gergerman78 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 πμ Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα το τηλέφωνο αρχές Δεκέμβρη, στη black friday. Διάβασα διάφορα reviews και τελικά κατέληξα σε αυτό αφού κατάλαβα ότι είναι VFM αλλά κυρίως για το Stock android της motorola. Θα δείξει ο χρόνος για την ορθότητα ή όχι της επιλογής μας. Το έχω ακόμα στο κουτί αφού περιμένω ακόμα θήκες. Πήρα μεν θήκες τύπου book αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει να βάλω και προστατευτικό οθόνης. Θέλω να θέσω τα εξής ερωτήματα: 1) μόνος μου, ένας χρήστης δηλαδή με μηδενική σε αυτά εμπειρία, θα τα καταφέρνω ή θα κάνω ζημιά; 2) α) αν το αποφασίσω, έχω σταμπάρει τα εξής: https://www.skroutz.gr/s/53361692/Hofi-Full-Face-Tempered-Glass-2tmch-Motorola-Edge-50-Fusion.html Είναι οκ; β) αυτή η κόλλα τι είναι; δεν θα καταστρέψει την οθόνη; β) χθες μου είπαν σε ένα κατάστημα ότι δεν αφαιρείται εύκολα, θέλει ειδικό μηχάνημα μετά. Ισχύει; 2) αν δεν το αποφασίσω για μόνος μου, ποιο μαγαζί κάνει καλή δουλειά; εννοώ από τα γνωστά Ευχαριστώ, καλή συνέχεια.
GATE123 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Καλησπέρα και καλή χρονιά. Πήγαινε στο Κωτσόβολο και θα σου περάσουν εκείνοι. Καλορίζικο. Αν και με τα ίδια λεφτά θα πήγαινα στο Motorola Moto Edge 50 Pro.
liakinen Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Πήγαινε στο Κωτσόβολο και θα σου περάσουν εκείνοι. Καλορίζικο. Αν και με τα ίδια λεφτά θα πήγαινα στο Motorola Moto Edge 50 Pro. 299€ έκανε το Fusion στην Black Friday.
GATE123 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakinen είπε 299€ έκανε το Fusion στην Black Friday. Και το 50 pro τόσο έκανε άντε 30-40€ παραπάνω. Το θέμα είναι ότι το 50 pro μετά ξανά ανέβηκε ενώ το Fusion έχει παραμείνει στα 288€(τιμή Best Price). Όσο για την Black Friday η μεγαλύτερη απάτη. Όχι σε όλα βέβαια. Εάν ψάξεις θα βρεις διαμαντακια. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:07 μμ από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα