greeknax Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους !!! Εχω ένα fire tv stick και το χρησιμοποιώ κυρίως για iptv . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα mag tv box . Κάποιος που είναι γνωστής του αντικειμένου θα έχω κάποια διαφορά σε θέμα streaming πχ κολλήματα κτλπ ; Το mag παίρνει εφαρμογές android για να βάλω μέσα vpn ? ( κάποιες φορές το χρησιμοποιώ γιατί κλειδώνει ο πάροχος το λινκ )
kallair Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Στις 31/12/2024 στις 4:02 ΜΜ, greeknax είπε Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους !!! Εχω ένα fire tv stick και το χρησιμοποιώ κυρίως για iptv . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα mag tv box . Κάποιος που είναι γνωστής του αντικειμένου θα έχω κάποια διαφορά σε θέμα streaming πχ κολλήματα κτλπ ; Το mag παίρνει εφαρμογές android για να βάλω μέσα vpn ? ( κάποιες φορές το χρησιμοποιώ γιατί κλειδώνει ο πάροχος το λινκ ) οχι στο mag ΔΕΝ μπορεις να βαλεις android για να εχεις vpn. ειναι linux το λειτουργικο του. Θα εχεις λογικα λιγοτερα κολληματα αλλά δεν ειναι κ 100% σιγουρο. μπορει τα κολληματα που εχεις τωρα, να ειναι από τον provider σου. Αν εχεις τετοια θεματακια κ χρειαζεσαι vpn, δεν θα προτεινα την αγορα mag. κριμα ειναι να δωσει 100-120€ και μετα να θες αλλα λεφτα για εξτρα γκατζετακια για να εχεις το vpn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα