Marduk1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, nepomuk είπε Αφορα πρωτιστως εμας ως εργαζομενους και καταναλωτες του "Δυτικου" ελευθερου κοσμου .Δεν μπορουν ολα να γινουν με διαταγματα . Κοντα στο νου και η γνωση . Δεν μπαινουμε στο Temu και στο Shein ως ταυροι εν υαλοπωλειο , τα σαρωνουμε ολα και μετα μας φταιει το αυταρχικο Κινεζικο καθεστως. Συντροφοι καταναλωτες του Δυτικου κοσμου απο δω και περα εχουμε την τυχη στα χερια μας και αυτο ειναι το πρωτοχρονιατικο μηνυμα μου στα μελη του φορουμ : Ας επιδειξουμε εγκρατεια στα θελγητρα των Κινεζομαγαζων, διοτι θα μας παρουν παραμαζωμα. Ο δυτικος κοσμος που υποστηριζεις εχει χασει την μπαλα και κανει πολυ χαζα πραγματα βαζοντας σε κινδυνο την ανθρωποτητα!!!Καλο ειναι να γνωριζει το ανθρωπινο ειδος ποιος κανει τις αταξιες!! 1
vastegial_74 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tsakalos! είπε Mια μολοτοφ δρομος.... Έστω μια πλημμύρα. Έτσι την είχα πάθει εγώ στην πολεοδομία Παλλήνης που ήθελα μια κάτοψη του διαμερίσματος και την οικοδομική άδεια για να πουλήσω και είχαν χαθεί σε μια πλημμύρα είπαν 😂😂😂. 1
goapad Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αυτό ακριβώς, προσωρινό κέρδος για λίγους είναι αυτό που γίνεται με την Κίνα, κατέστρεψαν όλες τις εγχώριες παραγωγές και κατέρρευσαν την αγοραστική δύναμη των πολιτών της δύσης. Δεν γίνεται ο δυτικός κόσμος μόνο να αγοράζει, πρέπει να παράγει και κάτι. Γι' αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι ο Τραμπ αυτό που κάνει με τις ταρίφες προς Κίνα είναι για να προστατέψει το Αμερικανικό βιοτικό επίπεδο. Δεν γίνεται να καταστρέφει η Κίνα την εγχώρια παραγωγή της Αμερικής επειδή έχουν μέχρι και παιδιά σε καθεστώς δουλειάς στην Κίνα για φθηνά εργατικά κέντρα. Είναι ο μόνος τρόπος να προστατέψει την χώρα του από την σίγουρη κατάρρευση, μιας και ότι και να θέλουν να παράγουν η Κίνα μπορεί να το κάνει σε κλάσμα του κόστους. Οπότε σου λέει φάτε ταρίφες ώστε να είναι και πάλι ακριβά για τους Αμερικανούς τα προϊόντα σας. Και ενισχύει την δική τους παραγωγή και δεν εξαρτώνται από την Κίνα και αποδυναμώνουν την βιομηχανική ισχύ της Κίνας. Καλό θα ήταν και ο Τραμπ να κόψει δασμούς προς ΕΕ και ολη η ΕΕ έτσι όπως φροντίζουμε τα gdpr και να βάζουμε χέρι σε εταιρίες κολοσσούς να αυξήσουμε τους φόρους κ τους δασμούς σε προϊόντα από Κίνα
mariosraptor84 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μου αρέσει που κάποιοι υποστηρίζουν την αυταρχική Δύση και τα προϊόντα της που να τα αγοράσετε και στην Κίνα φτιάχνονται και σας πιάνουν τον πισινό επειδή λέει την μάρκα πάνω. Η αφέλεια και η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί στην προπαγάνδα του δυτικού κόσμου. οπως είπε και μια φορά ένας αμερικανός” κοιτα αυτοί οι Ιρανοί που πήγαν και έχτισαν το κράτος τους γύρω από τις βάσεις μας”. Καλή χρονιά. 2 1 2
nepomuk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Marduk1 είπε Ο δυτικος κοσμος που υποστηριζεις εχει χασει την μπαλα και κανει πολυ χαζα πραγματα βαζοντας σε κινδυνο την ανθρωποτητα!!!Καλο ειναι να γνωριζει το ανθρωπινο ειδος ποιος κανει τις αταξιες!! Δεν υποστηριζω απλα , ειμαι δυτικος ανθρωπος , ανηκω εις την δυσιν , ειναι στο αιμα μου , στο DNA μου , ετσι το αισθανομαι ,ως ταυτοτητα μου , εξ αλλου ο τοπος εδω θεωρειται η κοιτιδα του δυτικου πολιτισμου , ομου μετα της Ρωμης . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από nepomuk 5
Marduk1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, nepomuk είπε Δεν υποστηριζω απλα , ειμαι δυτικος ανθρωπος , ανηκω εις την δυσιν , ειναι στο αιμα μου , στο DNA μου , ετσι το αισθανομαι ,ως ταυτοτητα μου , εξ αλλου ο τοπος εδω θεωρειται η κοιτιδα του δυτικου πολιτισμου , ομου μετα της Ρωμης . Αυτο το λες εσυ...στο ειπε καποιος....το ακουσες απο καπου...?ο δυτικος κοσμος καταρρει αγαπητε..(βλεπε γυρω σου)πιστευεις οτι ανηκεις 23 λεπτά πριν, nepomuk είπε Δεν υποστηριζω απλα , ειμαι δυτικος ανθρωπος , ανηκω εις την δυσιν , ειναι στο αιμα μου , στο DNA μου , ετσι το αισθανομαι ,ως ταυτοτητα μου , εξ αλλου ο τοπος εδω θεωρειται η κοιτιδα του δυτικου πολιτισμου , ομου μετα της Ρωμης . γιατι ετσι σου ειπαν να πιστευεις.. 2
nepomuk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Marduk1 είπε ο δυτικος κοσμος καταρρει αγαπητε..(βλεπε γυρω σου)πιστευεις οτι ανηκεις γιατι ετσι σου ειπαν να πιστευεις.. Κι επειδη καταρρεει ο δυτικος κοσμος ,παυω να ειμαι αυτο που ειμαι ; Προς το παρον το Ελληνικο γενος κατρακυλαει δημογραφικα . Καθε μερα που περναει βγαινουμε λιγοτεροι στο μετρημα , λιγοτεροι νεοι , περισσοτεροι γεροντες . Που θα βγει αυτο ; Ειναι και τα μεμετια διπλα , αμα βρουν ευκαιρια για περιπατο οπως στην Κυπρο το 74 , θα χιμηξουν . Λες να τους συγκρατησει ο Τσαρος ; Ενας λογος παραπανω να βγαινει το δυτικο συναισθημα απο μεσα μου , στην αναγκη εκτος απο τα στηθη μας θα συντρεξουν και οι Δυτικοι στην σωτηρια του γενους . Κατ εκτιμηση προσωπικη ολα αυτα , δεν μου τα σφυριξε κανεις και προς Θεου μη παρω κανεναν στο λαιμο μου .Ας ερευνησει ο καθενας τις γραφες και τα σημαδια και ας ερμηνευσει κατα το δοκουν και το προσωπικο συμφερον. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από nepomuk 3
ii_die_4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 yea yea... From Wikileaks 2017 https://www.independent.co.uk/tech/wikileaks-files-cia-umbrage-hacker-secret-spies-explained-countries-donald-trump-russia-a7618661.html
Le Perv Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, nepomuk είπε Αφορα πρωτιστως εμας ως εργαζομενους και καταναλωτες του "Δυτικου" ελευθερου κοσμου .Δεν μπορουν ολα να γινουν με διαταγματα . Κοντα στο νου και η γνωση . Δεν μπαινουμε στο Temu και στο Shein ως ταυροι εν υαλοπωλειο , τα σαρωνουμε ολα και μετα μας φταιει το αυταρχικο Κινεζικο καθεστως. Συντροφοι καταναλωτες του Δυτικου κοσμου απο δω και περα εχουμε την τυχη στα χερια μας και αυτο ειναι το πρωτοχρονιατικο μηνυμα μου στα μελη του φορουμ : Ας επιδειξουμε εγκρατεια στα θελγητρα των Κινεζομαγαζων, διοτι θα μας παρουν παραμαζωμα. H λυση που δινεις ειναι να ψωνιζουμε απο τους αμερικανους? π.χ. μεσω Αμαζον που τα αγοραζει απο το Aliexpress και τα μεταπωλει με καπελο και 10 ευρω μεταφορικα? Θα σωθει το Αιγαιο αν ψωνιζουμε απο Αμερικα? 2
aypnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gadgetseek είπε Μόνο στα κινεζομάγαζα ή και στα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα (π.χ. iphone..) ; Ή μήπως γι' αυτά να κάνουμε τα στραβά μάτια; Σε όλα, εξάλλου η παραγωγή των iphones σταδιακά μεταφέρεται στην Ινδία, οπότε θα πάρουμε ινδικό iphone:) Why India is so important to Apple https://www.cnbc.com/2023/04/18/why-india-is-so-important-to-apple.html Κι αφήνει πίσω πόλεις φαντάσματα. Apple's iPhone factory shift has left a ghost town behind in China https://appleinsider.com/articles/24/04/29/apples-iphone-factory-shift-has-left-a-ghost-town-behind-in-china Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από aypnia
Diavolos666 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, goapad said: Καλό θα ήταν και ο Τραμπ να κόψει δασμούς προς ΕΕ και ολη η ΕΕ έτσι όπως φροντίζουμε τα gdpr και να βάζουμε χέρι σε εταιρίες κολοσσούς να αυξήσουμε τους φόρους κ τους δασμούς σε προϊόντα από Κίνα Αν είχαν μυαλό όλος ο δυτικός κόσμος θα έπρεπε να συνεργάζεται, η Ευρώπη δεν είναι εχθρός της Αμερική,ς είμαστε ο μεγαλύτερος σύμμαχός τους. Αλλά εμείς έχουμε την Γερμανία να προσπαθεί να γινει Αμερική και τα βάζουν μαζί τους. Αυστραλία, καναδάς, Ευρώπη και Αμερική θα έπρεπε να έχουμε μία σύμβαση εμπορικής ένωσης. Ότι έχει η Αγγλία με την Αμερική ήδη. 10 hours ago, x8diesel said: Η Δύση δεν ευθύνεται εν μέρει για το που βρίσκονται οι Κινέζοι σήμερα; (MADE IN CHINA) Ότι σπείρεις θα θερίσεις.. Ναι προφανώς, πήγαν την παραγωγή εκεί για φθηνότερα χέρια και άδειασαν τα χέρια των δυτικών και ταυτόχρονα εκπαίδευσαν τους κινέζους να παράγουν τα πάντα και τώρα τρώμε την σκόνη τους. 8 hours ago, majunior said: Αν το κινέζικο κάνει 5 και το αμερικανικό κάνει 10, ο Τραμπ με τους δασμούς θα κάνει το κινέζικο να κάνει 11-12. Το πρόβλημα είναι αν ο αμερικανός καταναλωτής μπορεί να διαθέσει μόνο 5... Ναι σε αυτό ευθύνεται και η σπατάλη που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, έκλεισαν όλες τις εξορύξεις πετρελάιου στην Αμερική που αύξησε το κόστος πετρελαίου και όταν αυξάνεται το πετρέλαιο αυξάνονται όλες οι πρώτες ύλες, τύπωσαν χρήμα λες και είναι σε παιχνίδι monopoly, έστειλαν δισεκατομμύρια έξω και καλά για βοήθεια σε άλλες χώρες και δεν σεβάστηκαν τίποτα. Θα πέσουν οι τιμές στα εγχώρια προϊόντα και όταν αρχίσουν πάλι να παράγουν τοπικά θα ενισχύσουν τις τσέπες των ίδιων Αμερικανικών επιχειρήσεων και των εργαζοένων τους. Όταν είχαν ρίξει την φορολογία επί Τραμπ, αρκετές επιχειρήσεις έδιναν μπόνμους στους εργαζομένους γιατί τους περίσσευε χρήμα, πάλι χρήματα στις τσέπες των πολιτών. Δεν γίνεται να οδηγήσεις ένα κράτος στην ευημερία μέσω της φορολογίας. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Diavolos666
mariosnik_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Έστω μια πλημμύρα. Έτσι την είχα πάθει εγώ στην πολεοδομία Παλλήνης που ήθελα μια κάτοψη του διαμερίσματος και την οικοδομική άδεια για να πουλήσω και είχαν χαθεί σε μια πλημμύρα είπαν 😂😂😂. Αυτό είχε γίνει στο Αιγάλεω πριν δεκαετίες, καταστράφηκε τεράστιο μέρος εγχαρτου αρχειακού υλικού από την πολεοδομία.
goapad Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε Μου αρέσει που κάποιοι υποστηρίζουν την αυταρχική Δύση και τα προϊόντα της που να τα αγοράσετε και στην Κίνα φτιάχνονται και σας πιάνουν τον πισινό επειδή λέει την μάρκα πάνω. Η αφέλεια και η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί στην προπαγάνδα του δυτικού κόσμου. οπως είπε και μια φορά ένας αμερικανός” κοιτα αυτοί οι Ιρανοί που πήγαν και έχτισαν το κράτος τους γύρω από τις βάσεις μας”. Καλή χρονιά. Υποστηρίζουμε δεν υποστηρίζουμε φίλε αυτά που κάνουν (που δεν υποστηρίζουμε) δεν παύει να μένουμε και να είμαστε πολίτες της δύσης , πίστεψε με όταν έρθει ο κινεζος ο ρωσσος ο Β. Κορεάτης, δεν θα ρωτήσει ποιοι δεν υποστήριζαν την δύση να τους αφήσουμε να ζήσουν! Όποιον πάρει ο χάρος έτσι είναι αυτά δεν γράφουν ονόματα οι σφαίρες πάνω. Είμαστε αυτοί που είμαστε στην δύση καλοί κακοί ; Κανένα ρόλο δν παίζει αυτό που παίζει ρόλο είναι να είμαστε ενωμένοι σε συνεργασία όλη η δύση το ΝΑΤΟ για να μπορέσουμε να προλάβουμε το κακό! (Άλλο αν έχουμε προκαλέσει κ εμείς πολλά κακά) 1
Volga Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 31/12/2024 στις 12:41 ΜΜ, nepomuk είπε Αφορα πρωτιστως εμας ως εργαζομενους και καταναλωτες του "Δυτικου" ελευθερου κοσμου .Δεν μπορουν ολα να γινουν με διαταγματα . Κοντα στο νου και η γνωση . Δεν μπαινουμε στο Temu και στο Shein ως ταυροι εν υαλοπωλειο , τα σαρωνουμε ολα και μετα μας φταιει το αυταρχικο Κινεζικο καθεστως. Συντροφοι καταναλωτες του Δυτικου κοσμου απο δω και περα εχουμε την τυχη στα χερια μας και αυτο ειναι το πρωτοχρονιατικο μηνυμα μου στα μελη του φορουμ : Ας επιδειξουμε εγκρατεια στα θελγητρα των Κινεζομαγαζων, διοτι θα μας παρουν παραμαζωμα. ας επιδείξει εγκράτεια η κυβέρνηση στους φόρους και τις υψηλές τιμές των προϊόντων και μετά θα επιδείξουμε κι εμείς στους κινέζους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα