liopyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δεν βλέπεται. Δεν ξέρω τι καλό βρήκατε στο άλλο thread, μάλλον άλλη σειρά βλέπω εγώ. Αυτό που τους δίνω μόνο είναι η Ντεμπ. Κατάφεραν να κάνουν την έφηβη Ντεμπ πιο εκνευριστική από την original, και αυτό είναι ένα κατόρθωμα, δεν λέω. Κατά τ'άλλα το μόνο που αξίζει στην σειρά είναι η φωνή του Michael C. Hall τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που ακούγεται. Πέρα από αυτό έχουμε ένα teen drama με την Ντεμπ που δεν της δίνουν το αμάξι να το παίξει μούρη στις φίλες της, έναν Ντέξτερ καρικατούρα που είναι περίγελος παντού, και κάμποσα σεναριακά ακροβατικά για τα οποία κρατάω μικρή επιφύλαξη επειδή έχουν περάσει 2-3 ζωές από τότε που είδα το κανονικό Ντέξτερ. Δεν νομίζω να το συνεχίσω. Σχεδόν μετάνιωσα και για τα πρώτα 4 επεισόδια που έκατσα και είδα. Αλλά του άνοιξα thread και μπράβο μου για αυτό. Καλή χρονιά! 1 3
CMOS_Z Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 30/12/2024 στις 8:39 ΜΜ, Arkin είπε Και απο οτι ειδα στο ξεκινημα ισως εχουμε και sequel αργοτερα μετα το New Blood μιας και He Lives... Το Dexter Resurrection θα το έχουμε μάλλον το καλοκαίρι από αυτά που έχω διαβάσει.
Arkin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Εγώ την αγάπησα ήδη παιδιά. Είδα και το 4ο χθες και περιμένω πως και πως το επόμενο. Η απόλυτη ισορροπία μεταξύ διασκέδασης και σοβαρότητας. Περιμένουνε ίσως το πιο δραματικό γεγονός σε όλο το franchise αν και το έχουμε δει στην πρώτη σεζόν του dexter αλλά τώρα θα δούμε και πως έγινε και δημιουργήθηκε ο dark passenger. Ο βασικός ηθοποιός βγάζει ακριβως ότι περιμένεις από τον dexter τρομερο τυπακι. Τα 4 πρώτα επεισόδια ένα solid 8.7 για μένα ακριβώς αυτο που ήθελα από prequel του dex στα νεανικά του χρόνια. 4
naimore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου εύκολα!! Πρώτη φορά είναι; τόσα και τόσα δεν έχουμε δει τόσα χρόνια;
The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καταφεραν παντως να το κανουν ολοιδιο με το αυθεντικο βαζοντας μεσα πολλους χαρακτηρες από το original. Ακολουθει το μοτιβο λιγο δραμα, λιγο χιουμορ, σεξ κλπ. Ο ηθοποιος που παιζει τον Ντεξτερ πολυ καλος. Καλο και το στορυ του μπαμπα του. Μασουκα, Ανχελ στο παρασκηνιο ισως και καλυτερα. αν και θα ηθελα τον Μασουκα να πεταει ατακες... τώρα εχουν κανει τον μαθητευομενο Ντεξ απο το 2ο επεισοδιο διευθυντη του εγκληματολογικου και οι αλλοι λουφαρουν. Καλο ειναι, αλλα προς το παρον ομως δεν εχει πολυ αγωνια και εντασεις.
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Ειδα σημερα τα 5/6 επεισοδια και απλα ειναι η εκπληξη της χρονιας. Τα αρνητικα του dexter franchise τα ξερουμε απο την κανονικα σειρα και υπαρχουν και εδω αλλα οποιος γουσταρει Dex απλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην αγαπησει το Original Sin. Μου αρεσουν πολυ και τα flashbacks ενω ξερεις τι θα γινει το βλεπεις με αγωνια. 4 επεισοδια εμειναν και ευχομαι να εχουμε και δευτερη σεζον. Μου αρεσει περισσοτερο και απο το New Blood.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα