7nisiotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 25 minutes ago, emperor4her said: Τελικα 39α μπορουμε καπως? Τώρα πέταξε το απόθεμα. (για pro) 1
enrique19 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Απο 800 ξεκινα...οποις το βρει 639 ειναι -20% δεν υπαρχει worldwide τετοια τιμη..δωρο Αγιου Βασιλη.
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Στις 31/12/2024 στις 5:15 ΜΜ, SOCRATIS1000 είπε Επειδη ειμαι μεσα στο εμποριο,τιμη αγορας το pro κανει καπου 650-700 χωρις τον φπα,προσφορα στα 700 πχ αν το εδινε και να μπαινει μεσα φορολογικα οκ,εδω θα βαζουν απο την τσεπη τους 200-300 ευρω.Ακραια τιμη Δεν αμφιβάλλω. Η κονσόλα μου είναι παγερά αδιάφορη. Αν πιάσει έπιασε. Αν δεν πιάσει refund. Ελπίζω στις γιορτές και στο οτι θα φύγει απο αποθήκη πρίν το πάρουν χαμπάρι. 1 2
malamask Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, klainmaingr είπε 24% του 639 είναι 153,35 ευρώ 639-153,35 = 485. Check again Δεν αμφιβάλλω. Η κονσόλα μου είναι παγερά αδιάφορη. Αν πιάσει έπιασε. Αν δεν πιάσει refund. Ελπίζω στις γιορτές και στο οτι θα φύγει απο αποθήκη πρίν το πάρουν χαμπάρι. Οι συγκεκριμένοι πάντως, πριν από δύο χρόνια είχαν τιμήσει εκείνη τη μυθική γκάφα τους όπου αφαιρουσαν 50€ από κάθε παραγγελία, με αποτέλεσμα να πάρουμε σε πολλαπλές παραγγελίες, προϊόντα 51€ πχ με μόνο 1€. Προς τιμήν τους επαναλαμβάνω ότι τις εξυπηρέτησαν όλες. Οπότε γιατί όχι κι εδώ; 3 2
ADHD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Και εγω πηρα ενα οταν ελεγε 1 τεμαχιο διαθεσιμο, τωρα αν πηρα το τελευταιο η αν θα ερθει ειναι αλλη ιστορια. Παντως και σε αυτα τα χρηματα εγω το θεωρω ακριβο, η κονσολα ισως εχει να μου προσφερει κατι στο μελλον, προς το παρον νομιζω απολύτως τιποτα πέρα απο τα 2TB σκληρο και ενα ας το πουμε refresh γιατι εχω το fat απο day 1, τελος παντων θα δουμε. 1
ADHD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Τι έγινε παρέλαβε κανείς ή έστω έφαγε επίσημα άκυρο? Εμένα σε επεξεργασία είναι ακόμη.
malamask Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Κι εμένα σε επεξεργασία ακόμα. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα για να απαντήσουν. Η κοπέλα μου είπε βέβαια πως είχαν απογραφή μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και γι αυτό έχουν πάει πίσω αρκετές παραγγελιές. Θα δείξει... 1
ADHD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, malamask είπε Κι εμένα σε επεξεργασία ακόμα. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα για να απαντήσουν. Η κοπέλα μου είπε βέβαια πως είχαν απογραφή μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και γι αυτό έχουν πάει πίσω αρκετές παραγγελιές. Θα δείξει... Ωραίος για να δούμε👍
katsikoula Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2024 στις 5:43 ΜΜ, katsikoula είπε Μόλις έριξα μία παραγγελία. Δεν με άφηνε αντικαταβολή. Δεν πειράζει όμως. Για να δούμε αν θα έρθει ποτέ. Αν δεν έρθει, θα μου έχουν δεσμεύσει απλά 639 ευρώ για 1 μήνα άσκοπα. Αν τιμήσουν όμως την προσφορά τους, το κέρδος είναι μεγάλο! Άντε να βρούμε disc drive τώρα... 🤔 Ευχαριστούμε TS! 🙏 Παραδόξως, έλαβα email με ACS tracking number. Το θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα τιμήσει τις παραγγελίες του PS5 Pro αλλά κοίτα να δεις... Επίσης θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα αναβαθμίσω από PS5 σε PS5 Pro εφόσον έχω τούμπανο pc αλλά και εδώ κοίτα να δεις... 😅 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από katsikoula 1
malamask Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, katsikoula είπε Παραδόξως, έλαβα email με ACS tracking number. Το θεωρούσα δεδομένα ότι δε θα τιμήσει τις παραγγελίες του PS5 Pro αλλά κοίτα να δεις... Επίσης θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα αναβαθμίσω από PS5 σε PS5 Pro εφόσον έχω τούμπανο pc αλλά και εδώ κοίτα να δεις... 😅 Γιατί δεν το περίμενες να στείλουν; Εδώ έστειλαν εκατοντάδες παραγγελίες πριν από δύο χρόνια ουσιαστικά δωρεάν. 1
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου On 16/01/2025 at 20:41, ADHD said: Τι έγινε παρέλαβε κανείς ή έστω έφαγε επίσημα άκυρο? Εμένα σε επεξεργασία είναι ακόμη. Στάλθηκε σήμερα μετά απο τηλέφωνο που τους πήρα χθες για να δώ την εξέλιξη. Αποτιμολόγηση δεν έχει γίνει ακόμα αλλα θα το κυνηγήσω απο βδομάδα. 1
ADHD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, klainmaingr είπε Στάλθηκε σήμερα μετά απο τηλέφωνο που τους πήρα χθες για να δώ την εξέλιξη. Αποτιμολόγηση δεν έχει γίνει ακόμα αλλα θα το κυνηγήσω απο βδομάδα. και σε εμενα σημερα, λογικα τα τηλεφωνα που κανατε επιασαν τοπο. Παντως την κονσολα δεν την ηθελα ιδιαιτερα αλλα πως εγινε και το OG fat PS5 μου εχει αρχισει και τα παιζει εντελως, συνεχεια crash ακομη και idle στο μενου. Το καθαρισα εννοειται με πεπιεσμενο αερα αλλα νομιζω οτι εχει ερθει η ωρα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα