AtiX Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ο Μασκ απειλεί με μηνύσεις ΜΜΕ που ρίχνουν την ευθύνη στο Tesla για την έκρηξη στο Λας Βέγκας Ο δισεκατομμυριούχος απειλεί με μηνύσεις όσα μέσα κατηγορούν με τους τίτλους τους το Tesla για τη φωτιά που ξέσπασε έξω από το ξενοδοχείο Trump. Κοίτα που η ελευθερία του λόγου, πάει στο καλάθι των αχρείαστων με την πρώτη δυσκολία… 2 1
ScorpioX777 Δημοσ. Σάββατο στις 08:38 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:38 πμ Αυτοκτονια ηταν τελικα οχι τρομοκρατικη επιθεση... https://www.protothema.gr/world/article/1583570/fbi-i-ekrixi-tou-tesla-cybertruck-sto-las-vegas-den-itan-tromokratiki-epithesi-alla-autoktonia/
GiorgosT Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 πμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, dieksodo είπε τον μεγαλυτερο ευεργετη της ανθρωποτητας? Τώρα σοβαρά; Επεξ/σία Σάββατο στις 09:59 πμ από GiorgosT
Nabuko Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 πμ 15 ώρες πριν, AtiX είπε Κοίτα που η ελευθερία του λόγου, πάει στο καλάθι των αχρείαστων με την πρώτη δυσκολία… Νομίζω ότι οι δυσφημιστικές αναφορές για μια εταιρία δεν έχουν σχέση με την ελευθερία του λόγου. 2
AtiX Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 πμ 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Νομίζω ότι οι δυσφημιστικές αναφορές για μια εταιρία δεν έχουν σχέση με την ελευθερία του λόγου. νομίζω ότι ο Ελον είναι ξεκάθαρος για το τι πιστεύει ότι είναι ελευθερία έκφρασης… βέβαια δεν θα μου έκανε εντύπωση αν για άλλη μια ακόμα φορά το γύριζε και έβλεπε το θέμα ελευθερίας λόγου εκτός ελεγχόμενου περιβάλλοντος και ανάλογα με το συμφέρον του… 2 1
SeaLion Δημοσ. Σάββατο στις 01:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:02 μμ 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Νομίζω ότι οι δυσφημιστικές αναφορές για μια εταιρία δεν έχουν σχέση με την ελευθερία του λόγου. Στο X δεν έχεις μπει φαντάζομαι...
dieksodo Δημοσ. Σάββατο στις 02:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:23 μμ 4 hours ago, GiorgosT said: Τώρα σοβαρά; Ναι. 1
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Στις 2/1/2025 στις 4:54 ΜΜ, chek2fire είπε Μπορεί να κρύβονται από πίσω το συνδικάτο μηχανικών ελλάδας, οι Σαουδάραβες η ακόμα και οι συνδικάτο βενζινάδων Τον καημενο τον Πανοπουλο ουτε για πλακα δεν θυμομαστε να τον αναφερουμε. (Τι να κανει αυτη η πσυχουλα και το χαος αραγε?)
GiorgosT Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ 6 ώρες πριν, dieksodo είπε Ναι. Να το κοιτάξεις.
dieksodo Δημοσ. Σάββατο στις 09:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:09 μμ 7 minutes ago, GiorgosT said: Να το κοιτάξεις. το χω κοιταξει δοξα το θεω εχει βρωμισει το υτουμπ απο συνεντευξεις του
GiorgosT Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dieksodo είπε το χω κοιταξει δοξα το θεω εχει βρωμισει το υτουμπ απο συνεντευξεις του Όντως... Επεξ/σία χθες στις 09:42 πμ από GiorgosT
Lucifer Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ 3 ώρες πριν, dieksodo είπε εχει βρωμισει το υτουμπ απο συνεντευξεις του να σε πάρουμε στο γάμο μας εσένα
dieksodo Δημοσ. χθες στις 05:20 πμ Δημοσ. χθες στις 05:20 πμ 5 hours ago, Lucifer said: να σε πάρουμε στο γάμο μας εσένα 😂
dieksodo Δημοσ. χθες στις 07:19 μμ Δημοσ. χθες στις 07:19 μμ 21 hours ago, GiorgosT said: Όντως... Η νευραλινκ επιτρεπει σε τυφλους να βλεπουν σε παραλυτους και αθρωπους με αρρωστιες του εγκεφαλου η σταρλινκ επιτρεπει απικοινωνια σε φτωχες χωρες και αναπτυξη επιχειρησεων και τεχνολογιας Η τεσλα επαναεφευρε το αμαξι και εχει οδηγησει τις αυτοκινητοβιομηχανιες σε καθαροτερο αερα περιβαλλον και λιγοτερα ατυχηματα το Χ επανεφερε την ελευθερια του λογου στο δημοσιο διαλογο οπου τα legacy media ειχαν κυριαρχησει χωρις να επιτρεπουν να ακουγεται η αλλη αποψη Αιντε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα