Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια πρωτοποριακή λειτουργία ανίχνευσης αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στη νέα σειρά Galaxy S25.

Η Samsung προετοιμάζεται για το επερχόμενο event Unpacked 2025, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει το Android Authority, ένα διαρρεύσαν αρχείο αποκαλύπτει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει μια νέα λειτουργία ανίχνευσης αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στη σειρά Galaxy S25.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η νέα λειτουργία, που ονομάζεται Car Crash Detection Wakeup sensor, θα αξιοποιεί προηγμένους αισθητήρες για τη συλλογή πληροφοριών από πολλαπλά σημεία της συσκευής, προσφέροντας στους χρήστες καλύτερη κατανόηση πιθανών ατυχημάτων.

Η τεχνολογία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της Samsung για την ενίσχυση των λύσεων ασφαλείας μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας. Αν και ο αισθητήρας θα είναι ενσωματωμένος στις νέες συσκευές, η λειτουργία δεν είναι ακόμη ενεργή, καθώς η εταιρεία φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο της τελικής ρύθμισης πριν την επίσημη κυκλοφορία.

Η συγκεκριμένη καινοτομία θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήρια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας άμεση ειδοποίηση και βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος. Παρόμοια λειτουργία διαθέτουν τα τελευταία χρόνια και τα iPhone, με την κυκλοφορία του iPhone 14.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του επίσημου λανσαρίσματος, αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς Galaxy S25.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iνοβέσιο..

o wait, αυτό το λέτε για την Apple..

Ντάξ κλάιν 2,5 χρόνια τους πήρε να το αντιγράψουν απ'το iPhone.

Όλα καλά. Προχωράμε.

Επεξ/σία από polaki
  • Like 7
  • Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Crash24 είπε

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια πρωτοποριακή λειτουργία ανίχνευσης αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στη νέα σειρά Galaxy S25.

Η Samsung προετοιμάζεται για το επερχόμενο event Unpacked 2025, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει το Android Authority, ένα διαρρεύσαν αρχείο αποκαλύπτει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει μια νέα λειτουργία ανίχνευσης αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στη σειρά Galaxy S25.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η νέα λειτουργία, που ονομάζεται Car Crash Detection Wakeup sensor, θα αξιοποιεί προηγμένους αισθητήρες για τη συλλογή πληροφοριών από πολλαπλά σημεία της συσκευής, προσφέροντας στους χρήστες καλύτερη κατανόηση πιθανών ατυχημάτων.

Η τεχνολογία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της Samsung για την ενίσχυση των λύσεων ασφαλείας μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας. Αν και ο αισθητήρας θα είναι ενσωματωμένος στις νέες συσκευές, η λειτουργία δεν είναι ακόμη ενεργή, καθώς η εταιρεία φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο της τελικής ρύθμισης πριν την επίσημη κυκλοφορία.

Η συγκεκριμένη καινοτομία θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήρια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας άμεση ειδοποίηση και βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος. Παρόμοια λειτουργία διαθέτουν τα τελευταία χρόνια και τα iPhone, με την κυκλοφορία του iPhone 14.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του επίσημου λανσαρίσματος, αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς Galaxy S25.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Kαι τα pixel

https://www.tomsguide.com/how-to/how-to-enable-car-crash-detection-on-Pixel

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kotronas είπε

Να δείτε που σε λίγο καιρό θα ψήνουν και καφέ....

Θα ψήνουν καφέ στο μπρίκι

και θα βράζουν χοιρινό στον φούρνο!🤣

Δημοσ.
13 minutes ago, gorge18 said:

Ε αμα ειναι ετσι να τρεξω να το παρω.. Φανταστική προσθηκη σε σχεση με το s24u

Θα έχει και νέες αι που παλι θα είναι μόνο για ξένους  οχι ελληνικά όπως παντα .

8 minutes ago, kotronas said:

Να δείτε που σε λίγο καιρό θα ψήνουν και καφέ....

Αυτό σίγουρα θα γίνεται με τις θερμοκρασίες που πιάνουν όλα τα έξυπνα τηλέφωνα .

Που είναι η εποχή με τα έξυπνα της νοκια που δεν χάλασαν δεν παλιόναν (λέμε τωρα) κράταγε η μπαταρία δεν έψησες καφέ δεν έβαζες προστασία οθόνης και σχεδον ποτε δεν είχες θήκη

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kinitos είπε

Θα έχει και νέες αι που παλι θα είναι μόνο για ξένους  οχι ελληνικά όπως παντα .

13 λεπτά πριν, kotronas είπε

Futurama Buy GIF

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, polaki said:

Iνοβέσιο..

o wait, αυτό το λέτε για την Apple..

Ντάξ κλάιν 2,5 χρόνια τους πήρε να το αντιγράψουν απ'το iPhone.

Όλα καλά. Προχωράμε.

Μάλλον εννοείς ότι τους πήρε 6 χρόνια να το αντιγράψουν από το Pixel...

https://9to5google.com/2022/09/07/google-pixel-car-crash-detection/

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, MikeKata said:

Spoiler

Ε και συ τώρα, μην γίνεσαι περίεργος.!! Έχουμε πει , ότι δεν έχει υλοποιήσει η apple, δεν υπάρχει ακόμα.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
1 hour ago, MikeKata said:

Το κάνεις ακόμα χειρότερο αλλά here goes:

Ok θα το διορθώσω: τους πήρε μόνο 4,5 χρόνια να το αντιγράψουν απτο Pixel.

Αγοράστε ινοβέσιο απ’τον κλέψα του κλέψαντος. Το headphone jack δε βλέπω και αγχώνομαι. 😂🤡

Δημοσ.
20 minutes ago, polaki said:

Το κάνεις ακόμα χειρότερο αλλά here goes:

Ok θα το διορθώσω: τους πήρε μόνο 4,5 χρόνια να το αντιγράψουν απτο Pixel.

Αγοράστε ινοβέσιο απ’τον κλέψα του κλέψαντος. Το headphone jack δε βλέπω και αγχώνομαι. 😂🤡

Δεν ξέρω γιατί αναφέρεις το headphone jack, οι περισσότεροι χρήστες Android ακριβώς αυτό έλεγαν τότε, ότι είναι ηλίθιο που αφαιρέθηκε. Απλά, συμβιβαστήκαμε, αναγκαστικά.

Headphone jack = αφαίρεση feature 

Crash Detection = πρόσθεση feature ("ιννοβέησο")

Άσχετα πράγματα, αλλά δε βαριέσαι, κάτι έπρεπε να πούμε.

Δεν ήμουν εγώ αυτός που πέταξε την Apple στο thread μετά ειρωνίας, ούτε εγώ αυτός που (λανθασμένα) ισχυρίστηκε ότι την αντιγράφουν. Δεν είναι κολακευτικά τα emoji 🤡 σε τέτοιες περιπτώσεις. Το αντίθετο...

Έλα, μικροπράγματα μωρέ, η Apple τα έχει εφεύρει όλα, οι άλλοι δεν υπάρχουν.

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, MikeKata said:

Δεν ξέρω γιατί αναφέρεις το headphone jack, οι περισσότεροι χρήστες Android ακριβώς αυτό έλεγαν τότε, ότι είναι ηλίθιο που αφαιρέθηκε. Απλά, συμβιβαστήκαμε, αναγκαστικά.

Headphone jack = αφαίρεση feature 

Crash Detection = πρόσθεση feature ("ιννοβέησο")

Άσχετα πράγματα, αλλά δε βαριέσαι, κάτι έπρεπε να πούμε.

Δεν ήμουν εγώ αυτός που πέταξε την Apple στο thread μετά ειρωνίας, ούτε εγώ αυτός που (λανθασμένα) ισχυρίστηκε ότι την αντιγράφουν. Δεν είναι κολακευτικά τα emoji 🤡 σε τέτοιες περιπτώσεις. Το αντίθετο...

Έλα, μικροπράγματα μωρέ, η Apple τα έχει εφεύρει όλα, οι άλλοι δεν υπάρχουν.

Δεν είπα ότι η Apple τα έχει εφεύρει όλα, και ούτε καν με ενδιαφέρει καθώς έχω περάσει προ πολλού το στάδιο του πειραματισμού, έχω κατασταλάξει σε 2-3 πράγματα στη ζωή μου και ότι και να κάνει κάποια άλλη εταιρεία είμαι πάρα πολύ invested στην άλλη για να το αλλάξω. 

Αν θες ένα παράδειγμα, αν και όλες μου οι συσκευές είναι Apple, το σπίτι είναι smart μέσω Google μιας και αυτό μου δουλεύει καλύτερα εδώ και 5-6 χρόνια. Δεν υπήρχαν πολλά devices που να παίζουν με τα homepod* (ηχεία αισχίστης ποιότητας) όπως πχ οι κάμερες (πλέον υπάρχουν, αν και πιο ακριβές) οπότε πήγα σε Google και δεν γυρνάω. 

Στην τεχνολογία ο ένας "κλέβει" απ'τον άλλο, και ουσιαστικά δεν είναι καν κλεψιά αλλά δανεισμός ιδεών, πολλές φορές μάλιστα ο δεύτερος που το κάνει, τελικά το κάνει και πιο σωστά. Τα παραδείγματα πολλά, αλλά δεν θα τα αναφέρω μιας και πάλι θα με πεις biased προς την Apple. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...