Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, goapad είπε

Αντε κ στο counter strike σιγά σιγά 

Γιατί ρε σύ ? Θυμάμαι πρίν καμιά 15-20 χρόνια στο 1.6 εμείς γελούσαμε όταν ξεκινούσαμε και τρώγαμε Headshot με χειροβομβίδα απο την βάση τον άλλων....

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Chocobo είπε

Γιατί ρε σύ ? Θυμάμαι πρίν καμιά 15-20 χρόνια στο 1.6 εμείς γελούσαμε όταν ξεκινούσαμε και τρώγαμε Headshot με χειροβομβίδα απο την βάση τον άλλων....

Τώρα 30αρησαμε ρε σύ μια δυο ώρες μπαίνουμε να παίξουμε οπότε υπάρχει ελεύθερος χρόνος και να σε τρώει ο άλλος από τη βάση μέσα από τον τοίχο headshot με μαχαίρι παραπάει 😂με συγχύζουν 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 1/1/2025 στις 3:30 ΜΜ, Kostasspil είπε

Αντε και στο pubg. Εχουμε γεμισει παντου cheaters. Αμα δεν εισαι καλος μην παιζεις στην τελικη

Κατέβασα πριν από κανένα 6μηνο PUBG.... φίλε είναι γεμάτο cheaters. Λογικά και εγώ είμαι νουμπάς αλλά στα 4-5 παιχνίδια που έπαιζα τουλάχιστον στα 2 μου έκανα από το πουθενά, πίσω από τοίχους ή τους έβλεπα να πετάνε. Χάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λέω η epic και η κάθε epic που έχει online παιχνίδια να βάλουν ένα cheat mode που να ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύει cheaters και να έχουν όλοι παίχτες αυτόματα όλα τα cheats στη διάθεση τους από την ίδια την εταιρία. Έτσι το cheating δε θα έχει πλέον κανένα νόημα και αυτοί που πλήρωσαν για τα cheats θα νοιώθουν μ@λ@κες.

Βέβαια τα sesdions θα τελειώνουν σε 1-2 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

:D :D :D

EDIT:

Με είχαν μπανάρει παλιά από πίστα του half life σαν cheater αλλά η αλήθεια ήταν ότι όλοι οι παίχτες ήταν ψιλονουμπάδες και τους είχα για καραμέλες και δυστυχώς δεν έδειχνα κανένα έλεος.🤣

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
15 ώρες πριν, micos000 είπε

Εγώ λέω η epic και η κάθε epic που έχει online παιχνίδια να βάλουν ένα cheat mode που να ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύει cheaters και να έχουν όλοι παίχτες αυτόματα όλα τα cheats στη διάθεση τους από την ίδια την εταιρία. Έτσι το cheating δε θα έχει πλέον κανένα νόημα και αυτοί που πλήρωσαν για τα cheats θα νοιώθουν μ@λ@κες.

Βέβαια τα sesdions θα τελειώνουν σε 1-2 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

:D :D :D

EDIT:

Με είχαν μπανάρει παλιά από πίστα του half life σαν cheater αλλά η αλήθεια ήταν ότι όλοι οι παίχτες ήταν ψιλονουμπάδες και τους είχα για καραμέλες και δυστυχώς δεν έδειχνα κανένα έλεος.🤣

Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες ενω παιζεις κανονικα χωρις κανενα cheat και εισαι πολυ καλυτερος απο τους αλλους ολοι νομιζουν οτι cheatareis και μετα εχεις παρατραγουδα απο το πουθενα χωρις να φταις. Πριν κανα χρονο ειχα δοκιμασει το cod στο κινητο και αν και ημουν level 1 και οι αλλοι ειχε και 200 ειχα βαρεθει να βγαινω mvp και να νικαμε συνεχεια σαν ομαδα. Δηλαδη καποιοι ενω εχουν παιξει 200 ωρες κατι παραμενουν νουμπαδες. Εβλεπες αυτοι με ρουχα καλυτερα οπλα κτλ με 5kils και εγω τα τελειως stock με μανισιο οπλο να βαραω 30+kills με 50 max που τελειωνε το παιχνιδι που ηταν στα 50 kills συνολο ομαδας. Ισως για αυτο δεν ξερουν και οι εταιριες ποιους να μπαναρουν. Καποιοι οντως βαζουν cheat αλλοι απλα ειναι πολυ καλυτεροι απο τους αλλους και αλλοι ειναι τελειως νουμπαδες μολις χασουν αμεσως το ριχνουν στο cheat αντι να πουν οτι απλα ειναι αχρηστοι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...