nchatz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 To Light Wings LX 120mm PWM Triple Pack αποτελεί μια λύση αιχμής για τους λάτρεις των υπολογιστών που δίνουν προτεραιότητα στις επιδόσεις, την αισθητική και την αθόρυβη λειτουργία. Σχεδιασμένο με βάση τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και υψηλής, αλλά αθόρυβης, απόδοσης της be quiet!, το συγκεκριμένο σετ ανεμιστήρων συνδυάζει καινοτομική μηχανική, υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και ένα οπτικά εντυπωσιακό φωτισμό ARGB υψηλής αισθητικής για ποικιλία εφέ φωτισμού που μπορούν να «ζωντανέψουν» οποιοδήποτε σύστημα. Προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας, σχεδιασμού και απόδοσης, το Light Wings LX 120mm PWM Triple Pack είναι ιδανικό για κάθε εφαρμογή (π.χ. υπολογιστή υψηλών επιδόσεων, gaming κ.λπ). Οι ανεμιστήρες τύπου Light Wings LX 120mm PWM χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής, σύγχρονη σχεδίαση, υψηλή αποδοτικότητα και βεβαίως ήσυχη λειτουργία. Σχεδιάστηκαν για να είναι αποδοτικοί από την πρώτη… περιστροφή. Τα βελτιστοποιημένα πτερύγια τους, 7 σε αριθμό, εξασφαλίζουν εστιασμένη ροή αέρα (51,5 CFM) και πίεση (1,34 mm/H2O) που διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη θερμότητα, είτε εγκατασταθούν ως ρυθμιστές ροής αέρα στο εσωτερικό κάποιου κουτιού, είτε σε κάποιο ψυγείο ενός συστήματος υδρόψυξης. Διαβάστε ολόκληρο το hands-on
oraiustepe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 τιμη δεν μας ειπαν. με 5-6 ευρώ παίρνεις arctic pst κιολας. λιγο θορυβώδες στις υψηλές στροφές ειδικά αλλά value for money. κάτι μου λέει ότι το ένα θα κάνει 15-20 ευρώ μόνο και μόνο για το αθόρυβο. δεν θα πάρω be quiet αν είναι να δώσω 50-60 ευρώ για ανεμιστήρια.
Berserk_GR Δημοσ. Τετάρτη στις 12:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:52 πμ 3 ώρες πριν, oraiustepe είπε τιμη δεν μας ειπαν. με 5-6 ευρώ παίρνεις arctic pst κιολας. λιγο θορυβώδες στις υψηλές στροφές ειδικά αλλά value for money. κάτι μου λέει ότι το ένα θα κάνει 15-20 ευρώ μόνο και μόνο για το αθόρυβο. δεν θα πάρω be quiet αν είναι να δώσω 50-60 ευρώ για ανεμιστήρια. Τα φτηνα, ειναι απλα. Κανουν θορυβο και χαλανε ευκολα γιατι υπαρχει τριβη. Στα ακριβα υπαρχει μαγνητικος μηχανισμος χωρις τριβες. Αρα.... δεν κανουν τοσο θορυβο και λογο της μη τριβης δεν χαλανε και ευκολα. Εχουν πολυ μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο τα απλα. Δεν ειπα παρε αυτα, υπαρχουν και αλλες εταιριες. Εγω π.χ. εχω Corsair. Σε αυτα γενικως δινεις κατι παραπανω αλλα δεν ξαναγοραζεις και ειναι και αθορυβα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα