Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή password manager στο κινητό μου για την αποθήκευση όλων των username και password που χρησιμοποιώ. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητα δεδομένα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είναι ασφαλείς αυτές οι εφαρμογές; Ποιες είχατε χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιείτε ακόμη; Υπάρχουν free ή paid versions; Τελικά τι με συμβουλεύετε; Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Bitwarden και από μένα. Μπορείς να το βάλεις και στο pc αν θέλεις σαν πρόσθετο. Αν δεν σε ενδιαφέρει να το συνδέσεις και σε pc υπάρχει και η επιλογή του lastpass Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από micos000 1
pp6210 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 bitwarden και απο μένα, εγώ μετά τον πρώτο free χρόνο πήγα σε premium γιατί δίνει δυνατότητα file attachement και emergency access από άλλον χρήστη, για 10$ το χρόνο δεν νομίζω οτι θέλει συζήτηση! 1
BadBoy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Keepass2Android από εμένα, δε θέλω να εξαρτώμαι από κάποια εταιρία και πόσες φορές θα τη χακάρουν (βλ. Lastpass). Τη βάση την έχω στο φάκελο του dropbox για να συγχρονίζεται με τις υπόλοιπες συσκευές. Είναι κρυπτογραφημένη, οπότε και να πάρει κάποιος το αρχείο δε μπορεί να κάνει τίποτα. Στο PC χρησιμοποιώ το KeepassXC που έχει και addon για browsers, ωστέ να έχει autofill. 1
Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Αν είναι αξιόπιστο και ασφαλές, τι δωρεάν τι 10 ευρώ τον χρόνο είναι πολύ οκ. Εάν το εγκαταστήσω και στο pc, μπορώ να κάνω συγχρονισμό μεταξύ των δύο;
pp6210 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Αν είναι αξιόπιστο και ασφαλές, τι δωρεάν τι 10 ευρώ τον χρόνο είναι πολύ οκ. Εάν το εγκαταστήσω και στο pc, μπορώ να κάνω συγχρονισμό μεταξύ των δύο; είναι στο cloud, πάντα συγχρονισμένο το database είτε μπεις από κινητό είτε από pc, είναι open source, έχει κρυπτογράφηση, 2factor, έχει addon για browser και κάνει autofill όταν μπεις στη σελίδα log in... βάλε το δωρεάν, παίξε κανένα μηνα και θα δεις τι σε βολεύει 1
Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, BadBoy είπε Keepass2Android από εμένα, δε θέλω να εξαρτώμαι από κάποια εταιρία και πόσες φορές θα τη χακάρουν (βλ. Lastpass). Τη βάση την έχω στο φάκελο του dropbox για να συγχρονίζεται με τις υπόλοιπες συσκευές. Είναι κρυπτογραφημένη, οπότε και να πάρει κάποιος το αρχείο δε μπορεί να κάνει τίποτα. Στο PC χρησιμοποιώ το KeepassXC που έχει και addon για browsers, ωστέ να έχει autofill. Στο dropbox χρησιμοποιείς paid έκδοση; Γιατί από ότι είδα είναι 10 ευρώ το μήνα. Υπάρχει και η basic που είναι free.
BadBoy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Στο dropbox χρησιμοποιείς paid έκδοση; Γιατί από ότι είδα είναι 10 ευρώ το μήνα. Υπάρχει και η basic που είναι free. Basic, η βάση είναι κάτι KB. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα