zoranb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Τί γίνεται με τα στικάκια, κάποτε εάν θυμάμαι καλά, υπήρχε συγκεκριμένη μάρκα που είχε θέμα κ τα στικάκαι της γιατί παρουσίαζαν προβλήματα. Έχετε βρεί μάρκα που ότι κ να έχετε πάρει να μην έχει εμφανίσει προβλήματα;
rioener Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Sandisk έχω πετάξει 3 τελευταία, το ένα δεν αναγνωριζόταν πουθενά, τα άλλα 2 δε μπορούσα να γράψω κάτι νέο ούτε να τα φορμάρω αφού ήταν locked. Με kingston δεν έχω θέμα για την ώρα 1
benign Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ 2 hours ago, camel555 said: Θέμα είχα με adata και samsung. Επισης με adata ειχα προβλημα. Με Kingston ποτε εδω και δεκαετιες. Επισης μια μαρκα που για παρα πολλα χρονια μου βγαινει προσωπικα καλη,ειναι η intenso. H Verbatim επισης αξιοπιστη αν και δεν εχω δουλεψει πολυ απο αυτην την εταιρια και τελος προσφατα δοκιμασα Patriot ,χωρις κανενα προβλημα,αλλα ειναι νωρις ακομη. Οποτε αν με ρωτουσε φιλος,πρωτα θα συνιστουσα Kingston και αν για καποιο λογο δεν εβρισκε καποια περιοδο και βιαζοταν σαν δευτερη προτιμηση, intenso. 1
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:44 μμ Ένα sandisk και ένα silicon power με χαιρέτησαν ταυτόχρονα. Τα Kingston που έχω μέχρι τώρα είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα