Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Καλή Χρονιά με υγεία και Χρόνια Πολλά!!

Συγγενικό μου πρόσωπο θα μετακομίσει στη Χαλκίδα, καθώς μέσω του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ πέρασε εκεί.

Για όσους έχετε πάει και έχετε μείνει αρκετό καιρό ή ζείτε και μόνιμα εκεί θέλω να σας ρωτήσω:

-Τι κόστος έχουν τα ενοίκια εκεί και γενικά το κόστος ζωής πως κυμαίνεται?

- Βρίσκει κάποιος δύσκολα ή εύκολα σπίτι εκεί?

- Το κλίμα της πόλης πως είναι?

- Η ζωή γενικά εκεί πως είναι?

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

350€ γκαρσονιέρα περίπου. Βρίσκεις σχετικά δύσκολα σπίτι. Το κλίμα καλό, κανονικο. Η ζωή στη πόλη σχετικά ακριβή, τιμές Αθήνας.

Καλοκαίρι πολύς  κοσμος, χειμώνας σαν επαρχία.

Όλα πάντα σε συνάρτηση από ποια περιοχή της Ελλάδας έρχεται ο συγγενής σου.

Αυτά τα λίγα. Και εγώ ρώτησα για να σου γράψω, δεν είμαι από εκεί.

Καλή αρχή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγω θα σου πω μονο οτι καθε φορα που θα ακουσεις  "τα ενοικια ειναι σαν της αθηνας" να ξερεις οτι δεν εχουν ιδεα ποσο εχουν φτασει τα ενοικια της αθηνας.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, basilis_k6 said:

εγω θα σου πω μονο οτι καθε φορα που θα ακουσεις  "τα ενοικια ειναι σαν της αθηνας" να ξερεις οτι δεν εχουν ιδεα ποσο εχουν φτασει τα ενοικια της αθηνας.

Ή δεν έχουν καταλάβει ότι στην Αθήνα νοικιάζονται τα σπίτια του 60 σε παρόμοιες τιμές με σπίτια του 90 στην επαρχία (σε μεγάλη επαρχία εννοώ, όχι Κιλκίς). 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Κάτι φίλοι ( που είναι δημόσιοι υπαλληλοι) νοικιάζουν με 500-600 ευρώ το μήνα στην Αθήνα σε περιοχές τύπου Κυψελη και μπαίνουν μέσα κάθε μήνα ένα 500αρι. Μόνο έναν ξέρω στη Πλ.Αττικης που δίνει 350 αλλά ξέρεις πως είναι η συγκεκριμένη περιοχή 

Δημοσ.
18 hours ago, airtrelomike13 said:

Καλησπέρα Καλή Χρονιά με υγεία και Χρόνια Πολλά!!

Συγγενικό μου πρόσωπο θα μετακομίσει στη Χαλκίδα, καθώς μέσω του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ πέρασε εκεί.

Για όσους έχετε πάει και έχετε μείνει αρκετό καιρό ή ζείτε και μόνιμα εκεί θέλω να σας ρωτήσω:

-Τι κόστος έχουν τα ενοίκια εκεί και γενικά το κόστος ζωής πως κυμαίνεται?

- Βρίσκει κάποιος δύσκολα ή εύκολα σπίτι εκεί?

- Το κλίμα της πόλης πως είναι?

- Η ζωή γενικά εκεί πως είναι?

Σας ευχαριστώ

μια συμβουλη: καλυτερα να νοικιασει σε κανα χωριο πιο εξω ακομα και αν δεν εχει αμαξι (υπαρχουν τοπικα κτελ) μιας και το χειμωνα σχεδον παρακαλανε φοιτητες μπας και. Απλως να βρει για ολο το χρονο και οχι με χειμερινη σεζον. Εκει τοσο τα ενοικια οσο και η αγορα ειναι πολυ φθηνοτερη απο Χαλκιδα κεντρο.

Αρτακη, ψαχνα

Δημοσ.

Καλή χρονιά 

Έχω έρθει 2 χρονιά περίπου από Αθήνα, οι τιμές για διασκέδαση είναι ποιο οικονομικές εδώ και στα ενοίκια ισχύει το ίδιο. Σχετικά με την ποιότητα ζωής απλά δεν υπάρχει σχέση. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι εντελώς διαφορετικοί, δεν θα ξοδεύει ώρες από τη ζωή του μέσα στο αμάξι κολλημένος στην κίνηση. Ότι κάνει θα βλέπει συνέχεια θάλασσα. Δεν μου έχει λείψει κάτι εδώ σε σχέση με την Αθήνα,  ίσως μόνο ότι δεν έχεις πολλές επιλογές στην αγορά για ψώνια αλλά η Αθήνα είναι 40 λεπτά.

Γενικά να έρθει τρέχοντας δεν θα το μετανιώσει.

Ελπίζω να βοήθησα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...