Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές. Λοιπόν ανέκαθεν χρησιμοποιώ Spotify για podcast και έτσι το free μου ήταν υπεραρκετό. Πρόσφατα βέβαια έχω εντρυφήσει στην εφαρμογή και την ελαστικότητα που σου δίνει  ιδίως στα τραγούδια. Έτσι σκέφτομαι να κάνω πριμιουμ. Η ερώτηση μου είναι. Πέραν της στάνταρ μηνιαίας συνδρομής υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (όχι με vpn δεν θέλω να μπλέξω εκεί) να αγοράσω ένα πακέτο ετήσιο από cd keys η κάποιο άλλο σαιτ κλειδαριθμων και ετησίως να μου βγει πολύ φθηνότερα? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές. Λοιπόν ανέκαθεν χρησιμοποιώ Spotify για podcast και έτσι το free μου ήταν υπεραρκετό. Πρόσφατα βέβαια έχω εντρυφήσει στην εφαρμογή και την ελαστικότητα που σου δίνει  ιδίως στα τραγούδια. Έτσι σκέφτομαι να κάνω πριμιουμ. Η ερώτηση μου είναι. Πέραν της στάνταρ μηνιαίας συνδρομής υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (όχι με vpn δεν θέλω να μπλέξω εκεί) να αγοράσω ένα πακέτο ετήσιο από cd keys η κάποιο άλλο σαιτ κλειδαριθμων και ετησίως να μου βγει πολύ φθηνότερα? 

Σου έστειλα pm

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα έτυχε να ψάχνω κι εγώ το θέμα επειδή κουράστηκα με τα mods που δε δουλεύουν πλέον. Είδα προτάσεις όπως gamsgo (όπου δεν είχε καν επιλογή spotify αυτή τη στιγμή) και spliiit όπου είχε για συνδρομή μόνο με 6.5 ευρώ το μήνα, τα οποία είναι πολλά καθώς με ακόμα 1.5 ευρω, στα 8, φτιάχνεις κανονικά ατομικό χωρίς να μπλέκεις με άλλους. Επομένως δεν υπάρχει κάποια συμφέρουσα επιλογή που να γνωρίζω. Αν ξέρεις κάποιος ας μας γράψει αν υπάρχει άλλη εναλλακτική, ή ακόμα καλύτερα αν ψάχνει κάποιος άτομα για να ξεκινήσει συνδρομή φαμιλυ εγώ είμαι μέσα, καθώς με 26 ευρώ το άτομο (εφόσον είναι 6) βγαίνει ετήσιο που είναι μια χαρά τιμή. 

Δημοσ.

Μέσα στ' άλλα υπάρχει τρόπος μέσω αλλαγής χώρας στο profile / account σου (μέσω VPN) και αγορά ετήσιας δωροκάρτας (για Individual) που προορίζεται για αυτή την άλλη χώρα από γνωστή πλατφόρμα. Άποψή μου: μην μπλέξετε με Family πακέτα άλλης χώρας καθότι το Spotify τα κυνηγάει και μέσα στο 2024 διέγραψε (όχι απλά έκανε free, αλλά κανονικότατο disable) αρκετά accounts που είχαν παράνομα οικογενειακά πακέτα. Συγκεκριμένα, διαγράφηκαν πολλά accounts τα οποία ήταν οι plan managers αυτών των Family πακέτων (τα απλά μέλη έγιναν free και απλά έπρεπε να κάνουν reset το password τους). 

p.s. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ποτέ δεν θα κάνει ντου το Spotify και στα Individuals για crosscheck IP / πραγματικής τοποθεσίας χρήσης.

Δημοσ.

Εγώ μπήκα σε φαμιλυ συνδρομή μέσω spliiit με 3.27 (2.17 +1.10 που κρτάει η πλατφόρμα). Αρκετά εύκολο σαν διαδικασία και εφόσον είσαι Ελλάδα και βάλεις την ίδια διεύθυνση με τον admin της συνδρομής δεν θα χεις θέμα. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται κομπλε, και γλιτώνεις και φασαρία με την αυτόματη πληρωμή κάθε μήνα. Αν ενδιαφέρεσαι τσεκαρε τώρα τη σελίδα τους γιατί έχουν ανοίξει κάποιες συνδρομές σε αυτή την τιμή τις τελευταίες μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...