω να τα λύσω με console commands Και πρεπει οπωσδήποτε να τα λύσουν αμεσα (κακό πρόβλημα...), και το δεύτερο είναι με την οικονομία που θέλει λίγο προσαρμογή αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, πχ αυτό με τις σφαίρες και τα medkits που είναι υπεραρκετά, και τα prices για repairs κλπ που είναι αρκετά ακριβά. Αν και με κατάλληλο farm πχ να κουβαλάς καμία 7αρα weapons πίσω στον vendor μετα το πιστολίδι την έχω βγάλει μια χαρά μέχρι στιγμής. *** TLDR. Γενικά το game από εμένα παίρνει 8/10 γιατί το κρατάνε πίσω αυτά τα δύο θεματακια, quest bugs και economy. Εξαιρετικό παιχνιδι για τους fans του Stalker, Και εξαιρετική εισαγωγή στον κόσμο του stalker για όσους δεν είχαν μυηθεί από παλιά! Άμα λυθούν τα bugs θα είναι αριστούργημα! ***
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα