focusopoulos2 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ (επεξεργασμένο) Λύσαμε το πρόβλημα του κηφισου .... Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:56 μμ από focusopoulos2 .
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 μμ 3 ώρες πριν, kinitos είπε που πιάνουν όλα τα έξυπνα τηλέφωνα . Ποια ολα? Τα κινεζικα θα εννοεις μαλλον
kinitos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 μμ 8 minutes ago, SabotazNic said: Ποια ολα? Τα κινεζικα θα εννοεις μαλλον Εγώ με το note 20 μια χαρα έβγαζα αυγά
Super Moderators billdanos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:02 πμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:02 πμ Ε άμα η υπηρεσία αυτή της Samsung θα είναι …πρωτοπορ…αΧαχαχαχαχαχαχα Ελπίζω να μην ενεργοποιείται κάθε φορά που ο χρήστης θα κατεβαίνει απότομα κάνα σκαλοπάτι ή θα σκοντάφτει πάνω σε καμιά κλειστή πόρτα! 😛
magicnumbers Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 πμ Γιατί γίνονται είδηση native λειτουργίες του android?
dhm21911 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 πμ 9 ώρες πριν, polaki είπε Το κάνεις ακόμα χειρότερο αλλά here goes: Ok θα το διορθώσω: τους πήρε μόνο 4,5 χρόνια να το αντιγράψουν απτο Pixel. Αγοράστε ινοβέσιο απ’τον κλέψα του κλέψαντος. Το headphone jack δε βλέπω και αγχώνομαι. 😂🤡 Δεν το έκανε χειρότερο απλά σε εξέθεσε και προσπαθείς κάπου να πατήσεις πάνω στην αμηχανία σου. Καλή η προπαγάνδα σου για να κοροϊδέψεις μια "αντίπαλη" εταιρεία αλλά δυστυχώς για εσένα πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο διαβασμενος. 3
kabamaru80 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:50 πμ 2 ώρες πριν, dhm21911 είπε Δεν το έκανε χειρότερο απλά σε εξέθεσε και προσπαθείς κάπου να πατήσεις πάνω στην αμηχανία σου. Καλή η προπαγάνδα σου για να κοροϊδέψεις μια "αντίπαλη" εταιρεία αλλά δυστυχώς για εσένα πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο διαβασμενος. Πως τον εξέθεσε όταν ΤΩΡΑ το παρουσιάζει η Samsung (ακόμα δλδ αλλά τελος παντων); Είναι ακόμα χειρότερα εφόσον υπήρχε ήδη στο Android! Και εδώ έρχεται και κολλάει το περί fragmentation του android που δεν έχει ακόμα και σήμερα "σωστές βάσεις" και χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να υπήρχαν σε όλα σε άλλον δεν υπάρχουν ή δεν τα βάζουν. Αρέσκεστε όμως όταν συγκρίνεται android και ios να παίρνετε πάντα τα καλύτερα χαρακτηριστικά απο διαφορετικά τηλέφωνα αντι για να συγκρίνεται συσκευή ανά συσκευή. Ναι πολύ άργησε η samsung και ναι είναι αστείο που το παρουσιάζουν τώρα όταν Pixel και iPhone το προσφέρουν εδώ και χρόνια...
dhm21911 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ 3 λεπτά πριν, kabamaru80 είπε Πως τον εξέθεσε όταν ΤΩΡΑ το παρουσιάζει η Samsung (ακόμα δλδ αλλά τελος παντων); Είναι ακόμα χειρότερα εφόσον υπήρχε ήδη στο Android! Και εδώ έρχεται και κολλάει το περί fragmentation του android που δεν έχει ακόμα και σήμερα "σωστές βάσεις" και χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να υπήρχαν σε όλα σε άλλον δεν υπάρχουν ή δεν τα βάζουν. Αρέσκεστε όμως όταν συγκρίνεται android και ios να παίρνετε πάντα τα καλύτερα χαρακτηριστικά απο διαφορετικά τηλέφωνα αντι για να συγκρίνεται συσκευή ανά συσκευή. Ναι πολύ άργησε η samsung και ναι είναι αστείο που το παρουσιάζουν τώρα όταν Pixel και iPhone το προσφέρουν εδώ και χρόνια... Δεν με ενδιαφέρει ποιος το έφερε πρώτος και πότε το έφερε. Αυτά ας τα κάνουν τίποτα παιδάκια που τσακώνονται λες τους ανήκουν οι εταιρείες αυτές. Εμένα με ενδιαφέρει το γεγονός ότι λέει κάτι το οποίο είναι ψευδές για να κράξει την αντίπαλη εταιρεία γιατί προφανώς αυτός έχει Apple. Το ήξερε ότι είναι ψέματα; Δεν το ήξερε; Δεν θα μάθουμε ποτέ. Το θέμα είναι ότι έτσι μεταφέρονται ψευδής πληροφορίες χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και αν δεν τον διόρθωνε το παιδί από κάτω εγώ προσωπικά θα εμένα στο ότι η apple το έφερε πρώτη , οπότε ναι τον εξέθεσε. 2
kabamaru80 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:24 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:24 πμ 19 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Δεν με ενδιαφέρει ποιος το έφερε πρώτος και πότε το έφερε. Αυτά ας τα κάνουν τίποτα παιδάκια που τσακώνονται λες τους ανήκουν οι εταιρείες αυτές. Εμένα με ενδιαφέρει το γεγονός ότι λέει κάτι το οποίο είναι ψευδές για να κράξει την αντίπαλη εταιρεία γιατί προφανώς αυτός έχει Apple. Το ήξερε ότι είναι ψέματα; Δεν το ήξερε; Δεν θα μάθουμε ποτέ. Το θέμα είναι ότι έτσι μεταφέρονται ψευδής πληροφορίες χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και αν δεν τον διόρθωνε το παιδί από κάτω εγώ προσωπικά θα εμένα στο ότι η apple το έφερε πρώτη , οπότε ναι τον εξέθεσε. Ψευδή πληροφορία είναι αυτή του άρθρου που μιλάει για πρωτοποριακό feature. Να τονίσω εδώ πάντως πως στα pixel δεν λειτουργούσε εκτός ΗΠΑ, νομίζω μέχρι το 2023 ( https://9to5google.com/2023/10/31/google-pixel-car-crash-detection-new-countries/ ) εδώ οι χώρες που το υποστηρίζουν: For the following countries: Australia Austria Belgium Canada Denmark France India Ireland Italy Japan Netherlands Norway Portugal Singapore Spain Sweden Switzerland Taiwan UK US Στην Apple ισχύει ΚΑΙ για Ελλάδα. Εν μέρει δηλαδή ο άνθρωπος έχει δίκιο.
kabamaru80 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ 9 ώρες πριν, magicnumbers είπε Γιατί γίνονται είδηση native λειτουργίες του android? όχι του Android. Αν ήταν θα το πρόσφεραν όλοι. Feature του Google Pixel. Τώρα αν το κράτησε η Google για λογαριασμό της είναι άλλο θέμα...
NeraBlack Δημοσ. Παρασκευή στις 02:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:45 μμ 16 hours ago, polaki said: και πάλι θα με πεις biased προς την Apple. Είσαι,τσάμπα το σεντόνι. Παραπληροφορείς,ζήτα μια συγνώμη και προχώρα. Πολλές λέξεις στο άρθρο για κάτι που υπάρχει ήδη. 1
atypicalcoder Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ Πες μου ότι δεν έχεις να προσφέρεις απολύτως τίποτα στο νέο μοντέλο χωρίς να μου το πεις.
dhm21911 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 μμ 1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε Πες μου ότι δεν έχεις να προσφέρεις απολύτως τίποτα στο νέο μοντέλο χωρίς να μου το πεις. Η αληθεια ειναι οτι μετα απο σχεδον 4 χρονια ειχα ενθουσιαστει στις αρχες με το s25 ultra και σκεφτομουν να το αγορασω. Τωρα ομως που φτανουμε κοντα στην κυκλοφορια του δεν βλεπω κατι που θα με ψησει να δωσω 1400 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα