Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Άλλαξα κινητό μετά από καμιά 10ετία και απ΄ότι φαίνεται οι stock εφαρμογές χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται.
Το Samsung Galaxy J3 μου είχε την εφαρμογή "Ρολόι" που μου επέτρεπε να βάλω ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, όσο μακριά στο μέλλον και να τις θέλω.
Στο Xiaomi Redmi Note 11 Pro η εφαρμογή με το ίδιο όνομα μου επιτρέπει να επιλέξω μόνο μέρες της εβδομάδας.
Υποθέτω πως το κάναν για να σε αναγκάσουν να χρησιμοποιήσεις το Google Calendar.
Για μας που δεν θέλουμε, υπάρχει εφαρμογή σαν αυτή του παλιού Samsung που θα μπορούσα να εγκαταστήσω?
Δεν ψάχνω 1002 άχρηστα features, μόνο να βάζω ειδοποιήσεις/υπενθυμίσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και να μπορώ να αναβάλω την ειδοποίηση ανά μισάωρο, αυτά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Άλλαξα κινητό μετά από καμιά 10ετία και απ΄ότι φαίνεται οι stock εφαρμογές χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται.
Το Samsung Galaxy J3 μου είχε την εφαρμογή "Ρολόι" που μου επέτρεπε να βάλω ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, όσο μακριά στο μέλλον και να τις θέλω.
Στο Xiaomi Redmi Note 11 Pro η εφαρμογή με το ίδιο όνομα μου επιτρέπει να επιλέξω μόνο μέρες της εβδομάδας.
Υποθέτω πως το κάναν για να σε αναγκάσουν να χρησιμοποιήσεις το Google Calendar.
Για μας που δεν θέλουμε, υπάρχει εφαρμογή σαν αυτή του παλιού Samsung που θα μπορούσα να εγκαταστήσω?
Δεν ψάχνω 1002 άχρηστα features, μόνο να βάζω ειδοποιήσεις/υπενθυμίσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και να μπορώ να αναβάλω την ειδοποίηση ανά μισάωρο, αυτά.

Ευχαριστώ.

Απο το ημερολόγιο;Google calendar?

Eπίσης η εφαρμογή google clock έχει να διαλέγεις ημερομηνίες που θα χτυπάει το ξυπνητήρι.

(τα έχω σε pixel ,ελπίζω να δουλευουν και σε άλλα κινητά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απο το ημερολόγιο;Google calendar?

Eπίσης η εφαρμογή google clock έχει να διαλέγεις ημερομηνίες που θα χτυπάει το ξυπνητήρι.

(τα έχω σε pixel ,ελπίζω να δουλευουν και σε άλλα κινητά)

Αναφέρω στο αρχικό post ότι θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές της Google.
Αν δεν υπάρχει εναλλακτική θα αναγκαστώ, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει.

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...