DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλή χρονιά Σε κτίριο υπάρχουν 3 διαμερίσματα. Παλιό, κατασκευή 70s. Έχει ένα απλό κλασσικό θηρωτηλεφωνο με 3 κουδούνια , εσωτερικα συκευση σαν τηλέφωνο που ανοίγει την εξοπορτα. Το όλο σύστημα φαίνεται ότι παίρνει ρεύμα από το κάτω σπίτι που όμως πλέον έκλεισε, κατέβηκαν γενικοί και δεν υπαρχει επαφη/επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη οπότε πλέον δεν λειτουργούν τα κουδούνια και δε μπορεί να ανοίξει η πόρτα. Επίσης αυτή τη στιγμή δεν είμαι εκεί οπότε δεν μπορώ να έχω άμεσα επιπλεον πληροφορίες φωτό κλπ Ερωτήσεις: Πώς μπορούμε να δώσουμε ρεύμα από κάπου αλλού; Στα συστήματα αυτά υπάρχει κάπου μέσα πχ στην εισοδο μκαποια κεντρική μονάδα που μπορούμε να ξεκιυμπωσουμε την παροχή από το κάτω σπίτι και να ενώσουμε κάποια παροχή απιντινρευμα στους κοινόχρηστους χώρους (που περνούν ρεύμα από το πάνω σπίτι, εγώ έχω το μεσαίο). ή πχ το ρεύμα δίνεται από τη κάτω συσκευή "τηλεφώνου" στην οποία δεν έχουμε πρόσβαση και δε νομίζω να ήταν δώρο να δώσουμε από άλλη γιατί αν ξανασηκωθει ι γενικός στο κάτω θα έχει 2 παροχές;
hp8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, DrLo είπε Στα συστήματα αυτά υπάρχει κάπου μέσα πχ στην εισοδο μκαποια κεντρική μονάδα που μπορούμε να ξεκιυμπωσουμε την παροχή από το κάτω σπίτι και να ενώσουμε κάποια παροχή Ναι Κάπου εκτός σπιτιού θα πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο Ο ηλεκτρολόγος αποσυνδέει την υπάρχουσα τροφοδοσία - μονώνει καλώδια - τροφοδοτεί εκ νέου από άλλη παροχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα