Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dbrillis είπε

@Γιάννης Platano μπορεις να βγαλεις μια δυο πιο καθαρες φωτογραφιες του φιλτρου;
Αν εχεις και καποια φωτογραφια του LG που δεν σου εκανε, βαλε και αυτην.

Μου κανει τρομερη εντυπωση οτι σε "ολοκληρο" το ιντερνετ το μονο φιλτρο που εχει αυτο το τελειωμα ειναι το Asko.
image.png.ceefed6844b274242beba29107ccff94.png

image.png.f9245275a81c989578c98888c2de4e59.png

Στην δεξια φωτο φαινεται οτι το νεο φιλτρο ειναι σε δυο μερη ενω το ...μαμα ειναι μονοκοματο και δεν χωριζεται 

εικόνα_Viber_2025-01-09_09-28-23-383.jpg

εικόνα_Viber_2025-01-09_09-37-42-970.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/01/2025 at 19:21, Γιάννης Platano said:

Τι εννοεις ?

Ειναι μια παραφρασημ της ελληνικης παροιμιας, η φθηνεια τρωει τον παρα

Επεξ/σία από tzotzo
Δημοσ.
Στις 10/1/2025 στις 2:05 ΜΜ, tzotzo είπε

Αγόρασε φθηνά, πλήρωσε δίπλα.

Θα μπορούσε να το πάθει με οποιαδήποτε μάρκα.

Εγώ συγκεκριμένα σε σκούπα χαλιών hoover, δεν μπορούσα να βρω ανταλλακτικο 2 χρόνια κ κάτι μετά την αγορά. Μιλήσα με το επίσημο σέρβις το οποίο με ενημέρωσε ότι είχε καταργηθεί το μοντέλο και δεν υπήρχαν ανταλλακτικά πλέον, επικοινώνησα με την hoover UK η οποία μου είπε ακριβώς τα ίδια. Στο τέλος μίλησα με την επίσημη αντιπροσωπεία εδώ, όπου παραπονέθηκα, καθώς δεν δικαιολογείται επώνυμη μάρκα, 2 χρόνια μετά την αγορά να μην υποστηρίζει το μοντέλο. Η αντιπροσωπεία προς τιμήν της μου έστειλε καινούρια σκούπα χωρίς καμία χρέωση και ενώ ήμουν εκτός εγγύησης ( η εγγύηση είχε λήξει για 2 μήνες).

Πιστεύω πως και ο Γιάννης θα πρέπει να απευθυνθεί στην επίσημη αντιπροσωπεία για να του βρούν λύση. Τουλάχιστον να του πούνε ποιο είναι το συμβατό ανταλλακτικό.

Δημοσ.
1 hour ago, bill999r said:

Πιστεύω πως και ο Γιάννης θα πρέπει να απευθυνθεί στην επίσημη αντιπροσωπεία για να του βρούν λύση. Τουλάχιστον να του πούνε ποιο είναι το συμβατό ανταλλακτικό.

εχει απευθυνθει.

Θα μπορούσε να το πάθει με οποιαδήποτε μάρκα.

οχι ακριβως, Προσωπικα εχω δυο πλυντηρια AEG και εχει ανταλλακτικα για οτι και να χρειαστώ. 
Το Morris ειναι φασον, του φασον απο τα βαθη της Κινας.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tzotzo είπε

εχει απευθυνθει.

Το ξέρω ότι έχει απευθυνθεί. Πρέπει να τους πιέσει να του δώσουν λύση. Υποτίθεται πως είναι οι "κατασκευαστές" του πλυντηρίου.

Εννοείται πως με ένα επώνυμο όπως τα AEG που αναφέρεις έχεις καλύτερες πιθανότητες στα ανταλλακτικά, αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας. Η δική μου εμπειρία δείχνει ότι πάντα μπορείς να την πατήσεις.

Δημοσ.

Εγώ συγκεκριμένα σε σκούπα χαλιών hoover, δεν μπορούσα να βρω ανταλλακτικο 2 χρόνια κ κάτι μετά την αγορά. Μιλήσα με το επίσημο σέρβις το οποίο με ενημέρωσε ότι είχε καταργηθεί το μοντέλο και δεν υπήρχαν ανταλλακτικά πλέον, επικοινώνησα με την hoover UK η οποία μου είπε ακριβώς τα ίδια. Στο τέλος μίλησα με την επίσημη αντιπροσωπεία εδώ, όπου παραπονέθηκα, καθώς δεν δικαιολογείται επώνυμη μάρκα, 2 χρόνια μετά την αγορά να μην υποστηρίζει το μοντέλο. Η αντιπροσωπεία προς τιμήν της μου έστειλε καινούρια σκούπα χωρίς καμία χρέωση και ενώ ήμουν εκτός εγγύησης ( η εγγύηση είχε λήξει για 2 μήνες).

H hoover εχει ελαχιστο μεριδιο αγορας και δεν ειναι η εταιρεια που ήταν. Επισης ειναι άλλη η hoover Αμερικης, και αλλη στον υπολοιπο κοσμο. Συνεπως και διαφορετικα προιοντα. Εχε υποψιν σου πως πολλες φορες η καθε χωρα ή μια ομαδα χωρων(αναλογα το πως ομαδοποιουνται απο την μητρικη εταιρεια) βγαζουν προιοντα φασον και απλα βάζουν το σημα. Το κανει και η hoover, και η Candy και η Delonghi, που ξέρω σίγουρα. 
Επίσης μεγάλες πολυεθνικες (πχ dixxons) ερχονται σε συννενοηση με την εκαστοτε εταιρεια και ζητανε προιοντα κατα παραγγελια για να διατιθενται στις αλυσιδες τους, παλι φασονατζιδικα.

5 minutes ago, bill999r said:

Εννοείται πως με ένα επώνυμο όπως τα AEG που αναφέρεις έχεις καλύτερες πιθανότητες στα ανταλλακτικά, αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας. Η δική μου εμπειρία δείχνει ότι πάντα μπορείς να την πατήσεις.

Η δικη σου εμπειρια ειναι με μια εταιρεια που νομιζες οτι ειναι μεγαλη ενω δεν ειναι. εξηγω αναλυτικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

δικη σου εμπειρια ειναι με μια εταιρεια που νομιζες οτι ειναι μεγαλη ενω δεν ειναι. εξηγω αναλυτικα

Δεν το γνώριζα αυτό φίλε μου, ίσως να είναι όπως τα λες.

Στις 10/1/2025 στις 8:43 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

φιλτρο

Γιάννη μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα κάτι που ίσως σε βοηθήσει.

Το πλυντήριο σου είναι ίδιο, τουλάχιστον εμφανισιακά με το παρακάτω κινεζικό ή κορεάτικο μοντέλο.

Teco WD1362HR

Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί και ως LG αλλά και ως Toshiba αλλά δεν ξέρω ακριβώς τα μοντέλα των παραπάνω εταιριών.

Η αντλία που έχει το συγκεκριμένο είναι BPX1-4 η οποία είναι στα 110v

Η αντλία που φοράει εναλλακτικά το συγκεκριμένο είναι αυτή 5859EN1004J

Ρίξε μια ματιά μήπως είναι η ίδια με την δική σου κ ξεμπλέξεις.

Διαφορετικά λύσε την αντλία και δες τον αριθμό ανταλλακτικού. Έτσι θα βρεις σίγουρα την δική του. Το λύσιμο δεν είναι κάτι δύσκολο, χρειάζεται βέβαια κ άλλο άτομο για να κρατάει σε πλάγια θέση την συσκευή αλλά γενικά είναι εύκολη διαδικασία. Αλλιώς λες σε έναν τεχνικό να το κάνει κ να δείτε τον κωδικό της.

Επίσης πάνω στην αντλία μπορείς να προσαρμόσεις διαφορετική φιλτροθηκη αρκεί να είναι στις ίδιες διαστάσεις. Οπότε στην περίπτωση που δεν βρεις το συγκεκριμένο φίλτρο, προσαρμόζεις μια διαφορετική πιο κοινή φιλτροθηκη.

Επεξ/σία από bill999r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...