osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Απ οτι φαινεται και η oneplus ακολουθει το παραδειγμα της χιαομι,ωστε το AoD να μην ειναι always τελικα. Πριν λιγες ημερες αγορασα το nord ce4 lite στο οποιο διαπιστωσα οτι το AoD δεν μπορει να παραμετροποιηθει, οπως στο παλιο μου realme 8, με αποτελεσμα να μην μενει το ρολογακι στην οθονη παρα μονο για λιγα δευτερολεπτα. Με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ,βρηκα οτι ειναι σκοπιμο απο την πλευρα της εταιριας για λογους προφυλαξης της οθονης απο τυχον προβληματα (burn in).Επισης ειδα οτι το ιδιο θεμα εχουν και σε συσκευες της realme και της oppo. Aπογοητευτικα πληρως απο την συσκευη,η οποια κατα τ αλλα ειναι αριστη παρ ολο τον παλιο επεξεργστη. Το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο,προσωπικα,μου ειναι απαραιτητο.(Ειμαι και παιδι των παλιων καλων sony xperia). Πλεον μπαινω σε σκεψεις να το πουλησω και να μεταβω σε samsung (A34 ή Α35) ή σε honor (magic 5 lite ή magic 6 lite) που εχουν αυτο που μου λειπει.
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, adi32 είπε Γιατι δε βαζεις καμια εφαρμογη γι αυτο Προτιμω κατι εργοστασιακο.Και εκτος αυτου τα δεδομενα δεν τα εχω ανοιχτα καθε μερα και υποθετω οτι χωρις αυτο δεν θα δουλευει.
adi32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Γιατι να μη δουλευει Πολλες φορες οι αλλες εφαρμογες ειναι καλυτερες απο τις εργοστασιακες
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Γιατι να μη δουλευει Πολλες φορες οι αλλες εφαρμογες ειναι καλυτερες απο τις εργοστασιακες Εαν ξερεις καμια,στειλε.Ελπιζω να μην εχει διαφημισεις.
adi32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Εαν ξερεις καμια,στειλε.Ελπιζω να μην εχει διαφημισεις. για δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alwayson.display.digitalclock.liveclock.wallpaper
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, adi32 είπε για δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alwayson.display.digitalclock.liveclock.wallpaper Ευχαριστω θα το δοκιμασω
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, adi32 είπε για δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alwayson.display.digitalclock.liveclock.wallpaper Δυστυχως δεν δουλευει η συγκεκρινενη εφαρμογη.. Σε καποιο σημειο κολλαει και δεν μ αφηνει να προχωρησω.Και ειναι και τιγκα στις διαφημισεις. Ευχαριστω παντως. Αναφερα το θεμα εδω για να προλαβω και αλλους,να μην την πατησουν οπως κι εγω. Μεχρι και την αντιστοιχη εφαρμογη της σαμσουγκ κατεβασα,χωρις αποτελεσμα φυσικα. Καλες οι καμερες καλοι οι νεοι σουπερ ντουπερ επεξεργαστες αλλα καποια χαρακτηριστικα που θα επρεπε να θεωρουνται δεδομενα επρεπε να ειναι εκει οπως δηλωνει το ονομα τους.Αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες.Δε με νοιαζει τοσο για το ρολογακι,οσο για τις ειδοποιησεις που λαβενω,να τις βλεπω χωρις να αγγιζω το τηλεφωνο.Οποιος ειχε sony xperia θα με καταλαβει.
Fotia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Και στα πρόσφατα motorola τα ίδια ,δεν έχουν Αod ,αλλα μια παρόμοια λειτουργία που δεν λειτουργεί καλά . Το κάνουν μάλλον για προφύλαξη οθόνης και για την κατανάλωση .
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Fotia είπε Και στα πρόσφατα motorola τα ίδια ,δεν έχουν Αod ,αλλα μια παρόμοια λειτουργία που δεν λειτουργεί καλά . Το κάνουν μάλλον για προφύλαξη οθόνης και για την κατανάλωση . Ειχα τρια χρονια realme 8 4g ουδεποτε ειχα θεμα με κατι τετοιο.Η AoD δουλευε προσαρμοσμενα απο τις 7 το πρωι εως τις 11 το βραδυ,απ την ημερα που το πηρα χωρις φυσικα να κανει κιχ.Η καταναλωση μπαταριας ηταν απλα κατιτις παραπανω,απολυτως φυσιολογικα βεβαια. Παρ ολα αυτα εγω το φορτιζα καθε 3 μερες.
adi32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Δυστυχως δεν δουλευει η συγκεκρινενη εφαρμογη.. Σε καποιο σημειο κολλαει και δεν μ αφηνει να προχωρησω.Και ειναι και τιγκα στις διαφημισεις. Ευχαριστω παντως. Αναφερα το θεμα εδω για να προλαβω και αλλους,να μην την πατησουν οπως κι εγω. Μεχρι και την αντιστοιχη εφαρμογη της σαμσουγκ κατεβασα,χωρις αποτελεσμα φυσικα. Καλες οι καμερες καλοι οι νεοι σουπερ ντουπερ επεξεργαστες αλλα καποια χαρακτηριστικα που θα επρεπε να θεωρουνται δεδομενα επρεπε να ειναι εκει οπως δηλωνει το ονομα τους.Αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες.Δε με νοιαζει τοσο για το ρολογακι,οσο για τις ειδοποιησεις που λαβενω,να τις βλεπω χωρις να αγγιζω το τηλεφωνο.Οποιος ειχε sony xperia θα με καταλαβει. Εμένα δε βγάζει καμία. Έχεις βάλει κάτι γενικά για τις διαφημίσεις? Δοκίμασε αυτό και δε θα έχεις πουθενά διαφημίσεις 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε ,οσο για τις ειδοποιησεις που λαβενω,να τις βλεπω χωρις να αγγιζω Για να μη χανεις καμια ειδοποιηση και να ειναι παντα αναμενη στην οθονη μεχρι να τη δεις θα βαλεις αυτο https://play.google.com/store/search?q=notifybuddy&c=apps Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από adi32
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, adi32 είπε Εμένα δε βγάζει καμία. Έχεις βάλει κάτι γενικά για τις διαφημίσεις? Δοκίμασε αυτό και δε θα έχεις πουθενά διαφημίσεις Για να μη χανεις καμια ειδοποιηση και να ειναι παντα αναμενη στην οθονη μεχρι να τη δεις θα βαλεις αυτο https://play.google.com/store/search?q=notifybuddy&c=apps Τελικα κρατησα το aodnotify. Σβηνει βεβαια μετα απο 5 λεπτα,αλλα απ τα ολοτελα καλο ειναι.
GATE123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, osfp1978 είπε Απ οτι φαινεται και η oneplus ακολουθει το παραδειγμα της χιαομι,ωστε το AoD να μην ειναι always τελικα. Πριν λιγες ημερες αγορασα το nord ce4 lite στο οποιο διαπιστωσα οτι το AoD δεν μπορει να παραμετροποιηθει, οπως στο παλιο μου realme 8, με αποτελεσμα να μην μενει το ρολογακι στην οθονη παρα μονο για λιγα δευτερολεπτα. Με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ,βρηκα οτι ειναι σκοπιμο απο την πλευρα της εταιριας για λογους προφυλαξης της οθονης απο τυχον προβληματα (burn in).Επισης ειδα οτι το ιδιο θεμα εχουν και σε συσκευες της realme και της oppo. Aπογοητευτικα πληρως απο την συσκευη,η οποια κατα τ αλλα ειναι αριστη παρ ολο τον παλιο επεξεργστη. Το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο,προσωπικα,μου ειναι απαραιτητο.(Ειμαι και παιδι των παλιων καλων sony xperia). Πλεον μπαινω σε σκεψεις να το πουλησω και να μεταβω σε samsung (A34 ή Α35) ή σε honor (magic 5 lite ή magic 6 lite) που εχουν αυτο που μου λειπει. Πήγαινε ρυθμίσεις - ταπετσαρίες και στυλ και μπες εκεί που έχω το βελάκι Μετά εμφάνιση πάντα Ρυθμίσεις προβολής Εδώ θα πας και θα ενεργοποιήσεις το AOD Τουλάχιστον έτσι είναι σε εμένα το OnePlus 12 1
osfp1978 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, GATE123 είπε Πήγαινε ρυθμίσεις - ταπετσαρίες και στυλ και μπες εκεί που έχω το βελάκι Μετά εμφάνιση πάντα Ρυθμίσεις προβολής Εδώ θα πας και θα ενεργοποιήσεις το AOD Τουλάχιστον έτσι είναι σε εμένα το OnePlus 12 Το εχω κανει......η λειτουργια προβολης δεν υπαρχει καν. Εχει κλειδωθει απ την one plus. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από osfp1978
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου ίσως να είναι στις φτηνές σειρές μόνο ο περιορισμός αυτός αν και χαζό μου ακούγεται. ο αισθητήρας εγγύτητας λειτουργεί στην συσκευή; παίζει ρολο για το AOD. στις κλήσεις πχ σου κλείνει η οθονη οταν πηγαίνεις στο αφτι την συσκευη και αναβει στην απομάκρυνση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα