Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! 
Σήμερα αγορά το iPhone 16 το ενεργοποίησα όλα κανονικά,ξεκίνησε να κάνει ενημέρωση το λογισμικό και ξαφνικά κόλλησε εδώ και δύο ώρες δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω η αρχική είναι όταν ξεκινάει το αιφον που λέει γεια σε όλες τις γλώσσες! Δεν ξέρω τι να κάνω,είναι άχρηστο το κινητό τώρα ή σώζεται; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά. Κανε ακριβώς αυτό που βλέπεις σε αυτό το βίντεο. Αν δεν το πετύχεις με την πρώτη ξανά δοκίμασε.

Αν ξανά πάει στο hello screen κανε αυτό που γράφει το δεύτερο σχόλιο, δλδ:

If you're stuck on the "Hello Screen" and can't swipe up...

1. Connect the phone to a device with iTunes.

2. Use the force restart method shown in the video, but continue to hold the power button

3. Should get an image of a computer and cable showing on your iPhone

4. iTunes should now detect the phone as needing fixed/restored (even if not setup)

5. Choose the option to do a restore in iTunes

6. It'll take a while, but you should get the iPhone back to stock and can then try setup again

Μετάφραση:

1. Συνδέστε το τηλέφωνο σε μια συσκευή με το iTunes.
2. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο αναγκαστικής επανεκκίνησης που εμφανίζεται στο βίντεο, αλλά συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας
3. Θα πρέπει να λάβετε μια εικόνα υπολογιστή και καλωδίου που εμφανίζεται στο iPhone σας
4. Το iTunes θα πρέπει τώρα να εντοπίσει ότι το τηλέφωνο χρειάζεται επιδιόρθωση/επαναφορά (ακόμα και αν δεν έχει ρυθμιστεί)
5. Ορίστε την επιλογή για να κάνετε επαναφορά στο iTunes
6. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά θα πρέπει να επαναφέρετε το iPhone σε απόθεμα και στη συνέχεια να δοκιμάσετε ξανά τη ρύθμιση
Το ίδιο γράφουν και εδώ https://discussions.apple.com/thread/255565392?sortBy=rank
Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Καλημέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 
Καθώς έψαχνα λύση έβαλα το παλιό κινητό δίπλα στο νέο καταλαθος και μου έβγαλε μια ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού αν θυμάμαι καλά μέσω του παλιού iphone! 
πάτησα οκ έκανε ότι έκανε και ανοιξε στην οθόνη αφετηρίας! Έγραψε σύρετε πάνω για ανάκτηση σε ένα λευκό φόντο πάω να πατήσω και είναι ενεργοποιημένο το voice over μου λέει πληκτρολόγησε τον κωδικό που είχα βάλει πριν το πάθει αυτό,το βάζω αλλά μου λέει ότι δεν ταιριάζουν οι κωδικοί ενώ είναι οι σωστοί και επίσης δεν ξέρω πως ενεργοποιήθηκε το voice over εφόσον ποτέ δεν είχα εισέλθει κανονικά στο νέο αιφον 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nikosnikandr19966 είπε

Καλημέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 
Καθώς έψαχνα λύση έβαλα το παλιό κινητό δίπλα στο νέο καταλαθος και μου έβγαλε μια ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού αν θυμάμαι καλά μέσω του παλιού iphone! 
πάτησα οκ έκανε ότι έκανε και ανοιξε στην οθόνη αφετηρίας! Έγραψε σύρετε πάνω για ανάκτηση σε ένα λευκό φόντο πάω να πατήσω και είναι ενεργοποιημένο το voice over μου λέει πληκτρολόγησε τον κωδικό που είχα βάλει πριν το πάθει αυτό,το βάζω αλλά μου λέει ότι δεν ταιριάζουν οι κωδικοί ενώ είναι οι σωστοί και επίσης δεν ξέρω πως ενεργοποιήθηκε το voice over εφόσον ποτέ δεν είχα εισέλθει κανονικά στο νέο αιφον 

Καλησπέρα, κανε αυτό που γράφω πιο κάτω από το βίντεο, δλδ αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...