Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Το να εργάζεσαι ως Beta Tester στην καθε εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών αμισθί και ταυτόχρονα να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κιολας ειναι ενα νεο level βλακειας κατα την γνωμη μου...

Σε αυτο το σταδιο οτι και να παθεις εισαι αξιος της μοιρας σου...

story-of-my-cc-work-life.gif

Τα λεφτά που έδωσες τα παίρνεις σε πόντους για τα microtransactions στο μαγαζί του παιχνιδιού. Που αν συνεχίσεις να το παίζεις σοβαρά το παιχνίδι συνήθως τα κάνεις έξτρα χώρο στο μπαούλο του παιχνιδιού, ειδικά tabs κ.τ.λ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, MikeGR7 said:

Το να εργάζεσαι ως Beta Tester στην καθε εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών αμισθί και ταυτόχρονα να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κιολας ειναι ενα νεο level βλακειας κατα την γνωμη μου...

Το παιχνίδι και η εταιρία δεν είναι όπως όλα τα άλλα. Είναι πραγματικά f2p και γιαυτό το στηρίζουν όσοι παίζουν. Τα χρήματα για το early access στα δίνει πίσω ουσιαστικά σε μορφή in game currency για να το ξοδέψεις σε cosmetics, tabs κλπ. Είναι επίσης από τα λίγα παιχνίδια που ότι cosmetic ή γενικά χρήσιμο αντικείμενο είχες αγοράσει στο προηγούμενο παιχνίδι, μεταφέρεται στο νέο. Hacks και exploits πάντα θα υπάρχουν σε σχεδόν όλα τα online παιχνίδια είτε είναι early access είτε όχι. 

Επεξ/σία από thanoskkk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κλαψοstreamer ο άλλος δεν είχε κάν 2fa , αλλά μου κάνει εντύπωση η σιωπή της GGG. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Ξέρεις υπάρχουν και άνθρωποι που το κάνουν από ενδιαφέρον και αγάπη προς ένα προϊόν.

Οπότε ευχαριστούμε όλοι που μας είπες βλάκες , ευχαριστούμε και αυτούς που υποστήριξαν το σχόλιο σου.

Επειδή εγώ δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο , θα μπορούσα να χαρακτηρίσω βλάκα όποιον είναι οπαδός μίας ομάδας σωστά ?

Βασικά με την λογική σου όποιος υποστηρίζει κάτι και δεν πληρώνεται είναι βλάκας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Ξέρεις υπάρχουν και άνθρωποι που το κάνουν από ενδιαφέρον και αγάπη προς ένα προϊόν.

Οπότε ευχαριστούμε όλοι που μας είπες βλάκες , ευχαριστούμε και αυτούς που υποστήριξαν το σχόλιο σου.

Επειδή εγώ δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο , θα μπορούσα να χαρακτηρίσω βλάκα όποιον είναι οπαδός μίας ομάδας σωστά ?

Βασικά με την λογική σου όποιος υποστηρίζει κάτι και δεν πληρώνεται είναι βλάκας

Συγκρινεις δυο τελειως ανομοια πραγματα.

Ειδες ποτε κανεναν να βαλει μεσα σε ενα γηπεδο μια ντουζινα ασχετους και να σου πει ελα να πληρωσεις εισητήριο Ολυμπιακού για να δεις τις μπεκατσες τους και εγω σου "τάζω' οτι μια μερα θα τους κανω Ρεάλ Μαδρίτης??

Θα ηταν βλακεια όντως.

Πρωτα καντους ομαδα και μετα θα πληρωσω εισητηριο ομαδας.

Το σωστό το επιχείρημα που εγραψαν καποια παιδια εδω, ειναι οτι τελος παντων θα παρεις Currency και items και οκ αυτο σε ενα βαθμο εχει μια λογικη και το καταλαβαίνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Συγκρινεις δυο τελειως ανομοια πραγματα.

Ειδες ποτε κανεναν να βαλει μεσα σε ενα γηπεδο μια ντουζινα ασχετους και να σου πει ελα να πληρωσεις εισητήριο Ολυμπιακού για να δεις τις μπεκατσες τους και εγω σου "τάζω' οτι μια μερα θα τους κανω Ρεάλ Μαδρίτης??

Θα ηταν βλακεια όντως.

Πρωτα καντους ομαδα και μετα θα πληρωσω εισητηριο ομαδας.

Το σωστό το επιχείρημα που εγραψαν καποια παιδια εδω, ειναι οτι τελος παντων θα παρεις Currency και items και οκ αυτο σε ενα βαθμο εχει μια λογικη και το καταλαβαίνω.

Δεν συγκρίνω καθόλου ανόμοια πράγματα.

Σου εξήγησαν και άλλοι ότι ο κόσμος αγαπάει την εταιρεία και το παιχνίδι και για να στηρίξει την προσπάθεια πλήρωσε κάποια χρήματα.

Εσένα σου φενεται βλακεία που στηρίζουμε την εταιρεία χωρίς τελικό προϊόν επειδή δεν πληρωνόμαστε

Και εγώ έφερα ως παράδειγμα έναν οπαδό που στηρίζει μία ομάδα χωρίς να πληρώνεται.

Αν δεν βλέπεις την συσχέτιση δεν πειράζει, τουλάχιστον μην απαξιώνεις ότι δεν καταλαβαίνεις χωρίς να το σκεφτείς πρώτα.

Το τσουβαλιασμα και οι χαρακτηρισμοί καλό είναι να αποφεύγονται.

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 1/1/2025 στις 11:04 ΜΜ, redhotstef είπε

Άντε να έχεις βάλει και λεφτά για τον εξοπλισμό.. 

Είχα ακούσει ότι σε ένα παιχνίδι δεν θυμάμαι πιο, κάθε φορά που εσκαγε ενημέρωση, έπρεπε να τα ξανά αγοράσεις όσα προνόμια/εξοπλισμό είχες ήδη. 

Προσωπικά μόνο pubg και τζάμπα παίζω. 

Υπάρχουμε και εμείς που αγοράσαμε το pubg 30 ευρώ και όταν έγινε δωρεάν έδωσε κάτι λίγα coins 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TehKwstas9 είπε

Υπάρχουμε και εμείς που αγοράσαμε το pubg 30 ευρώ και όταν έγινε δωρεάν έδωσε κάτι λίγα coins 

Εννοούσα στο κινητό σορυ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...