marakiX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλησπέρα στη παρέα, χρόνια μέλος στο forum δεν θυμάμαι αν είχα ανοίξει ποτέ κάποιο θέμα όμως να που ήρθε η ώρα. Ας πούμε πως θέλω να στείλω ένα έμβασμα σε μια τράπεζα του εξωτερικού, τύπου binance, του ποσού των 100.000€, νομίζω δεν γίνεται σε ένα έμβασμα αλλα οι βασικές μου απορίες έχουν να κανεις περισσότερο με το τι και αν χρειάζεσαι να προσέξω κατι. Δεν έχω αμφιβολίες για την binance η την μεταφορά του ποσού προφανώς, περισσότερο τι σκέφτεται κάποιος που έχει σχέση με το να βγάζει ή ακόμα και να βάζει ποσά χρημάτων μεγαλύτερα του ας πούμε φυσιολογικού, για έναν μέσο άνθρωπο δηλαδή εμένα. Ευχαριστω προκαταβολικά 3
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 12:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:41 μμ On 02/01/2025 at 19:28, marakiX said: Καλησπέρα στη παρέα, χρόνια μέλος στο forum δεν θυμάμαι αν είχα ανοίξει ποτέ κάποιο θέμα όμως να που ήρθε η ώρα. Ας πούμε πως θέλω να στείλω ένα έμβασμα σε μια τράπεζα του εξωτερικού, τύπου binance, του ποσού των 100.000€, νομίζω δεν γίνεται σε ένα έμβασμα αλλα οι βασικές μου απορίες έχουν να κανεις περισσότερο με το τι και αν χρειάζεσαι να προσέξω κατι. Δεν έχω αμφιβολίες για την binance η την μεταφορά του ποσού προφανώς, περισσότερο τι σκέφτεται κάποιος που έχει σχέση με το να βγάζει ή ακόμα και να βάζει ποσά χρημάτων μεγαλύτερα του ας πούμε φυσιολογικού, για έναν μέσο άνθρωπο δηλαδή εμένα. Ευχαριστω προκαταβολικά φοβασαι τι θα γινει με βαση την εφορια? μετσ τα capital controls δεν νομιζω οτι υπαρχει οριο εμβασματος.βεβαια παραξενο θα φανει αν αυτα τα λεφτα δεν δικαιολογουνται απο καπου
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Ρε Μαρακι, Σαββατο ειναι σημερα. Αργησες μια μερα
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 02:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:43 μμ 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ρε Μαρακι, Σαββατο ειναι σημερα. Αργησες μια μερα Πέμπτη άνοιξε το θέμα. Κάτσε γιατί τώρα μάλλον μετράει τα χρήματα, λογικά θα απαντήσει 1
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ 1 λεπτό πριν, Neptu είπε Πέμπτη άνοιξε το θέμα. Κάτσε γιατί τώρα μάλλον μετράει τα χρήματα, λογικά θα απαντήσει Είχαμε κάτι προβλήματα αλλά όλα good τώρα
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ 13 λεπτά πριν, Neptu είπε Πέμπτη άνοιξε το θέμα. Το ιδιο, μια μερα πιο νωρις (την πατησα απο την απαντηση του poulinos ) 1
hln3 Δημοσ. Σάββατο στις 05:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:40 μμ Έγγραφη μέλους 2017 Πρώτο τρολ ποστ 2025 Φοβερή υπομονή 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα