Veterun Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλησπερα και χρονια πολλα Εχω την εξης απορια Μπορω να δεχτω χρηματα στο λογαριασμο μου στη revolut απο καποιον μεσω ελληνικης χρεωστικη καρτας ή μεταφορα απο ελληνικο ΙΒΑΝ χωρις να υπαρξει καποια προμηθεια και για τους 2 μας ; και το αναποδο να στειλω εγω απο revolut σε ελληνικο ΙΒΑΝ / καρτα
greekfragma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου να δεχτείς, ναι δωρεάν. να στείλεις από ρεβο θεωρείται έμβασμα εξωτερικού και έχει χρέωση ανάλογα του ποσού και ανάλογα το τιμοκατάλογο της τράπεζας. 1
Veterun Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε να δεχτείς, ναι δωρεάν. να στείλεις από ρεβο θεωρείται έμβασμα εξωτερικού και έχει χρέωση ανάλογα του ποσού και ανάλογα το τιμοκατάλογο της τράπεζας. Κανω κοινοποιηση συνδεσμου το qr code ? και ο παραληπτης ανοιγει το συνδεσμο και κανει καταθεση σε νεο παραθυρο οπως πχ αυτο της viva wallet που χρησιμοποιουν καποιες πλατφορμες
manolis940 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δεν ξέρω κάτι με qr code. Δεν έχω ζητήσει και ποτέ χρήματα αλλά βρήκα το εξής που φαίνεται να λειτουργεί. Μέση και κάτω στο κινητό σου πατάς το κουμπί payments Πάνω αριστερά το κουμπί + Επιλέγεις Create a payment link Και η 2η επιλογή είναι Request money Από κει και πέρα τώρα είτε δίνεις τον σύνδεσμο είτε επιλέγεις το Request a specific amount για να ορίσεις εσύ το ακριβές ποσό. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος κρατάει για 9 μέρες απ' ότι γράφει. Λογικά δεν θα έχει κάποια χρέωση καθώς η μεταφορά γίνεται μέσω κάρτας. Ίσως με αυτό τον τρόπο να μπορέσεις και να παρακάμψεις τις χρεώσεις που βάζει η Εθνική, αν το κάνει ακόμα. Αν τώρα στείλεις εσύ μέσω IBAN χρέωση δεν θα δεις στον δικό σου λογαριασμό αλλά θα δει ο παραλήπτης το κλεψιμέϊκο εισερχόμενο έμβασμα των Ελληνικών τραπεζών όπως είπε πολύ σωστά και ο greekfagma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις