alexisg3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Χαίρετε και καλή χρονιά. Εδώ και περίπου 6 μήνες κάνω σε καθημερινή βάση (4-5 φορές την εβδομάδα) γυμναστήριο. Τους πρώτους μήνες έκανα αρκετό διάδρομο μετά τα βάρη και όντως έχασα κοντά στα δέκα κιλά πολύ γρήγορα. Επειδή θα ήθελα να χάσω τρία τέσσερα κιλά ακόμα, και επειδή έχω αποκτήσει κάποια μυϊκή μάζα , αν ξεκινήσω εκ νέου διάδρομο μετά τα βάρη θα επηρεαστεί καθόλου η μυϊκή μάζα ; Ευχαριστώ
Qyraxos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Στη διατροφή σου πρέπει να εστιάσεις και όχι να φοβάσαι την αερόβια σε αποδεκτά πλαίσια (2-3 φορές τη βδομάδα από 20 έως 30 λεπτά).
Musclemar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Αν η διατροφή σου είναι οργανωμένη, έχεις σωστές θερμίδες και μακροθρεπτικά, με λογικά επίπεδα αερόβιας χωρίς υπερβολές, η μυϊκή σου μάζα θα είναι μια χαρά.
Mhdenistis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ο διάδρομος σε κάθε περίπτωση καλό κάνει στο θέμα της απώλειας βάρους, δεν έχει καμιά σχέση με την μυική μάζα αν έχεις χρόνο κάνε ελεύθερα χωρίς να σκέφτεσαι αυτές τις γελοιότητες.
alexisg3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Οπότε αν κάνω κανονικά βάρη και κάνω μετά το cardio θα είμαι μια χαρά σωστά; 2
Musclemar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, alexisg3 είπε Οπότε αν κάνω κανονικά βάρη και κάνω μετά το cardio θα είμαι μια χαρά σωστά; Ναι, σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα