Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!

θέλει ο άντρας μου να πάει σε κάποιον αγώνα μπάσκετ με την παρέα του στο ΟΑΚΑ αλλά δεν καταλαβαίνω πώς κλείνεις εισιτήρια. Κατέβασα μια εφαρμογή club 1908. Για να κλείσω εισιτήρια από εκεί, θα πρέπει να πάρω και το πρώτο που έχει στα εισιτήρια και γράφει membership? 
Επίσης, μπορώ εγώ να αγοράσω τα εισιτήρια και να του τα κάνω δώρο ονομαστικά για να πάνε στο gov wallet? 

Δημοσ.

https://www.paobc.gr/eisitiria/105992_diathesima-ta-eisitiria-gia-tin-anametrisi-me-ton-paok

Εδώ διαβάζω ότι ο μοναδικός τρόπος διάθεσης εισιτηρίων είναι μέσω αυτής της εφαρμογής και πρέπει να δώσεις πρώτα ετήσια συνδρομή 20€ !

Τραγικό! Δηλαδή αν θέλεις να πας μια φορά στο γήπεδο θα πρέπει να κατεβάζεις εφαρμογές στο κινητό και θα πρέπει να δώσεις ξερωγώ τα διπλάσια λεφτά απότι αν πλήρωνες απλά ένα εισιτήριο 

Δημοσ.

Αυτό είδα κι εγώ, και θεώρησα ότι κάτι δεν έχω καταλάβει καλά! 
Γιατί θέλουνε να πάνε σε κάποιον αγώνα με ξένη ομάδα και βλέπω ότι είναι το φθηνότερο 40€ το εισιτήριο. Με το 20άρικο πάει 60€! 
Τα θεωρώ πολλά για να πας να κάτσεις πίσω πίσω που δεν ξέρω καν αν βλέπεις και τίποτα και να δώσεις τόσα λεφτά! 😕 

Άρα καλά έχω καταλάβει ε; 

Δημοσ.
On 02/01/2025 at 05:30, cthulhucarbide said:

Τραγικό! Δηλαδή αν θέλεις να πας μια φορά στο γήπεδο θα πρέπει να κατεβάζεις εφαρμογές στο κινητό και θα πρέπει να δώσεις ξερωγώ τα διπλάσια λεφτά απότι αν πλήρωνες απλά ένα εισιτήριο 

δεν πειράζει, ας πάνε αυτοί που θέλουν να στηρίζουν την ομάδα παραπάνω από μια φορά το χρόνο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2025 στις 4:30 ΠΜ, cthulhucarbide είπε

https://www.paobc.gr/eisitiria/105992_diathesima-ta-eisitiria-gia-tin-anametrisi-me-ton-paok

Εδώ διαβάζω ότι ο μοναδικός τρόπος διάθεσης εισιτηρίων είναι μέσω αυτής της εφαρμογής και πρέπει να δώσεις πρώτα ετήσια συνδρομή 20€ !

Τι τραγικο ρε φιλε. Αυτο γινεται χρονια σε ποδοσφαιρο κ μπασκετ σε ολες τις μεγαλες ομαδες και τα εσοδα πανε στον ερασιτεχνη. 

Εκτος αυτου, δινεται η δυνατοτητα σε αυτους που εχουν membership(καρτα φιλου κοινος), να βρισκουν ποιο ευκολα εισητηρια ακομα και σε δυσκολα ματς, σε αντιθεση με αυτο π γινοταν παλια που ξαφνικα σε ενα μεγαλο παιχνιδι ο καθε πουθενας ηθελε να παει και να φερει και την γκομενα του μαζι κ γινοταν χαμος με τα εισητηρια.

22 ώρες πριν, Pintsie είπε

Αυτό είδα κι εγώ, και θεώρησα ότι κάτι δεν έχω καταλάβει καλά! 
Γιατί θέλουνε να πάνε σε κάποιον αγώνα με ξένη ομάδα και βλέπω ότι είναι το φθηνότερο 40€ το εισιτήριο. Με το 20άρικο πάει 60€! 
Τα θεωρώ πολλά για να πας να κάτσεις πίσω πίσω που δεν ξέρω καν αν βλέπεις και τίποτα και να δώσεις τόσα λεφτά! 😕 

Άρα καλά έχω καταλάβει ε; 

καλα το εχεις καταλαβει. εχουν ανεβει οι τιμες στο μπασκετ του παναθηναικου. μιλα με καποιο φιλο του, μηπως πανε σε εγχωριο αγωνα, η μηπως δεν τους πειραζει να ειναι πισω πισω.

Δημοσ.

Το θέμα είναι, βλέπεις τίποτα στις θέσεις πίσω (πχ 408). 
ή θα δώσουμε 60 € και θα τρώμε hot dog μόνο. 

Παλιά είχα πάει στο γήπεδο αυτό, αλλά καθόμουν σχετικά μπροστά οπότε δεν έχω άποψη. 

Δημοσ.

Στην 408 το πρόβλημα δεν είναι τόσο το πίσω όσο το πάνω, είναι λίγο περίεργα από ψηλά.

Είχα πάει κάποτε εκεί στο ημίχρονο γιατί δεν την πάλευα κάτω με τον κοσμο

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

δεν πειράζει, ας πάνε αυτοί που θέλουν να στηρίζουν την ομάδα παραπάνω από μια φορά το χρόνο.

Εγώ προτείνω να βγαίνουν μόνο διαρκείας και τα απλά εισιτήρια να καταργηθούν. Ή θα πηγαίνεις σε όλους τους αγώνες ή καθόλου. Άντε με τον κάθε τυχάρπαστο που θέλει να πάει σε έναν αγώνα μια φορά να δει πως είναι

7 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Τι τραγικο ρε φιλε. Αυτο γινεται χρονια σε ποδοσφαιρο κ μπασκετ σε ολες τις μεγαλες ομαδες και τα εσοδα πανε στον ερασιτεχνη. 

Εκτος αυτου, δινεται η δυνατοτητα σε αυτους που εχουν membership(καρτα φιλου κοινος), να βρισκουν ποιο ευκολα εισητηρια ακομα και σε δυσκολα ματς, σε αντιθεση με αυτο π γινοταν παλια που ξαφνικα σε ενα μεγαλο παιχνιδι ο καθε πουθενας ηθελε να παει και να φερει και την γκομενα του μαζι κ γινοταν χαμος με τα εισητηρια.

Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και χρόνια, έχω να πάω γήπεδο πολύ καιρό από τότε που σίγουρα δεν ίσχυε αυτό αλλά αυτά που ακούω δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούνται θετικά.

Άμα θέλεις εξασφαλισμένο εισιτήριο πάρε διαρκείας και άσε τους άλλους μετά να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες

Δημοσ.

Στη δεύτερη ερώτηση: 
Εάν αγοράσω εγώ 2-3 εισιτήρια για να τα κάνω δώρο στην παρέα, μπορώ να τους τα μεταφέρω; ή θα πρέπει κι εκείνοι να έχουν πάρει αυτή τη συνδρομή; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...